čtvrtek 23. října 2014

Modrá na nehtech 2x jinak

Hezký čtvrtek!

Teď je ta úplně nejsprávnější doba na lakování nehtů, nemyslíte? Je už pod mrakem, venku je zima a mrholí, tak to tedy vypadá alespoň u nás. Pořád. Barevný nail art mi v těchto dnech dokáže neskutečně zvednou náladu vždy, když se na své nehty podívám. Zkuste to také, funguje to ;-) Dnes se svezeme na něžné modré vlně, kterou představuje krásný lak od Oriflame a já vám ho představím hned ve dvou odlišných designech.


První nail art je taková klasika, za to ten druhý mi v hlavě ležel už dlouho před tím, než jsem se ho odvážila nalakovat. Chce to totiž pevnou a přesnou ruku. Výsledek ale stojí za to, ne? Jak se vám vrstvení laku líbí? Vídám to teď na fotkách často, třeba z toho bude zase velký hit :-)


Nakonec jsem vyzkoušela nail artové fólie, které jsem dostala od Dandelion a se kterýma je opravdu zábava. Myslím, že je nabízí i sortiment Essence. Postup je hrozně jednoduchý, jen na lehce zaschlý průhledný lak přilípnete kousek fólie a strhnete. Dá se s tím vyhrát a vytvořit si tak i něco, co dává smysl, třeba kytičky a nebo jen zkoušet, co z toho nakonec bude :-)


Já už jsem v očekávání prázdnin a klidu, neskutečně se těším, až si konečně odpočinu, mám toho teď opravdu moc. Doufám, že to chápete, i proto se tu články neobjevují tak často. Zítra ale jedu do Prahy na focení extreme-makeupu, tak mi držte palce ať to dopadne tak, jak si představuji a že výsledek vám pak budu moci ukázat i tady, na blogu. Jinak v pondělí i oslavím narozeniny, tak tu bude nějaký narozeninový post a i spousta outfitů. Pro nejaktuálnější novinky sledujte můj instagram!

Mějte se krásně, Kristine <3

8 komentářů:

  1. PRETTY NAILS :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Konečný výsledok je super. Moc chválim! Mňa nail art nejako ani moc nebaví :/ a neviem si predstaviť ako by to dopadlo na pravej ruke:D
    Teším sa na narodeninový post! Pogratulujem ti teda až potom :p
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  3. Bílo-modré nehtíky jsou fakt krásné. Já ty fólie zkoušela už několikrát, ale nikdy jsem nebyla s výsledkem spokojená. Většinou se mi povedlo si celý nehet zničit :D Tak nevím, toto asi nebude nic pro mě.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi ten první nail-art, ten je fakt krásnej :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný, tenhle baby blue lak bych taky brala, vypadá nádherně a nejlíp právě v kombinaci se zlatou ;)

    OdpovědětVymazat
  6. První varianta se mi líbí asi nejvíc :) Možná bych k tomu zvolila i nějaký hodně sytý zlatý lak se třpytkami :) Já nejraději nosím červený - rudý lak se zlatou :)

    Monča z Like Lady


    OdpovědětVymazat
  7. Jéééj!:-) Tento post ma viac než potešil;-). Kristine, tá druhá manikúra už dávnejšie zaujala ja mňa, ale odvážila som sa na ňu len raz "skúšobne", v kombinácii biela+tmavofialová, bolo to super / ale iba z diaľky...:D Chce to fakt pevnú ruku, chválim, že sa ti to tak skvele podarilo, šikovná! A modrý bejby-blú aj farebné fólie sú poctené, že sa tu takto spoločne objavili v takom krásnom prevedení:-), ďakujeme!:-*

    OdpovědětVymazat