pondělí 29. července 2013

Líčení s Mary Kay!

Už nějakou dobu mi v kosmetickém šuplíku (který je, mimochodem, dost přecpaný) leží tyhle produkty od Mary Kay, které jsem k recenzi získala díky portálu Blogerky.cz. S jejich dekorativní kosmetikou jsem ještě nikdy neměla tu čest, vyzkoušela jsem jen jejich přírodní peelingy a tělová mléka. Byla to pro mě dost drahá záležitost, a ještě navíc nesehnatelná. Abyste mi rozuměli, jsem líná si něco hledat na internetu a objednávat to, raději si zajdu do drogerie. 
Jestli se vám bude chtít, navštivte stránky Mary Kay. Mimo výrobků a jejich představení tam mají virtuální katalogy, které jsou plné barev a inspirace pro líčení.
Já jsem k vyzkoušení dostala transparentní sypký pudr se štětcem a trio očních stínů s názvem At play v krásných odstínech hnědé a zelené.
Nerada bych vás tu nudila zdlouhavými recenzemi, které si jen málokdo přečte. Proto ke každému výrobku napíši jen pár slov a mých postřehů a raději vám s nimi níže ukáži líčení na všechny 3 způsoby.
Trio očních stínů
Jako první jsou na řadě stíny z kolekce která nese název At play. Ta zahrnuje stíny, lesky na rty a tužky na oči v těch nejletnějších barvách. Já jsem za tohle trio ráda, barevná kombinace je něco pro mě.

Musím si ale trošku postěžovat na pigmentaci. Není špatná ale řekla bych, že je srovnatelná s Essence, například s 3D stíny, jestli si pamatujete ty mé, čokoládové, tak tahle nejsvětlejší barva je s nimi totožná jak barvou, tak složením. Navíc lehce práší. To ale není nic proti tomu, jak vypadají na očních víčkách.
Všechny tři barvy jsou na den nositelné, krásně třpytivé. Na fotce 1.- světle hnědé, 2.- zelené a 3.- hnědé
Transparentní sypký pudr
Popis: Neviditelný jemný pudr redukuje nadměrnou mastnotu, fixuje make-up a dodává každému odstínu pleti bezchybný vzhled. Redukuje lesk, Rozjasňuje pleť.

Já jsem transparentní pudr chtěla vyzkoušet už dlouho a pokukovala jsem po něm u stojanu Dermacolu. Tohle bude jeho dražší bráška, navíc splňuje vše, co slibuje. Je skvělý na focení, je univerzální, takže memusím řešit, jestli barva člověku sedne nebo ne. Nikdy se mi obličej moc nemastil ale v takovýhle vedrech ho oceňuji i já, stačí lehce přepudrovat a spocené čelo je fuč :-)
Štětec, který jsem k pudru dostala mě nijak zvlášť nenadchl ani neurazil. Nedá se třeba srovnat se štětcem od Lovelyhair, který je heboučký jako miminko. Ale přes to všechno ho používám ráda, vyměnila jsem ho za svůj mega štětec, který jsem doteď tahala s sebou všude. 
K recenzím je to tedy vše, za produkty jsem vesměs ráda a zařadila jsem je do svého každodenního líčení. Níže na fotkách jsou stíny postupně nanášené na víčko v pořadí, ve kterém jsou uloženy v obale. 
Díky za váš čas strávený nad tímto článkem a já se budu těšit na ten další, třeba randomový? Jinak dolaďuji si pokojíček, sháním doplňky a šiju polštáře. Dělám takovéhle předělávky každé léto a moc mě to baví. Možná i něco z toho nafotím. Mějte se fajn<3

21 komentářů:

  1. Ja som už od marykay tiež mala niečo na vyskúšanie, ale táto kozmetika ma nijak nenadchla :)
    Inak máš nádhernú pleť!

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké produkty, jen se mi nelíbí ten jejich nový design.. Líčení se ti moc povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to a líčení není ani tak výrazné. Barvy jsou krásné a i ten pudr mi padl do okna, máš moc pěkný tvar obličeje!:))

    OdpovědětVymazat
  4. ty stíny se mi moc líbí, vypadají vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Transparentní pudr bych taky potřebovala:D

    OdpovědětVymazat
  6. Mi přijde Mary Kay strasně predražená :D Stíny vypadají skvěle :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. krásné líčení :) i když na tak krásném jemném obličeji vypadá dobře cokoliv :)

    OdpovědětVymazat
  8. MK kozmetiku uplne znoznujem

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. vypadá to skvěle :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. takhle stručné a výstižné recenze jsou nejlepší! skvěle napsané!:) transparentní pudr budu muset vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem nikdy nijak obzvláště neholdolovala těmto katalogovým produktům, jako je Oriflame, Avon nebo i Mary Kay... Ale musím říct, že jednu dobu jsem zrovna po Mary Kay pokukovala, jenže mě pak odradila trvanlivost jejich make-upů ale také i účinnost například tělových mlék, když jsem si prostudovala různé ohlasy a fóra na tuto značku.

    Nicméně stíny ti sluší a zkušenost dobrá, zvláště když sis je mohla vyzkoušet předem, než by si za jejich produkty utratila vlastní penízky. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Púder vyzerá dobre :) Ja používam ten od Dermacolu.. Tiene by mohli byť podľa mňa viac pigmentované, ale takto sa aspoň hodia aj na denné líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty stíny jsou moc hezké! Já sama on Mary Kay nemám nic, vlastně jeden štětec.. Ale mamina má makeupy a je moc spokojená!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Já se po Mary Kay osypala, týden jsem se těch pupínků po celém obličeji zbavovala - nikdy víc! Tolik silikonů v kosmetice jsem snad ještě neviděla :// ale stíny mají fajn..

    OdpovědětVymazat
  15. já se zamilovala do tria stínů odstín "on the horizon" já mám zatím s MK jen pozitivní zkušenosti,ceny jsou sice přemrštěné, ale cokoliv co jsem od nich měla bylo best. Make up (minerální, oční odličovač, pletová maska, dále stíny a mám vyzkoušenou péči o ruky (peeling, krém a vosk)
    každému sedne něco jiného..

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Moc krásné :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svůj blog, kde právě probíhá giveaway: http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/07/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat
  17. transparentní pudry jsou skvělé! od Mary Kay mi dorazil také štětec - kabuki, a musím říct, že do kabelky je sice dobrý, ale vůbec není tak jemný, jako třeba Elfí za stovku...

    OdpovědětVymazat
  18. Můj šuplík je narozdíl od toho tvého poloprázný :D

    Mary Kay produkty jsou fajn, ale pravda - drahé. Transparentní pudr měla mamka asi když mi bylo 15 (od Oriflame) a byl příšerný, od těch dob mě to dost odrazuje. Mimochodem - nevím, jestli je to tak i ve skutečnosti, ale máš na fotkách skvělou pleť a krásné obočí (nevím proč, vždycky se na něj zaměřím, asi proto, že to moje stojí za prd :D).

    OdpovědětVymazat
  19. od Mary Kay jsem měla pár výrobků (rtěnka, pudr a nějaké krémy), ale bohužel mě neoslovila natolik, abych se k ní vrátila :/ navíc je to poměrně drahá značka. každopádně zajímavá kombinace barev u těch stínů :)

    OdpovědětVymazat