pátek 30. října 2015

Testovací výzva pro tmavovlásy s Color Refresher od Syoss

Hezký pátek, milé čtenářky!

Dnes jsem tu s netradičním článkem. Pro dvě z vás mám možnost otestování horké novinky, která se na drogérkových pultech hřeje teprve pár dní. Jde o Color Refresher od značky Syoss, což je tedy 'obnovovač' vaší barvy vlasů. Funguje tak, že si pěnu po klasickém umytí do vlasů aplikujete, smyjete, vyfoukáte. Pěna vám vaší barvu má oživit, popřípadě trošku změnit, zintenzivnit, dodat lesk. Vydří samozřejmě jen do dalšího umytí.

Mám tedy dvě verze produktů, jednu na oříškové vlasy a jednu na hnědé. Jsou tu mezi vámi dvě dobrovolnice? Odměním vás balíčky kosmetiky a na oplátku budu pořebovat fotky před a po a pár řádků, co si o Refresheru myslíte. Tak kdo si chce vyzkoušet práci blogerky?


Do mailu vám na požádání pošlu detailní složení a popis, který je na krabičce.

Tak kdo se hlásí?

Děkuji moc <3
K.

15 komentářů:

  1. ja by som rada vyskúšala na tie hnedé vlasy a rada aj ukážem fotky :))

    OdpovědětVymazat
  2. já bych prosim ráda vyzkoušela pro ty oříškové, moc moc ráda, a hlavně syoss jako značku miluju!! :) a tebe jako blogerku, za takové rady a příležitosti :)
    bisnwhab.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych ráda vyzkoušela, mám částečně vymytou aktuální barvu :) vlasy mám dlouhé, tmavě hnědé, ale s teplým zlatým tónem.
    amyle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ráda bych vyzkoušela variantu pro tmavě hnědé vlasy, moje barva by už potřebovala trochu oživit :) Vlasy mám středně dlouhé a barvené.
    klara.pospichalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zrovna mám čerstvě obarvené vlasy na tmavě hnědou, takže se hned hlásím jako dobrovolník:-) Můj email je hanicka.cica@seznam.cz
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj:-)
    zrovna mám čerstvě obarvené vlasy na tmavě hnědou, tak se hned hlásím jako dobrovolník:-) Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Krásný večer, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já se hlásím případně taky, mám hnědé barvené vlasy po ramena, ale teď už je to nějaký ten měsíc, co jsem si je barvila. Dojmy i fotky před a po ráda dodám.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mám hnědé vlasy (už nějaký ten pátek nebarvené) a klidně to otestuju! :)
    simushka.ss@gmail.com
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  9. Ja se hlasim! Hledam nove pripravky na tu mou hrivu - mrkni na nejaky outfitovy clanek ke me :) ta priskove hneda by mym vlasum sedela!
    vavrinovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Kristy já se hlásím :) pak bych napsala zhodnocení na svůj blog :)
    VeruKru@seznam.cz
    Já bych brala určitě tu tmavší verzi :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj :) Tahle výzva mě hodně zaujala. Ráda na své dlouhé a husté vlasy zkouším různé novinky. A protože chci zůstat věrná skupině brunetek, tak moc experimentovat nejde. Myslím, že by mi více sedla tmavší verze produktu :) wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ja by som vyskúšala, hlavne kvoli mojej hnedej farbe vlasov a k tomu by ma zaujimalo ako by to vyzeralo na kučeravých vlasoch a k tomu mi leto vždy trochu vyšedivie vlasy :D

    OdpovědětVymazat