sobota 13. července 2013

Červnový Ladybox

Dobré ráno milé čtenářky!
Právě snídám ovesnou kaši s ovocem, piji čaj a dopisuji tento článek. Přesně takhle si představuji ideální ráno. Za chvilku se chystám do města, snad potkám nové laky od GS, ještě jsem neměla to štěstí a nikde nebyly k sehnání. Podívám se i do mého oblíbeného obchodu s korálky a určitě neodejdu s prázdnou.

Dnešní článek bude o obsahu Ladyboxu. Produkty, které obsahoval jsem poctivě vyzkoušela a teď vám o nich něco povím.
Začnu zklidňujícím hydratačním krémem od značky Mixa, která se do drogérií dostala jako novinka z Francie teprve nedávno. Slibuje péči s účinnými složkami, které zklidňují a hydratují suchou a citlivou pleť. Krém obsahuje výtažky z růže a neobsahuje parabeny. Přes to, že pleť citlivou nemám mi krém přesně sedne. Je pravda, že je dost hutný ale po namazání večer mám pleť ráno vláčnou, hydratovanou a svěží. Zařadila jsem ho do své každodenní péče o pleť a myslím, že si ho klidně a ráda koupím znovu! Všem citlivkám bych ho bez obav doporučila, jsou na něj všeobecně dobré ohlasy.
Duck Island tělové mléko mě nenadchlo, voní (smrdí) jako čistič záchodové mísy. Vážně! Sice hydratuje, ale to je asi tak vše, co bych vyzdvihla. (navíc se značka opakuje, byl tu už min. měsíc)
Sprchový antistresový gel od Kiss My Face je takový průměr, také mi moc nevoní, ale zato slibuje, že je 100 procentně přírodní a veganský. Je doporučen na tu nejjemnější pokožku, obsahuje ženšen a vůni borovice.
Salcura Topida je sprej, který je určen na intimní hygienu, především na kvasinkové infekce. Je opět 100% přírodní, voní jako TeeTree olej a má i předcházet dlouhodobým problémům. Já se přiznám, že na kvasinkové záněty dost trpím od doby, co jsem měla naposledy antibiotika. Nic z lékárny mi nikdy nezabralo a tenhle sprej ano. Bude to znít jako trapná reklama ale je to tak. Jsem si dokonce jistá, že si koupím plné balení. Používám o jako prevenci denně a od té doby žádné problémy nemám.
Figs&Rouge balzámu budu zase jen chválit. Říká si multifunkční balzám na suchou kůži, ať už na rty, nehty a nehtovou kůžičku, suché lokty a podobně. Je (jak jinak) než jen přírodní a obsahuje bambucké máslo a včelí vosk. Voní po mentolu. Na suché rty trpím dost a tenhle balzám mi nahradí i jelení lůj, rty perfektně vyživuje. Takže palec nahoru!
Bělící zubní pasta od Kiss my face není výrazně nějak zajímavá, extra výsledky po týdnu používání nevidím.
Vzorky vlasové kosmetiky Weleda mě také nenadchly.
A teď to nejlepší nakonec - Tvářenka od Inglotu. Je bez shimmeru, je krásně matná a skvěle drží. Odstín i přes to, že na fotce tak nevypadá je tmavší, dá se krásně použít i jako bronzer a tvář s ní vypadá opáleně a svěže. Vytkla bych, že je bez pevného obalu. (Chápu, že patří do paletky ale trochu mě to zklamalo, obal bych tedy uvítala)
(usmívám se!)
Červnový box mi přinesl několik novinek k nezaplacení, jako je například sprej na intimní hygienu nebo krém Mixa. Využiji z něj skoro vše až na tělový krém a sprchový gel. Ale abych jim zase tolik nekřivdila tak bych řekla, že když někam jedete na delší dobu a vezmete s sebou krabičku, tak: si máte čím namazat pleť, můžete použít bb od Vichy (na fotkách chybí, byl to jen vzoreček), máte si čím umýt vlasy (také vzoreček), máte si čím namazat pokožku, máte jelení lůj a i pastu na zuby. Takže pro mě vše nutné. V tomto směru je to super.
Jaký produkt je pro vás TOP?
A znovu připomínám a ještě několikrát připomenu, že bych byla ráda za hlas tady.
K.

13 komentářů:

  1. Top asi krém, vyhrál by balzám,kdyby měl jinou vůni. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla radost z tvářenky a balzámu(těch není nikdy dost)

    OdpovědětVymazat
  3. mě taky moc potěšil krém... ale my jsme na ladybox tři, tak myslím, že rychle zmizí :)

    OdpovědětVymazat
  4. pro mě je top též krém na citlivou pleť a balzám:)!

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Topida sprej se určitě hodí, budu se po něm muset podívat. (Nejen) v létě jsou tyhle problémy dost protivné...
    Jinak souhalsím, že tyhle vzorečky jsou super na cestování :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nevim proc, ale prestala jsem si objednavat Ladyboxy, protoze mi prislo, ze Senzabox ma mnohem zajimavejsi obsahy a znacky. Ted mi to prijde mozna i naopak. A nakonec jsem si na Cervenec objednala spojeni Ladyboxu a Senzaboxu. Tak se uvidi :) Zavidim ti ten balzam na rty.

    OdpovědětVymazat
  7. ta tvářenka je opravdu nejlepší!:) Má nádhernou barvičku:) a ten balzám by mě taky potěšil:)

    OdpovědětVymazat
  8. S tím sprejem Topida děkuji za typ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj velmi pkeny blog davam follow a pozyvam na GiVEAWAY http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. hezký článek! ten balzám vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tvářenku ti závidím, fotka je nádherná! Sluší :-)

    OdpovědětVymazat