středa 30. listopadu 2016

2. předvánoční soutěž

Krásnou středu, moji milí čtenáři!

Předvánoční čas je vždy čas zmatku v kombinaci s těšením se na zasloužený čas, kdy nebudete muset nic a konečně se pořádně uvidíte se svými blízkými. Anebo to takhle mám alespoň já. Maminku a tatínka vídám jen zřídka o víkendech, kdy se ten čas nějak snažím rozdělit do všech aktivit, které mám. I když jsem už dost velká, stále se mi v Praze stýská. Po komfortu a po rodině.

Praha má ale i své světlé stránky, na které nikdy nezapomenu. Třeba včera, kdy jsem se ocitla v překrásném baráku, do kterého se vstupuje ze chodů se zábradlím, které vystupovaly s Pelíškách. Ano, přesně ty nejkrásnější schody v Praze, konečně jsem je našla. Tam se nacházela dílna s ohromným střešním oknem komplet vybavená pro práci s porcelánem, který letošní semestr máme jako zadání a se kterým se učíme pracovat. To je rozhodně něco, co si nevyzkouší každý, a je to nesmírně zajímavé! Podobné věci dělám v týdnu denně od rána do večera, tvořím, studuji, doučuji se, i cvičím. Máme posilovnu na koleji, kterou jsem objevila až teď, po roce tady, a moc si ji užívám!


Moc moc ráda bych psala jeden článek za druhým, ale výše zmíněné věci jsou zkrátka přednější. Navíc před Vánoci je všechno intenzivnější, jak úkoly do školy, tak blogové závazky/aktivity. Ale snažím se čas využít na maximum.

Dnes mám pro vás další dva balíčky ze série 'Vánočních soutěží', kterých po skončení této bude ještě, řekla bych, asi tak 5.No, máte se na co těšit a rozhodně se tu nebudete nudit. 

1. balíček obsahuje dárkovou kazetu od Dove s vůní pivoňky, ve které najdete sprchový gel a deodorant, dále krásné teplé ponožky. Přihodila jsem ještě tělové máslo od TheBodyShop s vůní růže, kterým se můžete rozmazlit po sprše. Dále vitamínovou masku od Lirene a pár drobností od Pupa Milano. Je to skvělý a krásný červený lak na nehty, červená rtěnka a hnědý stín na oči.


2. balíček obsahuje dárkovou kazetu od Rexony, ve které najdete opět sprchový gel a deodorant, navíc ještě sportovní opasek na telefon. Opět jsem balíček doplnila o tělové máslo od TheBodyShop, tentokrát tropicky osvěžující, s kokosovo-ananasovou vůní. Dále masku na pleť od Lirene, nový makep od Rimmel London - Skin Refresher, olej na rty od Pupa Milano a starorůžový lak na nehty od Astor.



  • Podmínky neudávám žádné, koneckonců vím, že je to dost otravné. Proto mi tedy pod příspěvek napište komentář s vaší emailovou adresou, pokud ji nenajdu jinde, třeba na vašem profilu. Napište mi ještě, který balíček byste v případě výhry upřednostnili a milá slova, pokud chcete. Soutěž platí pro všechny, kdo mě čtou, a ukončím ji asi za týden ve středu ;-) Budu ráda, když mne budete sledovat na jakékoliv platformě, kterou používám, což je buď blogger, Facebook a nebo Instagram, kam se snažím přidávat novinky i na Instastories, i když se v tom stále cítím nesvá. Děkuji vám a držím palce!

