středa 8. května 2013

MY HAIR


Dnes bude řeč o mých vlasech. Seznámím vás s mými oblíbenými produkty a něco vám o nich povím. Bude to opět docela vyčerpávající článek.

Zrovna včera se mě tu někdo ptal, proč se nechci obarvit na blond. Už jsem si tím prošla a necítila jsem se v té barvě dobře. Teď si už nějakou dobu nechávám vlasy odrůst na můj přírodní odstín a zapřísáhla jsem se, že už se nikdy neobarvím. Taky mě nebavilo si pořád hlídat odrosty a stále se barvit. Na fotce mi ještě barva odrůstá a vytvořilo se mi takové nechtěné ombré, ale líbí se mi to.

Mám vlasy jemné a trochu vlnité. Proto si je maximálně jednou týdně vyžehlím a jinak je nechávám být tak, jak jsou. Když večer pospíchám, mokré je spletu do copu a pak mám ráno krásné vlny. Také to někdo děláte? Výjimečně, když mám ale vážně chuť a čas si je navlním. Buď žehličkou nebo kulmou.
Na fotce jsem čerstvě ostříhaná, nechávám si čas od času jen sestříhat konečky.

Tady je pohromadě vše, co na vlasy používám. Samozřejmě ne všechno najednou, jednotlivé produkty střídám podle toho, co s vlasy hodlám dělat.
Tohle je moje oblíbená trojka, která je většinou základ a kterou použiji vždy. Se šampónem jsem moc spokojená, používám ho snad dva roky. Kondicionér mám od Balei už druhý a díky tomu, že neobsahuje silikony vlasy nezatěžuje. Tenhle je na uhlazení vlasů a až mi dojde, koupím si znovu Oil repair, ten byl ještě lepší. O olejíčku na roztřepené konečky už jsem se vám zmiňovala a je to můj nejoblíbenější oblíbenec, konečky se mi po něm vážně netřepí.
Když chci vlasy ještě rovnější, použiji uhlazující sérum a pak jen vlasy vyfoukám. Když chci mega objem nanesu sérum pro objem. Můžu vám říct, že ani jedno neplní svoji povinnost stoprocentně a proto ještě žehlím, nebo tupíruji. (ale to vážně jen občas) Oba produkty používám zřídka kdy.
Zato tihle dva kámoši jsou nr. 1. Oba splňují co slibují. Kdybyste viděli ty vlny i druhý den ráno po nakulmování a nasprejování! A ocharana proti horku je také jasná, navíc se po ní vlasy narovnají lépe.
Loreál noční sérum s mateří kašičkou používám moc ráda, ráno mám vlasy jemné a voňavé. A pudr pro objem od Taftu je tedy něco. Při vytváření kreativních účesů nebo jen většího objemu je to skvělá věc! S vlasy se poněm dá udělat snad všechno.
Lak na vlasy nemám vyloženě jeden oblíbený, koupím vždy jiný. A pěnové tužidlo použiji jen, když si chci vlasy vyfoukat a nebo vlnit.
Tak, to by bylo k mým vlasům asi vše. Teď by mě zajímalo, jestli používáte stejné věci jako já a jak vám vyhovují. Doufám, že se článek líbil a já jdu cvičit! Mějte se fajn, Kristine :)


49 komentářů:

  1. ja mam vlasy uplne rovne a nic mi nepomoze k tomu mat ich aspon trosicku vlnite :/ taft volume powder ma láka vyskusat

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Máš ty vlasy moc krásné :) ombre se ted navíc nosí tak si nemusíš s odrosty lámat hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Možná nechtěné ombré,ale vypadá to moc hezky.Krásné,zdravě vypadající vlasy,co víc si může člověk přát.To sérum s mateří kašičkou mám taky moc ráda..

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné vlasy, co bych za takové dala.. Já je mám bohužel hrozně krepaté :/

    OdpovědětVymazat
  5. Vlasky mas krasne a vypadaji zdrave a huste :)
    Jinac pripravky znam jen nektere a ktery me velice zaujal, tak to je materi kasicka pres noc, mivala jsem obdobne serum od Nivei a nemohla si vlasy rano vynachvalit, nekdy se mi totiz stava, ze mam "prelomene" konce a vypadaji nevzhledne :/

    OdpovědětVymazat
  6. Máš nádherný vlasy a těch produktů :D Já používám snad jen šampon a kondicionér. :D Ale ted mám vlasy strašný,všude možné trčej a nic s tim nejde,tak sprejuju no.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty máš ale nádherné vlásky :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tak za posledny rok,čo čítam blogy,som vyskúšala všetko možné na vlasy :) zatial som však nenašla šampon,čo by mi vyhovoval,aby som si nemusela umyvat vlasy každý druhý deň...ale to bude chyba asi vo vlasoch..mám ich husté,ale niekedy mi prídu,že sú neni uhladené..a vrch hlavy je katastrofa sama o sebe,to ich mám ako po zásahu el. prúdu :( ale asi preto,že mi začínajú rasť šediny a ja si ich vytrham pinzetou,a ked mi rastu nove vlasy,su kratučké a stoja..no som sa pekne rozpísala,prepáč.ja len že máš krásne vlasy,vyzerajú zdravo a lesklo,to je aj mj ciel :) a ten balzam vyskušam,ten som ešte nemala,ale ten s olejmi bol super

    OdpovědětVymazat
  9. Tiež si občas mokré vlasy zapletám, nech mám vlny :)) Sprej od Loreal na ochranu pred teplom používam tiež a na zelený taft púder sa musím pozrieť v obchode :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten šampon sem měla taky a děs běs...nakonec sem s ním umývala štětce a to mi jinak sedne kde co...Taky jsem vyzkoušela ten olejíček na konečky i když olejíček bych tomu asi neříkala :D a hrůza...nepomáhal a slepoval vlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, olejíček to není, a každému vyhovuje něco jiného :)

      Vymazat
  11. Máš moc hezké vlasy :) Já jsem se rozhodla taky pro odrůstání blond. Už se mi nechce hlídat si odrosty, nevím proč ale každá blond barva mi na vlasech zoxiduje na žlut' (silver s tím úplně nehne).. Chci svojí přírodní barvu, pěkně mi sedne k obočí :-)) Mám stejnou barvu přírodních jako ty.:-)

    OdpovědětVymazat
  12. chci tve vlasy!mas je nadherne huste!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásné vlasy :-) Já si teď udělala ombré, ale od hlavy mi barva odrůstá. Tak jsem se rozhodla, že to prostě nechám odrůstat a zesvětlovat jen konce :-) Tak hlavně aby rostly, že jo :D

    OdpovědětVymazat
  14. krásne vlasy aj farba, závidím :D

    OdpovědětVymazat
  15. Máš super vlasy :)) a jinak já tomu pudru pro objem nějak nemůžu přijít na chuť, přijde mi to k ničemu...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  16. máš úžasný vlasy, krásně zdravý...to bych potřebovala:/ Vyzkoušela jsem snad všechno a nic mi nepomáhá, jen maska gestil, ale ani ta už skoro ne..

    OdpovědětVymazat
  17. L'oreál s mateří kašičkou miluju, mám masku na vlasy a je to má stálice už několik let. Vlasy jsou hebké a voňavé a balení vydrží dlouho.
    Pudr na vlasy mám momentálně od Balei a je to také stálice, bez toho už nevycházím :)

    OdpovědětVymazat
  18. máš nádherné vlasy! a ta přirozená barva je super! :-)

    OdpovědětVymazat
  19. máš opravdu nádherné vlasy, závidím :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tvoje vlásky se mi moc líbí :) já mám přírodní barvu svých vlasů skoro stejnou jako ty, také občas přemýšlím, že bych nechala barvu odrůst. Akorát já je mám nabarvené na tmavo, takže by ten obré efekt nebyl tak pěkný jako u tebe :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné vlasy máš ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Wow, tvoje vlasy jsou naprosto dokonalé! Jediný přípravek, který používám stejně jako ty je pěnové tužidlo od Welly, ale taky to střídám :)

    OdpovědětVymazat
  23. ako je možné, že tie vlasy vyzerajú tak prirodzene, keď ti to odrastá? a obdiv, ja som na svoje vlasy zlá, používam len šampón na lesk a často žehlím.

    OdpovědětVymazat
  24. Máš krásne vlasy. Vizerajú tak zdravo alebo ako to mám napísať:))
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  25. loreal na zehleni sem driv pouzivala <3 krasne voni..

    OdpovědětVymazat
  26. Mužu se zeptat,jestli ti ten šampon dělá nějaký objem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ještě nikdy nic, co slibovalo objem, mi žádný neudělalo. Jen ten pudr na to funguje.

      Vymazat
  27. Moc hezký článek, být tebou, tak bych si občas umyla vlasy silver šamponem :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do toho mě už také někdo přemlouval, ale já se bojím toho, že bych si přebarvila i svou barvu, a zase by byly odrosty :/

      Vymazat
    2. Odrostů u silver šamponu se fakt bát nemusíš! ;) Myslím, že ho nepotřebuješ, nemáš nažloutlé vlasy, ale silver je "vidět" na platinových blockach, jinak ti udělá max lehoulinký odlesk do studené, ale to vydrží do dalšího umytí ;)

      Vymazat
  28. Máš nádherné vlasy, líbí se mi ten přirozený přechod barev!

    OdpovědětVymazat
  29. Já mám doma hrozně moc šamponů a sér atd.. ale chci je všechny spotřebovat a až mi dojdou určitě se podívám k tobě a vyberu nějaký podle tvých recenzí. Určitě pudr na objem ten mě moc zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  30. a ja mam zase kucerave,, a jsem z toho na vetvy hlavne v lete, je pod tim horko, co bych dala nekdy za rovne vlasky :))

    ♥ www.wooklook.blogspot.com ♥

    OdpovědětVymazat
  31. Tak teda produkty mě moc nezaujaly, ale zřejmě nepotřebuješ žádnou extra péči, jelikož máš vlasy od přírody krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  32. zajímavé výrobky, spostu z nich ani neznám :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Docela mě zaujalo to termofixační uhlazující mléko. Jinak mně teď nejvíc vyhovuje šampon a kondicionér Tresemme, v kombinaci s Ziaja maskou intenzivní vyhlazení a s keratinovým ochranným sprejem, rovněž od Tresemme. Je fakt škoda, že se tahle značka u nás neprodává. Za tu cenu, množství a kvalitu, by se tady po tom jenom zaprášilo.

    OdpovědětVymazat
  34. zaujímavý článok (: a z týchto produktov som nevyskúšala ani jeden.
    a vlasy máš krásne :)

    OdpovědětVymazat
  35. super vlasy máš :)zaujímavý článok

    OdpovědětVymazat
  36. Máš hezké ombré vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  37. Skoro stejně vypadají i moje vlasy :)) taky jsem se před nějakou dobou rozhodla pro návrat k vlastní barvě, když se podívám na starší fotky, kde jsem jako blondýna, tak nechápu, jak jsem tak mohla chodit mezi lidi :D

    OdpovědětVymazat
  38. tedaa! Máš super blog:) máš tady krásné fotky, zajímavé články a MOOC hezký vlasy!:D:))

    OdpovědětVymazat
  39. Moc pěkný článek,
    plánuji udělat podobný, protože používám ještě různé vitamíny na vlasy jako je MSM a biosil ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Teeda mít vlasy jako ty, to je můj sen :-)


    OdpovědětVymazat
  41. :) Dokonalé vláskyyy !!! Z týchto produktov používam občas len to tužidlo

    OdpovědětVymazat