pondělí 31. března 2014

Gabriella Salvete - recenze na nové výrobky

 Hezké pondělí, mé milé čtenářky.

 Vždy plánuji články na neděli, z nedostatku času to většinou vyjde až na pondělí. Jo jo, odsouvání věcí mi jde dobře. Za týden a něco odjíždím do Itálie, proto teď doháním všechno ve škole připravuji nějaké články dopředu. Ten dnešní bude vyloženě kosmetický a jen o Gabrielle. Pamatujete si na setkání blogerek? Odnesly jsme si z něj spoustu novinek které jsem celou tu dobu důkladně testovala a dnes vám mohu přinést můj názor a říci vám o nich něco více, přiblížit vám je z mého pohledu.


 CC CREAM

- Má dokonale krýt, lehce se vstřebávat, nelepit, hydratovat jako běžný krém, bojovat proti pigmentaci a akné, pokožku regenerovat, dodávat jí hebkost, svěžest, mladistvost. Neobsahuje parabeny, má SPF 30. Obsahuje olej ze sladkých mandlí.

- Já jsem ho poctivě zkoušela v Itálii na lyžích, kde se mi skvěle osvědčil. Nemusela jsem se starat o ochranný krém, protože faktor 30 je opravdu hodně. Na trochu krému jsem ho ráno nanášela prsty, což i doporučovala na setkání vizážistka Petra Šestáková a měla pravdu, přeci jen se štětcem ho více vklepete do něj než na pleť. 'Finiš' dělá opravdu sametový, matný se mi až zase tak nezdá. Každopádně CC krémy mají na rozdíl od BB pleť i hojit a pečovat o ni, což já asi nemohu posoudit, nemám s ní problémy. Vlastně na testování takovýchto výrobků nejsem ten správný člověk, každému se totiž dokáži přizpůsobit a zvyknout si na něj. Tento CC krém (italsky 'čiči') se mi dost zamlouvá, na cestování i běžné nošení je vyhovující. Bez krému i bez pudru bych se obešla, pak jen trocha řasenky a můžu jít... Vyrábí se bohužel jen ve 3 odstínech, vlastním ten nejsvětlejší. Jsem ale na rozdíl od blogerek, které si na odstíny stěžují, tmavší typ a proto mi nejsvětlejší odstín vyhovuje.

- Mou pleť rozzáří, hydratuje, působí pak zdravě a rozzářeně. I když jeho krycí schopnosti nejsou dvakrát velké, za mě ano a na léto je to pro mě skvělá věc, nedám ho z ruky. Nemám ráda těžké makeupy, které se do horkého počasí ani nehodí.


 Pro mne nedůležitá věc - balení. Tedy nezáleží na vzhledu, ale na obsahu, že. Na fotce výše je vlevo používaný, kosmetickou taštičkou a cestováním opotřebovaný obal, vpravo úplně nový. No, moc neobstál. Silikonový povrch ze sebe nic nepustí.


3 in 1 LONG LASTING FOUNDATION

- U tohoto výrobku jsem sáhla po odstínu č.02, je jich celkem 6. Sáhla jsem vedle, odstín je i na mě tmavší, měla jsem si vzít 01. Když jsem ale z Itálie přijela s opáleným obličejem ( jen obličejem, představte si to :-D) je odstín vyhovující. Je pravda, že jsem ho zkoušela jen 2 týdny, za tu dobu jsem ale přišla na to že to, že je hutný, dovoluje použít štětec na makeup. Dělá hezký finiš, jen je potřeba ho přepudrovat. Kryje více než CC krém a jeho výdrž je obstojná. Na mě je ale dost hutný a moc krycí, nic takového nepotřebuji, na ples jsem ho ale použila ráda a na podobné akce ho užiji, na focení bude také dobrý.


 CONCEALER 02

 - Další skvělá věc! Teda ne pro všechny, protože je nejsvětlejší odstín moc tmavý, navíc jsou jen 2. Ale: korektor obsahuje mini částečky nějakého rozjasňujícího přášku a pod očima dělá nádherný, sametový povlak. Na mé mega kruhy pod očima stačí 2 vrstvy a můžu jít. Přeťupkám ho ještě Camouflage creamem od Catrice a mám na celý den vystaráno.


INFINITE DIFINITION MASCARA

- Dlouhatánskej název a nová řasenka, která má ninipidi kartáček a krásný, jednoduchý a úsporný obal. Víte, ty mega a barevný řasenky mě už nebavěj. Zaberou půlku taštičky a neladěj s tím ostatním. Tahle v sobě ukrývá vosk z rýžových otrub, syntetický včelí vosk, který řasence dodá krémovou strukturu.

-Já jí používám ráda. Malé kartáčky mi vyhovují. Tahle s trochou cviku a pochopením, jak s ní zacházet, stojí za to. Řasy mi rozčeše, prodlouží. Možná se drolí více než ostatní mé řasenky, ale za její přirozený vzhled, který řasám dodává (veliké a slepené řasy už mě také nebaví) jí dávám palec nahoru.


 Tak, to by bylo z novinek vše. Já jsem zjistila, že Gábina má kromě skvělých řasenek a laků na nehty i dobré 'makeupy'. Nebudu je přehlížet, což jsem doteď dělala. Určitě mě moc zajímá, jestli některý z těchto produktů používáte a jak vám vyhovují.

Nevím, jestli se do pátku stihnu ještě ozvat ale jedeme s kamarádkou na Interbeauty a na výprodej Essence, moc se těšíme a potkám tam někoho? Určitě z výletu o víkendu čekejte veliký fotoreport! Mějte se krásně, K!


20 komentářů:

  1. Krásne veci:) veľmi sa mi páči spôsob, akým píšeš recenzie
    Maskaru a concealer chcm vyskúšať!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se ten efekt řasenky moc líbí:) Asi na ní kouknu v drogerii.

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi dobrá článok, rozmýšľam, že siahnem po maskare :-)
    Nat

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně se mi líbí ten CC krém, taky si myslím, že na léto bude ideální. Vyčíhnu nějakou akci a bude můj :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. ten cc krém mě hrozně láká, ale nejsem si jistá moc těma odstínama.. :/ jsem bledule a jak jsi říkala, všechny odstíny jsou docela tmavý..

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Přemýšlím od CC a o tom druhém makeupu :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten CC vypadá vážně moc lákavě :-), sice mám nyní podobných kosmetických serepatiček nadbytek, ale příjemně mě zaujal a jinak skvělá recenze.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  8. ´Škoda že je ten cc tak tmavý.. vypadá že by mi mohl vyhovovat (až na odstín)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to moc dobře, hlavně ta řasenka! Dělá krásný přirozený řasy :) Jen škoda těch make-upů, že jsou tak tmavé :/
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  10. Super článok, všetky výrobky ma zaujali, hlavne tie mejkapy :) Asi budem potrebovať nový, tak sa možno popozerám práve po týchto :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super recenze, pořád zvažuji koupi CC creamu, takže se mi každý takový článek hodí :) A řasenku jsem zkoušela a teda mně vůbec nevyhovovala :( Strašně moc mi slepila řasy, jako žádná jiná, tak nevím no, je to individuální, ale podle fotek bych řekla, že mám podobné řasy jako ty.... Taky se mi moc líbí ten korektor, škoda jen těch odstínů... nejsem úplná bledule, ale teda co jsem koukala v drogérii, tak ani ten světlejší by mi neseděl :( Snad klapně aspoň CC cream :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, na první pokus se mi také moc nezamlouvala, ale dá se s ní naučit pracovat a pak řasy krásně odděluje :-)

      Vymazat
  12. Na řasenku se už nemůžu dočkat, protože jak ta mě láká, tak už mě dlouho žádná nelákala. :)) A CC už mám v hledáčku též. :) Skvěle sepsáno.

    OdpovědětVymazat
  13. To vypadá suepr, nalákala jsi mě na ten CC, ale mám asi smůjlu jestli máš ten nejsvětlejší tak to by na mě bylo jak pěst na oko :DD Mám vždycky problém sehnat opravdu světlý BB,CC, Make-up cokoliv :D

    OdpovědětVymazat
  14. Věci vypadají moc hezky.Skvělý článek.Jen ty odstíny by na mě byly moc tmavé :)
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  15. Je škoda, že BB a CC krém mají tak tmavou barvu jinak bych si hned nějaký pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  16. jsi první, kdo píše na tuhle řasenku pozitivní recenzi. všichni, jak slepuje, ale myslím, že když se pořádně otře o hrdlo, tak by se to mohlo zlepšit, já po ní teda pořád toužím :)

    OdpovědětVymazat
  17. přesně jak píšeš - dekorativku GS úplně přehlížím. kromě laků mě nikdy nic nezaujalo.

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám od Gabrielly Salvete matný korektor na kruhy pod očima a musím napsat, že je úplně obyčejný, například korektory od Miss sporty jsou daleko lepší. Jinak mám 2 laky, jeden takový měděný, docela dobrý, od sestry a ten druhý je růžový s bílýma tečkama, takový trochu zajímavější. Snad jsem na nic nezapomněla.

    OdpovědětVymazat