Za obě dárkové kazety moc děkuji zastoupení Dove! <3

99 komentářů:

  1. Nádherná giveaway, najviac sa mi zapáčil druhý balíček :)
    monicanoir.personal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Opět krásná GiveAway! Líbil by se mi první balíček :) Přeju Ti (i nám všem ostatním :) ) abys předvánoční shon přežila v klidu a pohodě :) Krásný den! E.

    voneva88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna giveaway, mne sa najviac zapáčil prvý balíček. :-)
    weilynnka@gmail.com...ale ťa sledujem aj na fb a insta. :-)

    To s tými rodičmi poznám, tiež s nimi už nebývam, takže sa stretávame tak cez víkendy, no teraz sme sa s ocom mooc pohádali, takže sa až bojím, čo z týchto Vianoc bude a to som sa na ne tak tešila. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně zaujal první balíček :)
    Jsem ráda za tvůj blog, dneska už to není moc cool, mít jen psaný blog bez youtube kanálu. O to víc si cením psaného projevu, že si s tím někdo dá tu práci :)
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jeej krásna súťaž :-)..Zaujal ma viac balíček č. 2 :-)..to telové maslo by som strašne chcela vyskúšať :-)..tvoj blog s ami veľmi páči, je prehľadný, a hlavne má zaujímavý obsah, a mám rada aj tvoje instastories a celkovo instagram :-)
    ivka.sujanova374@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá soutěž! Moc by se mi líbil druhý balíček. :) To já sice bydlím s mamkou (mám rozvedené rodiče), ale u táty jsem tak 2x do měsíce na víkend, tak mě taky mrzí, že ho nevídám častěji. Vždycky jsem si přála trávit Vánoce s oboumi, což se bohužel nikdy nesplní, takže je to pro mě takové chaotické, každý se těší, že se uvidí s celou rodinou a já to mám s každým zvlášť. Užívej si předvánoční čas, a měj hezký den. :)
    Klarka.Svojanovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi tahle soutěž líbí, protože nesnáším, když je někde spousta podmínek pro zapojení se, to mě vždycky hned dokáže odradit. A na druhou stranu já sama se nezapojím nikdy do soutěže, když blog pravidelně nečtu a ani nevyhledávám blogy jen podle GA :) Oba balíčky jsou nádherné, ale víc mě asi zaujal ten druhý, protože to máslo musí vonět naprosto božsky :) Protože se blíží ty klasické předvánoční stresy, chtěla bych Ti popřát hlavně klid a pohodu v tomhle období, pevné nervy se školou a taky ať najdeš pod stromečkem vše, co si přeješ :) 6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krásna súťaž :) ja ťa sledujem už nejaký ten piatok, pretože sa mi veľmi páči štýl tvojich fotiek a to ako sa obliekaš :) si veľmi zaujímavá osoba :)
    Mne sa nikdy nedarí vyhrávať, ale keby náhodou, tak ma zaujal balíček č.1 pretože ako vintage lover často nosím červené nechty a červený rúž :)
    Email: drewsbeauty1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tvuj blog mam velmi rada, moc se mi libi tve fotografie a styl oblekani.
    Zaujal me balíček číslo 2.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. to je krásna súťaž :) určite sa rada zapojím a aj naďalej budem sledovať tvoj blog, ktorý patrí medzi moje obľúbené :)
    sledujem cez GFC ako Veronika Baginová
    veo.baginova@gmail.com

