sobota 30. prosince 2017

Vánoční radosti 2017

Krásný den vám přeji!

Doufám, že jste si užili poklidné svátky a načerpali síly na oslavy Nového roku. Já jsem se přes svátky neozvala s žádným vánočním postem, ale víte, klauzury klepají na dveře a já mám co dělat. Zvolila jsem si zase porcelán a s ním je takové práce, co vám budu povídat. Pracuji s ním i doma, kde konečně jsem na delší dobu, než jen na otočku na víkend. Musím přiznat, že jsem letos Vánoce neprožívala. Nestihla jsem nic, co jsem dělala léta, ale s takovými svátky jsem se, co jsem na vejšce, smířila. Nezdobila jsem věnec, ani perníčky, nevyzdobila si pokoj, dárky kupovala na internetu, protože přecpané obchody mne opravdu děsí. S dárky jsem ale nakonec byla nadmíru spokojená a troufám si říci, že mým blízký udělaly opravdu radost.

Dnes bych vám jako již tradičně chtěla ukázat, co jsem dostala, přimíchám k tomu i blogové dárečky a nakonec i to, čím jsem obdarovávala já. Je to trochu materialistický post, vím to, ale nedostala jsem převeliké dary a hlavně všechno, co jsem potřebovala/chtěla. Tak jdeme na to!


Má práce v Dušní3 skončila a i tento obchod samotný skončil. Stihla jsem tam ale už snad na začátku října ukořistit tyto překrásné šperky od Marc Jacobs. Koupila jsem dva, jeden pro mě a druhý pro mum. Srdíčko na jemném řetízku se mi tak líbilo, co myslíte?


Mým největším přáním byl letos bluetooth repráček. Chtěla jsem samozřejmě, aby vypadal jako pro holku a volba padla na tento stylový od značky Samsung. Vyhrává mi pořád a je to fakt pecka, bez něj se už nehnu ani na krok.


Sluneční brýle Komono jsem už měla, pamatujete? Přesně tyto, ehm. Ztratila jsem je v Německu u focení jednoho letního outfitu. Oplakala jsem je. Když jsem ale tyto našla na vinted za směšnou cenu, poprosila jsem Ježíška. Teď si na ně dám opravdu pozor, slibuji!


Maminka vždy přijde s něčím originálním. Tohle je prý nějaká hustá liberecká novinka, která ještě není ani v Praze! ...A je to přenosný hrníček na kávu. Těším se, až si s ním rozsvítím první lednová brzká otravná studená školní rána. Prý si můžete sestavit svou barevnou kombinaci. Znáte? Neznáte, žejo...


Bráška se nám vrátil na Vánoce z Anglie, kde byl za prací. Přivezl mi tyhle skvělý póny! Hehe! Na mě si teď žádná zima nepřijde.


A nesmí chybět originální dárek našeho dědy!


Letos jsem se zamilovala do všeho, co je přírodní a nejlépe české. A mum ví, co mi udělá radost. Vždycky. Sérum Geránium jsem si zamilovala na kosmetice, kde jsem byla letos poprvé. Rovnou jsem se trefila do skvělého salónu i kosmetičky. A v Praze, a BIO! Napíši vám o něm více v postu věnovanému přírodní kosmetice. A masážní olej jsem dostala proto, že mě letos ledviny s močákem pěkně potrápily.


Spolupráce jsem začala osekávat, protože konvenční produkty mi přestaly dělat radost, Pupa je však zdárnou výjimkou. Kromě toho, že je její kosmetika boží, se i snaží nemít v kosmetice ty největší srajdy. Je to produkt od produktu, ale třeba linky jsou bez parabenů a její pečující řada je také naprosto v pořádku. Navíc ne vždy líčím akce, kde je přírodní kosmetika vyžadována a i z toho důvodu je Pupa v mém vizážistickém kufru. 

Před Vánoci mi stihly přijít hned dva překrásné balíčky.


Tyhle rtěnky do toho lepšího rovna nepatří, jsou pěkně silikonové, ale podívejte se na ně:


Jo a jinak, letos ode mě všichni dostali ponožky!


Tak a to je pro tento post vše, přátelé. Děkuji, že jste si ho přečetli a nebo se snad jen pokochali fotkami, užijte si bujaré oslavy Silvesta a po Novém roce se tu potkáme. Těším se na to a samozřejmě i na vás <3

Úspěšně vstupte do Nového roku!

K.

9 komentářů:

  1. Nádherné dárky, nejvíce mě dostal ten hrnek na kávu.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné darecky. I tobě přejí všechno nejlepší do Nového roku.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to jsou nádherné věcičky :) hlavně mě hned okouzlil ten decentní, ale dokonalý náramek.

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, zaujal mě váš dáreček, přenosný hrnek na kávu. Můžu poprosit o název výrobce, event. jinou stopu,jak ho najít. Děkuji, Katka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je odkaz na oficiální web: https://frankgreen.com/eu/index.php/?___store=eu&store=eu
      :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
    2. Děkuji, jdu si vybrat!

      Vymazat
  5. Kolekce je rtěnek je naprosto geniální, zajímalo by mě jak by mi barvy sedly...

    OdpovědětVymazat
  6. Ten, kto dnes číta toto svedectvo, by mal osláviť so mnou a mojou rodinou, pretože to všetko začalo ako vtip pre niektorých ľudí a iní hovorili, že to nie je možné. Volám sa Juraj Kamensky a som z Bratislavy, ale s manželkou sa sťahujem do Chicaga. Som šťastne ženatý s dvoma deťmi a krásnou ženou. Niečo hrozné sa stalo mojej rodine, stratil som prácu a moja žena opustila dom, pretože som sa nemohla starať o seba a o potreby rodiny. a jej deti v tomto konkrétnom okamihu. Podarilo sa mi deväť rokov, žiadna žena, ktorá by ma podporovala, aby som sa o deti dobre starala. Snažím sa poslať testovaciu správu mojej žene, ale ona blokovať ma z rozprávania s ňou sa snažím hovoriť so svojím priateľom a jej rodinnými príslušníkmi, ale stále viem, že by mi mohol pomôcť a ja som bol podanie žiadosti neskôr toľko spoločnosti, ale stále to urobili Nevolajte ma, kým neprišiel verný deň, že nikdy nezabudnem v mojom živote. Keď som sa stretol so starým priateľom môjho, ktorému som vysvetlil všetky moje ťažkosti a povedal mi o skvelom mužovi, ktorý mu pomohol získať dobrú prácu v Coca cola spoločnosť a on mi povedal, že jeho kúzlo koliesko, ale ja som človek, ktorý nikdy neverí v kolieskach kúzla, ale ja som sa rozhodol dať mu vyskúšať a jeho meno je Drosagiede on ma poučil a ukázal mi, čo mám robiť v týchto troch dňoch obed spell.I sledovať všetky pokyny a robiť to, čo ma požiadal, aby som sa dobre. uistil sa, že všetko šlo dobre a moja žena ma opäť uvidí po skvelej práci Drosagiede. Moja žena mi zavolala s nevedomým číslom a ospravedlnila sa mi a povedala mi, že mi naozaj chýba a naše deti a moja žena sa vracajú domov.a po dvoch dňoch Spoločnosť, ktorej som poslala svoj uznávací list, teraz som manažérom spoločnosť Paragon tu v USA. Odporúčam vám, ak máte nejaké problémy, pošlite správu na tento e-mail: {doctorosagiede75@gmail.com} alebo čo mu dáte na +2349014523836 a dostanete najlepší výsledok. Vezmite veci za samozrejmosť a bude vám odobraté. Prajem Vám to najlepšie.

    OdpovědětVymazat