čtvrtek 25. července 2013

Just Married!

Vzbudil mě telefon s kurýrem na drátě a ať si prý jdu dolů pro zásilku. Hodila jsem něco na sebe a nedočkavě mačkala tlačítko výtahu protože jsem věděla, co mě čeká. První společná krabička společnosti Lady a Senza boxu nazvaná Ladybox s logem Senzaboxu. Trošku zmatek, ne? Upřímně jsem ráda, že logo zůstalo Senzaboxu, to druhé bylo takové, neprofesionální a já, z pohledu grafika, to mohu posoudit. Co bych z tohoto pohledu mohla vytknout dále jsou kýčovitá srdíčka ve tvaru balónků, které mi na víku krabičky vadí. To jsou ovšem jen detaily a mé postřehy a někdo je třeba vůbec nezaznamená, tak se pojďme raději podívat na její obsah...


V boxu toho je vážně dost a když značka slibovala nadupanou edici která nasadí laťku vysoko, říkala pravdu. Krabička přímo přetéká produkty a těžko by se do ní vešlo ještě něco.


Z leva sprchový gel Palmolive, který hodnotím jako nejslabší článek. Přeci jen, ten si vždy můžu zajít koupit do drogerie. Dále sprchová pěna do koupele od Rituals, šampón na vlasy od značky i+m naturkosmetik, linky ve fixu na oči od L'Orealu, rtěnka od Yves Rocher, ručně vyráběné mýdlo, sada na obočí od anglické značky Famous a vzoreček masky na vlasy od Macadamia.


Tahle sada na obočí je pro mě jednou z nejlepších věcí boxu. Obsahuje 3 odstíny stínů, vosk na zafixování, oboustranný štěteček a pinzetu. Té si tedy cením, protože ji věčně zapomínám když někam jedu a na trhání obočí jsem já závislá.


Cestovní balení šampónu od mně neznámé značky příjemně voní, hlásá, že je veganské a ráda ho vyzkouším. 


Opět cestovní balení pěny do koupele slibuje provoňenou, čistou a hebkou pokožku. Co je na tom pravdy dnes večer ve sprše zjistím a také se těším, s ničím podobným jsem se ještě nesetkala.


K tomuhle sprchovému gelu už jsem řekla své a zase je fakt, že jich není nikdy dost.


Tady jsem opět nadšená! Rtěnka je úžasná, má barvu přesně pro mě, skvěle hydratuje i vydrží (od doby, co jsem ji vybalila ji mám na sobě). Slibuje regeneraci a hladké rty. Odstín byl personalizovaný, tenhle je bez třpytek a podtrhuje barvu mých rtů, je takový lehce do nude, starorůžova, prostě přirozená barva.


Tady mi to trošku nevyšlo. Linku už doma mám a mám ji moc ráda, je praktická na cesty v tom, že nemusíte umývat štětec a namáčet ho do kelímku s linkama. Prostě otevřete, namalujete a jdete a navíc, skvěle se s ní pracuje. A víte co? Dám ji do velké letní giveaway, ještě se spoustou dalších věcí!


Už jsem doufala že je to poslední fotka. Bohužel ne, ještě tu je vzorek masky na vlasy, kukuřičné chlebíčky jako bonus a home-made mýdlo. Tomu moc nefandím, ale vyzkouším ho. 


Uff, dnes to bylo moc fotek a moc věcí, že? To vypovídá o přeplněném Ladyboxu k prasknutí, který se mně líbil zatím nejvíc a děkuji za možnost testování. Další článek se tu objeví až v pondělí, budu si užívat víkendu jinde než u počítače. Má být šílené horko, tak ho všichni bez úpalu přežijte a napište mi vaše dojmy z krabičky, váš TOP produkt a přeji hezký víkend!

32 komentářů:

  1. nejlíp vypadají ty linky a rituals sprcháč (tu značku mám hrozně ráda) .) přijde mi suepr že se spojily, takhle mají větší šance :D

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá moc pěkně, líbí mi hlavně ty linky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě box moc potěšil. Nejvíc jsem nadšená z odstínu rtěnky, masky na vlasy a přírodních produktů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok, už so videla obsah na inom blogu a ja by som z neho využila určite väčšinu produktov :) Myslím, že sa vážne vydaril :)

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  5. Wow ten byl fakt přeplněný a skvělé věci :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za článek :-) Mohla by jsi prosím napsat přesný odstín tvojí rtěnky? Je boží :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě tahle edice strašně mile potěšila a to zatím jen podle fotek :) moje krabička na mě čeká doma a dostanu se k ní až zítra. Doufám, že budu mít stejný odstín rtěnky jako ty, je zatím nejhezčí, co jsem dneska na blozích viděla

    OdpovědětVymazat
  8. Krabičku jsem neobjednávala a jsem celkem ráda, protože žádná věc mě tam až tak nezaujala.
    No ale ta rtěnka má opravdu krásný odstín, sluší Ti ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi jediná u které jsem tenhle článek četla. Na jiném blogu mě nezaujal, Ty to máš hezky stručný a ještě každou věc zvlášť vyfocenou! Mám vážně ráda Tvůj blog Kristýnko, jinak bych o Tobě nepsala jako o jedné z nejoblíbenějších blogerek u mě na blogu :). Jen tak dál, jsi mi vzorem. Nejvíce se mi líbí ta rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  10. Teď mě hrozně moc mrzí, že jsem si box neobjednala :(

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto krásně jsi to napsala, ze všech těch článků o boxu Just Marries, které jsem zatím o četla a kterými je kosmetiká blogosféra přímo zaplavena, je tenhle vážně ten nejlepší, nejčtivější a všechny ty ostatní věci kvůli kterým se mi tenhle článek strašně líbil! Moc ti fandím a doufám že budu v blogování jednou tak dobrá jako ty :)
    4ever-styles.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Také na mě vyběhly všude články s tímhle senzaboxem, ale jako jediný jsem přečetla ten Tvůj, máš vždy nádherné fotky, jsi vážně šikovná:)) a z boxu by mě asi nejvíc nadchl ten set na úpravu obočí, vypadá skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  13. Niektore veci vyzeraju dobre, napriklad ruz a sada na obocie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji mnohokrát za milé a povzbuzující komentáře :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta rtěnka a set na obočí by mě taky potěšil nejvíce:) přemýšlím, že si krabičku taky objednám:)

    OdpovědětVymazat
  16. Rtenka je uzasna a penu uz jsem jednou mela,akorat v jiny variante a bylo to neco dokonalyho:) Nevyuziji pouze sadu.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tento balíček sa mi páči, aj obsahovo, aj designovo ! :3 Pekné produkty ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem box objednala poprvé a líbí se mi vše, klasicky až na sprcháč, ale ten si vzala mamka :D Rtěnku mám taky v hezkém světlém oranžovo-růžovém odstínu, takže tady naprostá spokojenost, Macadamiu jsem chtěla moc vyzkoušet, mýdlo je na odlíčení fain, linky potřebuju a zbytek se hodí na dovolenou. akorát nechápu, proč někteří měli v boxu ještě tekuté oční stíny od Lambre a jiní ne. A co jsem četla, tak si na to zrovna každý kdo je dostal stěžoval, protože už má jednou ty samé. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tento obsah sa mi páčil asi najviac zo všetkých krabičiek.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, miluju tvůj blog. Zajímalo by mě jak to děláš, že máš tak krásnou pleť? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  21. Líbí se mi všechno a konečně vidím někoho, kdo dostal si super barvu rtěnky :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
  22. Ta rtěnka je skvělá, ta barva je fakt super!

    OdpovědětVymazat
  23. obsah mě moc neoslovil, protože bych využila asi jen přípravky na mytí a doma tyhle linky už mám :/ ale ta rtěnka má nádherný odstín, v tubičce vypadá úplně jinak než na rtech, skvěle Ti sedí :)

    OdpovědětVymazat
  24. Taky mám krabičku, podle mě nejlepší ze všech!

    OdpovědětVymazat
  25. Ta rtěnka vypadá skvěle, zbytek bych asi nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  26. Ladybox znam, už jsem si ho chtela nekolikrat objednat ale nikdy jsem to jeste neudelala:D Ale Lady a Senza box ? To mi nic nerika, kde se to da prosimte sehnat?:)

    OdpovědětVymazat