    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná soutěž! Mě by potěšily oba dva balíčky.
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC:Peťuška
    viac sa mi páči balíček č. 1... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Ten dům se schody bych taktéž ráda navštívila, Pelíšky jsou topka a už se těším na zítřek a premiéru Anděla Páně 2 ;) krásný adventní čas, líbí se mi balíček č. 2, petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, líbil by se mi druhý balíček :) peckovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Viac ma zaujal balíček č.1 :) Na tvoj blog chodím pravidelne, píšeš ozaj fajn články :)
    Xx_Rebelka_xX@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle je dosti povedená soutěž! :) Líbil by se mi balíček číslo 1
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  17. Mňa by potešil balíček číslo 1 :) Dove nikdy nesklame :)
    email: onkov.marcela@gmail.com
    Ja vždy oceňujem dizajn tvojho blogu je jednoduchší, ale zároveň nie je nudný a je krásne prehľadný :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Kristýnko, moc by mě potěšil první balíček, který bych rozdělila mezi mamču a ségru, myslím, že by obě měly radost :)
    Přeji pevné nervy v blížícím se zkouškovém, klidné prožití adventu a ty nejkrásnější Vánoce :)
    rozinkovababofka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. GFC: Monika
    krásne sú obidva balíčky..no ja mám slabosť na Pupu..takže balíček č.1 ;)
    monikaskvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. GFC: ZdeňkaM
    Oba balíčky jsou krásné ale více mě zaujal asi balíček číslo 1. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. gfc roumí
    aj.ro.na.trio@gmail.com
    Ty si taka užasna:) mňa tak nebavia rozne kompikované podmienky súťaží radšej to vždy vypnem a nezučastňujem sa. Mne sa veľmi páči ten balíček č 1.

    OdpovědětVymazat
  22. Mě po odstěhování schází pečené kuře. Neumím moc vařit. Líbí se mi první balíček.
    philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. ahoj baliček c 2.
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherné darčeky voňajúce predvianočnou sviatočnou náladou :) Keďže milujem červené laky na nechty a rúže, potešil by ma darček č.1 :) Krásnu stredu prajem a pohodový večer :)

    OdpovědětVymazat
  25. Balíčky jsou krásné, víc bych využila asi ten první. Ta práce s porcelánem vypadá zajímavě, studium v tvém oboru bude hodně náročné, ale najdou se počítám i hodně zajímavé předměty a s délkou studia budou přibývat. Taky si pamatuju, jak jsem si vánočního volna vážila, 23. jsem zavřela dveře kanceláře a hurá busem z Prahy domů, jen pak teda následovalo zkouškové:-(

    OdpovědětVymazat
  26. Mně by udělal radost jakýkoli z balíčků, ale ten druhý by mohl být zajímavý tou tropickou vůní! Jinak chápu studijní zapojení, drž se a ať tě to baví! :)
    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Jůů mě by se moc líbil druhý balíček, protože chci vyzkoušet ten nový makeup od Rimmel :)
    Je to děs jak je období před Vánoci hektické, když jsem chodila na vysokou, tak to pro mě bylo ve znamení zápočtů a příprav na zkouškové po Novém roce, teď v práci to je zas samá dodělávka, aby vše bylo k 1.1. hotové. Takže to upřímně chápu, že máš ted jiné starosti, přeju pevné nervy a o Vánocích si hezky odpočiň.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ty balíčky jsou tak krásné, vůbec nevím, který vybrat. V přípravě výhry bych to nechala na tobě :)
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Pěkná soutěž, pokud bych si mohla vybrat, tak více se mi líbí balíček č.1. ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz
    Líbí se mi balíček číslo 2

    OdpovědětVymazat
  31. krásné balíčky, více bych upřednostnila balíček č. 2 :)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Kristýnko nachystala sis parádní soutěž, která udělá dvěma osobám radost takhle před Vánoci, což je super a děkuju za to! Už delší dobu tě sleduju na FB a GFC jako Martina Slancová a tvůj blog si čtu moc ráda, máš fakt hodně vymazlený fotky a píšeš úžasný recenze. Takže přeji dál spoustu úspěchů. Kdyby se na mě usmálo štěstí, tak bych si vybrala balíček č. 2, ale nepohnu ani jedničkou :) Měj se krásně a přeju krásný předvánoční (a vánoční) čas. Martina

    e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, úplně mi to připomnělo ty časy, kdy jsem chodila na keramiku a taky se snažila něco vytvořit :-)Chtěla jsem se zeptat, byl by nějaký tutorial na vintage styl? Líčení ale spíše i účesy? Díky moc za odpověď a přeji hezký předvánoční čas. Z balíčků by se mi líbila víc jednička :-) miiemu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. vierka.sedlakova@gmail.com
    viac sa mi paci balicek c. 1 :) od pupy som nikdy nic neskusala a rada by som. inak krasna vyhra :)
    obdivujem, ze chodis do posilky, mna to strasne nebavi - jednak sa prinutit tam ist a jednak tam cvicit pred ludmi :D, takze cvicim len doma.

    OdpovědětVymazat
  35. Sleduji Tě již delší dobu přes GFC jako Klára Odehnalová, nejspíš i přes FB, v tom už se přestávám orientovat!:)
    Oba balíčky jsou úžasné, ale víc mě zaujala asi dvojka:)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Škoda že jsi ty schody nevyfotila a vůbec celou tu budovu, dílnu... ráda bych se nato koukla třeba na insta...a tiše záviděla (v dobrém:) miluji krásné zakoutí Prahy.
    A i tato předvánoční soutěž je krásna. V případě výhry bych si vybrala nejspíš balíček 1. Danylovelife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Achjo, líbily by se mi oba dva! :) Ale asi ten první bych využila více:)
    simushka.ss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Mně by se líbil první balíček :-)
    Už si nějak začínám zvykat, že ten předvánoční spěch, stres a narvané obchody k Vánocům prostě patří, takže tobě i všem ostatním doporučuju i přes to všechno si advent hezky užít :)
    xxgirl001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. ahoj libi se mi oba dva ale kdybych nakonec mohla volit tak 2 jsou to krasne ceny tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Moc se mi líbí 1.balíček :)
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Líbí se mi balíček č. 1
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. No, máš toho požehnaně, těch aktivit! Jinak nenechávám se stresovat, u nás se jede na pohodu ať už jde o počet dárků (dáváme si drobnosti) nebo pečení cukroví (2 druhy) a výzdobu bytu (adventní věnec, minimalistické ozdoby). Jo, jinak bych si vybrala balíček č. 2, ptž mi přijde, že skoro všichni mají zájem o č. 1:-D.
    Pěkný den všem!

    papaaaya@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Moc pěkná soutěž :) Sleduji na instagramu, o výhru bych se určitě podělila, za mě 2ka :)
    Katerina.puchtova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Děkuji za soutěž já bych volila balíček č.1
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Moc ráda se soutěže zúčastním a přeji Ti krásné období předvánoční i vánoční :) Upřednostnila bych balíček č. 2.
    J.Dvouleta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. macu@seznam.cz
    Vybrala bych si balíček č. 2.
    Krásný předvánoční čas přeju :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, balíčky jsou moc krásné oba dva,ale více se mi zamlouvá balíček č. 1 :) Přeji ti krásné a poklidné adventní období.

    madame.l@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. pacia sa mi tvoje recenzie,takze ta pravidelne sledujem ja aj moja dcera(ta je v Prahe),pacia sa mi obidva balicky,trosku viacej prvy a dakujem,si mila,ze takymto sposobom chces niekoho potesit,nech sa ti dari :-)
    lucia.bakova@seznam.cz alebo jana-b@pobox.sk

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, moc pěkná soutěž, určitě bych byla ráda za balíček č. 1 :-) karolina.svandova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Skvělá soutěž 😍 víc mě zaujal balíček číslo 2.
    natalie.stillerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Tak ja bych asi pripadne chtela balicek cislo jedna.... Kvuli tomu cervenemu laku na nehty ;-) Mam jen 8 cervenych a tenhle jeste ne! Muj chlap to nechape, ale ty to urcite pochopis ;-)
    Sleduji na IG jako imysplys

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj!
    Super soutěž! :)Zaujal mě hlavně první balíček, který je krásně sladěný. Už vím, s kým bych se o něj podělila! :) Jo a... sleduji Tě, hlavně na FB :) Vojtiskova.R@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Krásná soutěž :) Balíčky se mi líbí oba, ale upřednostnila bych nejspíše č. 2. Taky Tě sleduji především přes Facebook.
    dobiasova.leona@valeas.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, Tvoj blog som popravde našla až teraz, ale vyzerá veľmi fajn :) Mňa dostali ponožky v balíčku číslo jeden, takže sa mi o čosi viac páči ten. Veľa múzy a dobrých článkov prajem. A pravidlá - super, žiadne lajkovanie či nasilu zdieľanie :) Mária, mmmariaaa87@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Sleduju všude už pěkně dlouho a přála bych si balíček č. 1 :)
    Přeju ti, ať tohle období zvládneš levou zadní a užiješ si zasloužený odpočinek během svátků, Kristý!
    slovakova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, takato sutaz pred vianocmi potesi urcite kazdeho :) oba balicky su krasne, ja osobne by som si vybrala balik c.1

    E-mail: vpirovicova49@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Balíček č. 1 je naprosto skvělý!
    kopretinaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Nádherná soutěž plná krásných věcí :) Moc ráda se zúčastním :) Kdybych si měla vybrat, tak mě v tomto případě více zaujal balíček číslo 1 :)

    Moc ráda tě sleduji a čtu tvoje články plné zajímavých zkušeností a doporučení :) Vždy se nechám inspirovat :)

    můj email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Potesil by me balicek c.1:))
    kaaacza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. super, radost by mi udělal balíček čislo 2
    lenboda@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Krásná givka, líbil by se mi balíček č.2, ale nepohrdla bych ani 1 :D
    katerina.kalabova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Skvělá soutěž :) Víc by se mi asi líbil 1. balíček :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Krásné balíčky, více bych upřednostnila balíček č. 2 :)
    kackakovarikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Nádherné balíčky, asi se mi krapet více líbí první, ale nepohrdla bych ani druhým, každý má něco do sebe :)
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Moc hezká soutěž, více se mi líbí balíček č. 1. Užij si krásný adventní čas a taky se odměň něčím hezkým a voňavým :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Raději bych 1. balíček:-) makahi@seznam.cz
    Měj krásný den!

    OdpovědětVymazat
  67. janacaloudova@gmail.com a potěšil by me 2. Balíček 🙂

    OdpovědětVymazat
  68. Sledujem ťa asi všade a viac by som využila balíček 1. Ale ak by som bola vyzrebovana druha tak sa prisposobím a i balíček 2 poteší ako inač :)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Balíčky jsou oba krásné, ale spíš 1 :)
    Te-ri-nka@seznam.cz
    Sleduji Tě na fb i ig :)

    OdpovědětVymazat
  70. jirinaopelova@seznam.cz
    přeju krásné svátky, ať ti to píše a bloguje i nadále! :)

    OdpovědětVymazat
  71. Balíčky jsou krásné oba, ale druhý o něco více :-).
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Kristýnko, krásná soutěž, jsi hodná, že takhle myslíš na svoje čtenáře. :) přeju ti krásný předvánoční čas. Balíček č.1 je skvělý. Měj se hezky pb.forever@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, tvůj blog se mi líbí pořád víc a víc. Narazila jsem na něj od Makyny016, kterou velmi ráda sleduji na YT. Maky se už dřív zmínila o tvém blogu a já jsem z něj pořád velmi nadšená. Jsou tu krásné články, fotky a tipy (+soutěže :-)).
    Zaujal mě víc 1.balíček, ale 2.má také něco do sebe. V tom 1.jsou i teplé ponožky, a ty já miluju, proto spíš ten. :-)
    S pozdravem Adéla (Omlouvám se za anonym, ale je to z technických důvodů)
    adelkka.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Moc se mi líbí první balíček :)
    mail: vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Moc se mi líbí druhý balíček.
    vymolovak@gmail.com
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  76. Nemám ráda předvánoční čas, neboť to je čas odevzdávání seminárek, zkoušky. Brrr. Ale na Štědrý večer se moc těším.
    Balíček by mě potěšil jakýkoliv :)
    aneta.zamkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Jé, jeden balíček hezčí než druhý.. mě by ale asi potěšil více balíček číslo 2. Už máš nakoupené vánoční dárky? :) Já tak na půl, pořád si říkám, že je času dost, ale už se to nějak rychle blíží... !:) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Krásná soutěž! :) Každý balíček obsahuje skvělé produkty, takže v případě výhry bych se nechala překvapit, potěšil by mě kterýkoli z nich :)
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Milá Kristýnko,

    velice se zase těším na nějaký článek ze tvého života (jak si např. prožila den apod.). Mohla bych mít jeden dotaz osobnějšího typu? Kolik měříš cm?

    Děkuji za článek a přeji hezký den

    PS: Co se týče soutěže, balíček č. 1 je pro mne zajímavější.
    msivulkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Opäť skvelá súťaž! :) Jeden balíček krajší ako druhý :) Ale ak by som si mohla vybrať, tak prvý! :)
    lubeznablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Moc krásná soutěž, ani nevím , který balíček by se mi líbil více, možná o kousíček více ten první , ale je mi to jedno :-D
    terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. michalickova.mili@seznam.cz
    1.balíček

    OdpovědětVymazat
  83. Balíček 1
    mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Moc pěkná soutěž. A krásný blog.
    Líbí se mi oba balíčky, ale když musím vybrat jen jeden , tak č.2
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Obidva balicky su nadherne :)) keby som si mala vybrat tak asi 1. balicek :)
    gabika.komorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. janyska13@gmail.com
    Více by se mi líbil balíček číslo 1. :) Sleduji tě už několik let zde i na instagramu... :)

    OdpovědětVymazat
  87. Jako vždycky, když pořádáš nějakou soutěž - ceny jsou krásné, balíčky obrovské a někomu udělají v předvánočním období velkou radost :) Je fajn, že ač s tím organizováním máš určitě práci a vezme to čas, jsou tu soutěže tak často :) Zkusím to, protože balíček č. 2 se mi líbí moc :)

    OdpovědětVymazat
  88. Krásná soutěž!
    janca.holikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Nádherné dárky do soutěže :) Oba balíčky jsou krásné, více bych využila balíček č. 1
    Přeji Ti krásnou a bohatou mikulášskou nadílku, ať Tě neodnese čert :)
    A při učení hodně trpělivosti :) VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Sleduji snad všude, kde to jen jde, neboť tvůj blog je pro mne taková oblíbená stálice :-). Oba balíčky jsou vážně překrásné, ale o něco více se mi líbí jednička, takže v případě velikého štěstí a to výhry, volím právě tu. Avšak ani tak bych si tento balíček nenechala pro sebe, ale potěšila jím někoho jiného, neboť podle mě od toho Vánoce jsou. A tobě Kristýnko přeji již možná trošku předčasně šťastné a veselé :-)! PS: Obdivuji kolik věcí zvládáš dělat během dne, především to cvičení, ke kterému se konečně snažím také dokopat, ale přes zkouškové to jaksi nejde :-).
    vendulpopelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Krasna soutez na skvelem blogu.
    Vice bych uvitala balicek c.2
    sykorova.jana @ gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, mě více zaujal prvni balíček. Máš super blog.💎

    OdpovědětVymazat
  93. To je moc pěkná soutěž. O malinko víc se mi líbí balíček číslo 1. :-) Lenka l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Balicek č1 me zaujal vic g.dvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Parádní soutěž. :) Oba dva balíčky jsou skvělé. Kdyby se mi náhodou poštěstilo, že bych vyhrála, tak bych nechala na tobě, který balíček by jsi mi vybrala. Nedokážu se mezi nimi rozhodnout. :D
    lucie.kohoutova16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Soutěž je ukončena, všem moc děkuji za komentáře! A o víkendu vyhlásím další ;-)

    OdpovědětVymazat