pátek 3. května 2013

Make-up with new stuff

Zapřísáhla jsem se, že rtěnku Color whisper si nechám ujít, ale nějak mi to nevyšlo. Novinka od Maybelline tedy neminula ani mě a ještě jsem si k ní vzlala BB krém, o kterém vám krátce napíši. Další novinkou je Essence tvářenka, kterou už jste viděli. Stejně jako rtěnka má krásnou jarní barvu a já na sobě teď nenosím nic jiného. V dnešním článku vám představím líčení s těmito produkty.

Maybelline BB krém

Má pleť sjednotit a rozzářit, vyhladit, zakrýt nedokonalosti, hydratovat a navíc má ochranný faktor 30. Já sama za sebe musím říct, že všechno skvěle splňuje. Co je vidět už na první pohled je vyhlazení pleti a zamaskování pórů. Začala jsem oceňovat i ochrané faktory v BB krémech, normálně bych se opalovacím krémem nenamazala, ale když mám na sobě BB, jsem v klidu. Mají v drogérii na výběr ze 4 odstínů a ten nejsvětlejší je opravdu světlý (mám ho já). Kdybych ho měla porovnat s BB od Garnieru, je ve všem lepší. Hlavně v krytí a vyhlazení. Jsem s ním nadmíru spokojená.

Color whisper a tvářenka

O těchto rtěnkách jste asi četli všude. Mám ji v odstínu 210, což je růžovo-fialková barva. Skvěle rty hydratuje, pigmentace je střední a za mě dostává jedničku! O tvářence napíši jen to, že mi vydrží celý den a má krásnou broskvovou barvu, která pleti dodá zdravý vzhled.  
Color whisper 210 oh lilac, Maybelline BB, Essence tvářenka

Líbí se mi i obal rtěnky a vůbec mi nevadí, že vypadají jinak, než ty zahraniční. Dlouho jsem se výraznějším barvám na rtech bránila ale po dlouhé a nudné zimě je to příjemné oživení. Stejně tak s tvářenkou, takovýhle broskvový odstín mám poprvé, vždy jsem sázela na hnědočervenou. Na dalších fotkách je vše v akci, ještě mám na očích hnědou tužku Essence, kterou jsem v poslední době vyměnila za hnědé stíny.
Podlehli jste kouzlu těchto rtěnkobalzámů?  A máte vyzkoušený BB od Maybelline?
Přeji Vám příjemný víkend, K.

61 komentářů:

  1. Zatím jsem nepodlehla... a to jsem už tento týden do Rossmannu šla pro ně... vzhledem k tomu, že byla akce 1+1 zdarma. Ale samozřejmě bylo vyprodáno :)... no a jinak BB jsem nezkoušela... tvářenka je mooc pěkná :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. priznavam, zatial som im nepodlahla, ani ma to nelaka :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že jsem do tvářenky nešla - vypadá hezky...Jinak balzámy nevlastním ani po tom nějak netoužím.. Myslím, že by to pro mě byly vyhozené peníze, jelikož mám svoje rty hodně pigmentované, tak si myslím, že by na nich ani nebylo nic vidět:))
    Ale tobě moc sluší!

    sandylovedoll.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zapřísáhle jsem se, že si další Whisper nekoupím /protože bych si asi koupila všechny odstíny/ ale tohle je tak hezká barva a vždycky jsem chtěla fialovou rtěnku, ale nikdy jsem si na ní netroufla a tohle je taková hezká fialková alternativa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jinak ti to zase moc sluší :)

      Vymazat
    2. Také jsem chtěla nějakou fialkouvou, a tahle je fakt krásná. Díky! :)

      Vymazat
  5. Whisper mánie...:) jakto, že já jí stále nemám...Musím říct, že jsem stále nepřišla na odstín, z kterého bych byla odvařená...:)
    Mimochodem, moc ti sluší jemné líčení :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Ta tvářenka se mi hrozne líbí! Škoda, ze jsem jii u nas nesehnala :( jinak whisper mám take, ale v takovem fuchsiovem odstínu a nemůžu si ji vynachválit, je skvělá! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ta rtěnka vypadá krásně. Já jsem spíš na ty obyčejné balzámy :) Jinak teda na mně tenhle BB vůbec nebyl poznat, krytí nulové.... Ale třeba BB od Misshy, to je báseň :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tomu věřím. Měly by mi přijít vzorečky asijských BB, tak uvidím :)

      Vymazat
  8. Moc Ti to sluší! :) Také sem podlehla rtěnkobalzámům také mám tři hnedka doma nude,korálovou a červenou. :) BB sem nezkusila,ale nalákala si mě. :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem podlehla tvému kouzlu :D Fakt jsi nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě doteď vyhovoval BB od Garnieru, ale pokud je Maybelline lepší, tak příště asi půjdu do něj! :D Jinak ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. ježiš, ta rtěnka vypadá dokonale. K tomu ještě ty tvoje modrý kukadla! ááách <3

    OdpovědětVymazat
  12. Liceni je super a tvarenka k tobe vylozene jde :) sve whisperce jsem nakonec take podlehla, takze te naprosto chapu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Páni Týno, je vidět, že máme stejný vkus! Já jsem taky neodolala rtěnce jenom mám jiný odstín a ani BB krému, jenom mám ten pro mastnou pleť, je fajn vědět, že máme stejné "chutě".

    OdpovědětVymazat
  14. máš dobrý oči! a ta rtěnka vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  15. ta barvicka je krasna, mne by vubec nesedela,ale tobe slusi:)
    zvu te na giveaway o kozenou kabelku
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  16. Líčení je dokonalé.Rtěnka ti strašně sluší a celkově to vypadá senzačně! A čeho bych si nemohla nevšimnout..Máš krásnou ple´t.Třeba bys někdy mohla udělat článek my skin care,byla bych moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  17. taky jsem se zapřísáhla, no nevyšlo to :D a viděla jsem, že je ten BB upgradeovaný a má název PURE, ale v drogérce jsem ho ještě nezahlédla..

    OdpovědětVymazat
  18. Tento BB mám a moc nadšená z něho nejsem. Možná to bude tím, že ty máš mnohem hezčí pleť, takže ti asi jeho krytí vyhovuje, zatímco mě přijde dost špatné :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jeej, to je pekné líčenie. Máš krásnu pleť! Farba ružu je veľmi zaujímavá, páči sa mi ale ja by som po takom odtieni asi nesiahla. Aj keď tebe veľmi pristane!
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  20. Ty si tak krásna :) Tá farba na perách ti veľmi pristane, aj ja by som takú brala ale mne by myslím nesvedčala, ja som teraz skôr na tie červené.

    OdpovědětVymazat
  21. Ty podle mě patříš mezi naše nejhezčí bloggerky! :) http://little-cosmetic-corner.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Máš strašně krásnou pleť, úplně takovou "healthy glowing". :)

    OdpovědětVymazat
  23. JSI NÁDHERNÁ! A TA FIALOVÁ NA RTECH TI OPRAVDU JDE K PLETI! WAU

    OdpovědětVymazat
  24. Já se držím a navzdory všemožným akcím, jsem si rtěnku nekoupila :) přijde mi, že jí nepotřebuji, když mám doma Revlon. Ale tem BB mě zaujal, tak ho určitě v drogerii omrknu :)

    secretofsparkle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. máš strašne krásne očka :) inak ten odtien je krásny, musím si ho kupiť !! :) velmi ti pristane :)

    OdpovědětVymazat
  26. VÍKENDOVÉ SLEVY NA www.COMFORT-SHOPPING.cz

    ...............................................

    NAKUPUJETE RÁDI SE SLEVOU? MÁME PRO VÁS SKVĚLOU NABÍDKU. SLEVA 15% PRO KAŽDÉHO !!!
    VÍCE INFORMACÍ NA LETÁČKU (https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/923561_578079262216262_1448294138_n.jpg)

    ...............................................

    DOPORUČTE NÁS: NAŠI NOVÝ FANOUŠCI NA FACEBOOKU OD NÁS ZÍSKAJÍ PŘI OBJEDNÁVCE SLEVU DALŠÍCH 5% - TUDÍŽ UŠETŘÍ CELÝCH 20% !!! :)

    https://www.facebook.com/Eshop.Comfort.Shopping

    OdpovědětVymazat
  27. Moc ti to sluší!! :) A musím ti říct, že jsi ta nejkrásnější baba, co jsem kdy viděla!!:D :)

    OdpovědětVymazat
  28. na mě sice až moc studený tón rtěnky, mám ráda tmavé barvičky, ale k Tvým modrým studánkám je perfektní :) chci si nějaký Color Whisper také pořídit, mají nádherné "růžovky" :)

    OdpovědětVymazat
  29. Achjo, ty jsi tak krásná :)
    Jinak na rtěnky už jsem koukala hodněkrát, jenomže bych musela vykoupit všechny odstíny ;D

    OdpovědětVymazat
  30. Páni! Moc Ti to sluší!
    Nevím proč, ale prošvihla jsem všechny články od toho, kde jsi mi poděkovala za zmínku na mém blogu. Jsi milá a neuvěřitelně talentovaná. Jen tak dál, moc mě to tu baví! :)
    xoxo Mia

    OdpovědětVymazat
  31. Si neskutočne krásna, to líčenie je nádherné :) Color Whisper nevlastním, ani ho nejak zatiaľ nepotrebujem ku šťastiu :)

    OdpovědětVymazat
  32. Máš tak nádherný obličej! Já jednu "Whisperku", v tělovém odstínu, ale chci si pořídit ještě tento co máš ty, vypadá skvěle

    OdpovědětVymazat
  33. Panečku, nestačím se divit! Tvůj blog jsem našla náhodou díky Mie z Kissbooku a musím říct, že jsi fakt nádherná a píšeš moc hezky :), budu Tě sledovat :)!
    Na Color Whisper jsem "vlítla" hned, když byla akce 1+1 v Rossmanu a koupila jsem si č. 160 a 220. Přijdou mi super, jen ta 220-tka na mne není moc vidět a trošku mne "whisperky" vysušují, když je používám často. Psala jsem o nich na blogu a hodně čtenářek si je koupilo a zatím každý, kdo mi psal, je chválil.
    BB od Maybelline je na mne moc světlý, takže jsem ho v obchodě úplně ignorovala, zato mám skvělý objev v podobě nového hydratačního make upu od Dermacolu, Imperial Orchid, který je jedním slovem DOKONALÝ!. Není to klasické BB, ale má vše, co jsem u BB postrádala a naopak nemá nic z toho, co mi vadí na klasických make-upech :).

    OdpovědětVymazat
  34. Vypadáš vážně krásně!:) máš moc hezkou pleť a ta barva rtěnky ti neskutečmě sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  35. Máš snad ty nejkrásnější kukadla:)

    OdpovědětVymazat
  36. neuvěřitelně ti to sluší! opravdu :) mám stejný bb, nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  37. Jsi strašně krásná a milá :) ! Pěkný zbytek dne, Anett
    Anetadrob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Moc pěkné fotografie, sluší Vám to. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Moc vám všem děkuji za milé komentáře!

    OdpovědětVymazat
  40. mas krasne oci a farby na perach ti k nim ide skvelo, ja som whisperom podlahla...

    OdpovědětVymazat
  41. Ten odstín rtěnky se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  42. Tak přirozeně krásného člověka jsem už dlouho neviděla.. Ty oči !

    OdpovědětVymazat
  43. Poněkud mimo téma.. ale je na tvém blogu blbé, že když kliknu na odkaz pravým tlačítkem myši, protože si ho chci otevřít v novém panelu, tak to nelze. Chápu, že chceš zabránit kopírování z tvého blogu, ale já bych si zase jako čtenář ráda otevírala několik článků najednou. Tady asi neexistuje žádný kompromis.. škoda. :/ Jinak tenhle odstín Color whisper ještě nemám, zaujal mě.. a tak si ho ke svým dvěma asi dokoupím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, je to kompromis. Také mně to na ostatních blozích štve :/ ale co se dá dělat.

      Vymazat
  44. wau, seš nádherná. Rtěnka je super asi vyzkouším . :)

    http://mylifebymari.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. Tento BB krém mám doma taky, ale ani po jeho nanesení nevypadám tak božsky jako ty :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  46. Práve som ťa objavila a veľmi sa mi tu páči :-)
    Si krásna!

    cajova.com

    OdpovědětVymazat
  47. Jsi neskutečně krásná :-) moc ti to sluší. máš naprozto okouzlující oči které člověka zhypnotyzují-moc ti fandím-jsi dobrá bloggerka :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Vypadáš nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  49. woww,, máš opravdu dokonalou tvář <3 )

    OdpovědětVymazat