čtvrtek 29. září 2016

Mí momentální největší kosmetičtí oblíbenci!

Krásný čtvrtek, milí čtenáři!

Jak se máte? Já už si odpočítávám poslední dny, kdy mám ještě volno a kdy nemusím do školy. Bohužel zkouška, kvůli jejíž přípravě jsem si musela odkrojit pořádný kus času z prázdnin, nevyšla, a jak to tak u mne bývá, vždy mi takováhle událost vezme na pár dní chuť cokoliv dělat. Cítím se hloupě a mám pocit, že jsem k ničemu. Máte to také tak? Řekněte že ano, budu mít radost :-D

Mám takový pocit, že jsem podobný článek s několika mými absolutními oblíbenci psala někdy před rokem. A to vypovídá jen o tom, že jsem v tomhle celkem konzerva. Když si něco oblíbím, nedám na to dopustit. Ale rok se s rokem sešel a já jsem si přeci jen našla několik nových kosmetických oblíbenců. Troufám si říci, že opravdu stojí za vyzkoušení. Anebo je už znáte?


Jako první vám ukáži štětec, který když se ke mne dostal, byla jsem k němu skeptická. Asi víte, že značka Ecotools se dá sehnat v DM drogériích za poměrně dobré ceny. Tento na oční stíny je naprosto fantastický. Krásně se s ním na víčku vystínuje hnědým stínem oblouček. Je to raz dva, ani nemrknu. Stačí mi na vystínování celého oka, rozjasnění oblasti pod obočí, koutku, zvládne i spodní linku pod řasami. Zkrátka, líčení celého oka zvládne sám! Navíc je z recyklovaných materiálů, jako je bambusová rukojeť. Používám od této značky i štětec na pudr a u něho platí to samé, je skvělý.

Za 155,- ho seženete i zde.


Ach, vysouvací konturky na rty! To je můj objev roku. S rty udělají strašně moc, obzvlášť s mými - křivými. A ty od Rimmelu jsou nejlepší! Tento odstín 063 Eastendsnob je příjemná barva narůžovělých rtů, je ještě celkem dost přirozená. Miluju jí, nosila jsem ji v létě často, i samotnou, bez rtěnky. A i na mých přesušených rtech se nosí příjemně. Konturku Exaggerate seženete ve 12 odstínech za cca 150 korun.


Fotka je sice neostrá, ale barva je vidět krásně.


Nude tužka od Pupa Milano na linku-otevření oka mi také padla do noty. Pěkně drží a béžová barva není tolik nepřirozená, jako bílá. K sehnání v buticích na Černém mostě nebo na Chodově.


 A tahle dokonalost, dámy a pánové! Bohužel u nás k nesehnání. Ale pamatujte si, pokud pojedete do zahraničí, tento rozjasňovač v tyčince od značky KIKO Milano alespoň omrkněte. Stál pár euro, myslím že 5, a kromě toho, že je to má památka na krásnou dovolenou ve Florencii, je to i svatý grál. Je to zvláštní, ale pudrové rozjasňovače jako od TheBalm, mě nějak nevzaly. Jako používám je, ale nestaly se neodmyslitelnou součástí mé líčící rutiny, jako tento. Miluji ho asi i proto, že je nazlátlý až dorůžova. A to je i barva, která mi asi sluší. Krásně odráží světlo, ale tak přirozeně, nenápadně, krásně. Můj rozjasňovač snů.


Tea Tree 3 in 1 wash scrub mask od TheBodyShop je zázrak pro mou pleť. Je to multifunkční přípravek na pleť. Peeling, maska a mycí gel v jednom. Řekla bych, že to nebude pro úplně citlivou pleť, jelikož zrna jsou dost hrubá a pleť vydrhnou celkem drsně. Pak také samotný tea tree olej v masce 'pálí'. Má pleť snese dost a toto mi maximálně vyhovuje. Po peelingu ji mám jemnou, dokonale vyčištěnou. Používám ho tak 3x týdně, většinou jako peeling a po masírování to ještě nechám působit jako masku, a nebo i jako gel na čištění s elektrickým kartáčkem. Cenu vám neřeknu, ale u TBS si za takovéto věci připlatíte, už i vůli tomu, že je to 'přírodní'. Tedy většinou!


Tento tekutý korektor od Catrice milují všichni. Také je často v Rossmannu vyprodaný. Ale, stojí fakt zato! Je voděodolný a i proto se mi skvěle osvědčil v největších vedrech. Je hodně krycí, na mé tmavé kruhy pod očima ideál. Ani se tolik neslévá do vrásek. Dokonce, když ho nanesu i na oční víčka-což já dělám vždy, vydrží mi na něm perfektně stíny celý den, bez použití báze. A to chcete, pokud ho ještě nemáte, což pochybuji!


A nakonec, řasenka od Pupa Milano - Vamp mascara. Jednu mám schovanou pro vás, do soutěže! Je to snad nejprodávanějším produktem této značky. A taky za to stojí. Mé dlouhé řasy dělá nádherné - pročesané, oddělené, husté, černé. Neobtiskává se, nemaže se. Stojí také za to.


Jaké jsou vaše nejvíc nejoblíbenější produkty ze světa kosmetiky? 

Těším se na vaše komentáře, K <3

9 komentářů:

  1. Hezký článek. :) Zvlášť se mi líbí ta konturka od Rimmelu, asi si jí pořídím. Ta barva je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor Catrice je i moje must have!

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  3. Body Shop Tea Tree produkty jsou skvele! Kiko highlighter vypada zajimave, asi vyzkousim:) Super tipy;)

    Bridge Of Memories

    OdpovědětVymazat
  4. ten catrice korektor už musím vážne vyskúšať :D všade ho vidím
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Ten čistič na obličej vypadá skvěle a navíc od této značky nic nemám, o to víc mě láká :) Dík za tip na štětec, už dlouho sháním nějaké štětce a líbí se mi dostupnost v drogeriích.

    OdpovědětVymazat
  6. Liquid Camouflage je fakt frajer, neměla jsem nic lepšího na ty své kruhy pod očima :) Konturky od Rimmelu se mi také dost zamlouvají. A díky za tip na ten Kiko rozjasňovač, snad si na to pak někde v zahraničí vzpomenu, vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  7. Produkt od Body shop bych ráda vyzkoušela tato značka mě láká :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Mám sadu na oči od Ecotools a moc mám ty štetce ráda! :) Super článek a fajn tipy, ten Tea Tree scrub mě moc láká! :))

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  9. Super tipy, děkuji:o) Já miluji olejová séra od české značky Delibutus, opravdu fungují:o) Marcela, c.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat