neděle 19. července 2015

Outfit s kolem a bílými šaty

Ahoj všem!

Dnes jsem tu s outfitem, jak jsem slibovala včera na Instagramu. Hlavním bodem jsou nejen bílé šaty, jejichž barva je letos pro mne tak oblíbená, ale i mé retro růžové kolo. Na něm bohužel moc nejezdím, protože krajina, kterou denně cestuji, je kopcovitá a na kolo téměř bez přehazovačky náročná. Je z Holandska, tak se tam s ním třeba jednou přestěhuji. Letos jezdím na horském, které není vůbec hezké, a retro.

Ale jako rekvizita je krásné, dokonce se mi na něm (na rovince) jezdí a sedí mnohem lépe než na tom sportovním :-D Bílé šaty jsem si vybrala z eshopu Shein, které mi ve skříni rozhodně chyběly. Je to čistá a elegantní barva, kterou jsem nosila ráda vždy, jen letos v létě se v ní doslova vyžívám. Obzvlášť k bronzové pleti políbené sluníčkem a třeba zlatému tetování, které letos také frčí, ach!


Dále mám na sobě opět retro klobouk ze sekáče, který jsem kupovala tehdy s tím, že teď ho nepotřebuji, ale že se jednou bude hodit, a měla jsem pravdu, nosím ho opravdu ráda. Kabelka jez Ebay a abych řekla pravdu, jsem z ní naprosto nadšená. Stála asi 200,- a je kvalitní, podobnou jsem v obchodech nesehnala, tak jsem právě vsadila na internet. Už jsem vám říkala, že hnědé doplňky v létě nosím nejčastěji, takže ji teď tahám všude. Chybí už jen sandálky, které mám nově z Bati. Jsou z dětského oddělení a stály směšné peníze, a naprosto je miluju. Kdybych mohla, nosím je stále. A ladí mi s kloboukem a tetováním...

Tetování je také z Ebay, na výběr je tam nespočet druhů. Jinak mám pro vás tip na český eshop s tetováním GOLDENTATS, a mám pro vás i exluzivní slevový 10% kód- (DIKYKRISTINE). 




Jak se vám fotky, kolo a outfit líbí?
Za krásné fotky děkuji svému fotografovi!


24 komentářů:

  1. Krása, Kristýnko... :-) Moc ti to sluší... :-) A to kolo, je dokonalé, přesně podle mého vkusu, i když nemá přehazovačku :-) Na ježdění po městě by bylo ideální :-) Úplně si to představuji, jak bych na něm jezdila :3 Zase jsem se na chvíli zasnila :-D To se mi stává docela často :-D Stačí malý impuls a má fantazie pracuje na plné obrátky. Takže děkuji za tak krásnou inspiraci. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Si krásna :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky.. Je vidět, že jsi si s nimi vyhrála - všechno ti krásně ladí, vypadáš hezky, něžně :-) Nejvíc se mi líbí ty sandálky (jaká radost, když je možnost nakupovat i v dětském :D Hodně kamarádek mi to závidí, člověk tím občas docela ušetří :D ) a zlaté tetování k bílým, vcelku jednoduchým šatům.. :-) Opravdu povedený letní článek :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky sú nádherné, majú peknú atmosféru, ty si krásna... jediné, čo ma irituje a kazí mi to, sú tie metalické tetovačky. K tomu všetkému jemnému a idylickému sa mi nehodia a som ich už strašne presýtená. Ale vec vkusu... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky, ty šaty jsou skvělé, už jsem vyzkoušela nespočet bílých šatů ale bohužel mi ještě žádné nesedli. Jinak letošním rokem to zlaté tetování je opravdu hit, už jsem přemýšlela kde ho sehnat abych ho mohla zkusit :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Víc se mi líbí fotky s lavičkou :) Kde je to focené?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mě asi také :-) Je to focené v Loučné za Jabloncem :-)

      Vymazat
  7. Bílé šaty jsou skvělé, obzvlášť na léto k opálené pleti!

    Janina

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, ty si nádherná, krásne fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  9. No to je nadhera. Saty, tetovani. Nejvice se mi zalibili fotky na lavicce, ty jsou primo kouzelne. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji vám všem za krásné komentáře!
    <333

    OdpovědětVymazat
  11. Ty fotky jsou opravdu nádherné! Vypadají jako z modního časopisu, neskutečně stylové, jemné a ženské. Opravdu jeden z nejkrásnějších outfitů. A ty šaty jsou dokonalé :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadáš opravdu krásně, moc povedené!

    OdpovědětVymazat
  13. Úplně přenádherný fotky a ještě hezčí šaty! :) fakt moc povedený! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkný :) Líbí se mi Tvoje kombinace

    OdpovědětVymazat
  15. Fotky jak z filmu, nádherné. :) Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné fotky, ty šaty jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  17. Fotky mají super letní atmosféru! :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi krásná a zlaté tetování je top! ♥ Moc se mi líbí kombinace s červenou!

    OdpovědětVymazat
  19. Fotky paradni, ale to je u Tebe zvykem pokazde :) Uz aby bylo leto, nebo alespon teplejsi jaro :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Kristý, jako vždy moc krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat