středa 22. července 2015

Hair talk: Zesvětlení konečků pomocí Sunkiss Jelly

Hezkou středu, milé čtenářky!

Dnes jsem tu jen s krátkým článkem, ve kterém mě bude zajímat váš názor na zesvětlovač vlasů Sunkiss Jelly. Použila jsem ho několikrát, troufám si říci že asi tak 7x a výsledek můžete vidět níže. Fotky jsou obě focené v jiném světle, proto na druhé fotce vlasy působí mnohem světleji celé, i když jsem gel nanášela zásadně jen na konce.


Asi to víte, ale je to tedy gel, (který mi voní celkem dobře, rozhodně ne tak, že by mi to vadilo) který se vtírá do suchých vlasů a které poté musíte buď vyfénovat, a nebo nechat uschnout na sluníčku. Seženete ho ve 3 odstínech, stojí cca 100 (ve slevě).

No a kromě toho, že jsem si v průběhu testování nechala neplánovaně ušmiknout konečky, se skoro nic jiného nestalo. Jako malý rozdíl vidím, konce jsou lehce světlejší/žlutější, ale čekala jsem výraznější změnu, proto jsem gel nanášela opravdu jen na konce. A nemám je vůbec zničené, díky bohu. I když na fotce vypadají, měla jsem zrovna bad hair day, znáte to.

S konečky v rovině mám s úpravou mnohem více práce, protože vlasy nevypadají dobře, když každý vlásek neleží přesně vedle druhého. Vypadají, že jsou suché... Asi si je zase po dlouhé době nechám sestříhat, i když jsem se tomu dlouho bránila. Měla jsem pocit, že by s nimi tak byla práce... Ale teď jsem dospěla opět do bodu nudnosti, kdy je mám splihlé a nijaké, bez objemu.

No a to je vlastně z dnešního článku vše, asi jsem se jen, co se vlasů týká, potřebovala vypovídat. Kdybyste měli jakékoliv připomínky nebo přímo zkušenosti s touhle 'vychytávkou', ráda je uslyším a uvítám!

Užívejte prázdnin/práce a pěkného počasí, mějte dobrou náladu a já se brzy ozvu. Mám tolik článků v zásobě... K!

FB / IG


18 komentářů:

  1. Tvůj bad hair day bych chtěla mít :-) nádherné vlasy máš, vypadají super zdravě. A na nějaký zesvětlování peč. Škoda tak nádherných vlasů ( ne že bych nezáviděla :-D)

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerajú fajn, ale úprimne, viac sa mi páčili predtým :) vyzerali zdravo a tak nejak 3D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Podľa mňa krásny výsledok :) Inak máš nádhernú kvalitu a aj svoju farbu vlasov. Čo by som za to dala :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  4. máš nádherně zdravé vlasy, ale změnu odstínu tedy moc nepozoruji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vlasy máš vážně skvělý. :) Tento produkt mě v obchodě taky zaujal, ale naštěstí jsem tomu nějak ani nevěřila. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Četla jsem pár recenzí a viděla fotky, že fungoval i na barvených hnědých vlasech, tak to zkouším, ale zatím jsem si ničeho nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho používám na konečky, ale změnu pořád nevidím a to ho aplikuji už tři týdny.

    Summer Reading

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, sice není změna nějak výrazná, ale moc se mi to líbí:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se zase líbí, že to působí velmi přirozeně, žádná umělina ani peroxid. Moc pěkné!
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  10. Vidím tam malou změnu a taková prirozená změna se mi opravdu líbí. :)) Takže možná že i já zkusím. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  11. Más nádherné vlasy! Celkom sa mi to páči, aj keď mne zosvetlovať netreba, mne ich v lete vytiahne prirodzene slniečko.
    Prebieha u mňa GIVEAWAY, budem rada, ak sa zapojíte.

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    ....

    OdpovědětVymazat
  12. Já tvé vlasy úplně zbožňuju, takový tvůj "bad hair day" bych brala každý den taky :D Jinak výsledek je opravdu přirozený a minimální, což se mi hodně líbí, takže super :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Tvoje vlasy vypadají zdravě a máš je krásné:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem tenhle výrobek také zkoušela a jsem s ním nadmíru spokojená. Je parádní, jsem moc ráda, že jsem si ho pořídila. Pro mě jeden z nejlepších kosmetických objevů za posledních několik let :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  15. Kristý, já mít tvoje vlasy, tak si pískám... :-) Ty moje jsou katastrofa, bez objemu, už přímo křičí po ostříháníí, ale jelikož jsem paličatá, tak to neustále posouvám na později (ovšem později mi kadeřnice šmikne větší kus :-D ) Ta moje logika :-D Mno, ten Sun Kiss Jelly jsem chtěla vyzkoušet, ale nevím, jestli by to nebylo jen mrhání časem a penězi, jelikož mám vlasy barvené, sice ne na nějak tmavou barvu, spíše v takové světlejší hnědé, ale bojím se, že by mi to s vlasy udělalo paseku, a tohle je určeno pouze na nebarvené vlasy, takže spíše to vidím na odborné zesvětlení u kadeřnice.

    OdpovědětVymazat
  16. máš neskutočné vlasy, tebe Sunkiss Jelly fakt netreba. Ja ho momentálne skúšam na tmavé odrasty - korienky vlasov a teda rozdiel si všimli všetci! týmto pádom dávam zbohom môjmu kaderníkovi, lebo to, s čím sa on natrápi a mňa vytrápi (peroxid ma štípe) za 40€, s tým si Sunkiss Jelly hravo poradí za 4€ ! za mňa vychytávka roku, ďakujem Loreal! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Máš nádherné husté vlasy, fakt úžasný.

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat