čtvrtek 29. ledna 2015

Novinky nejen v kosmetice

Hezký čtvrtek vám všem!

Dnes to vidím na random, převážně kosmetický, který tu už dlouho nebyl. Sešlo se mi teď dost novinek, které se chystám testovat a které bych vám tu postupně ráda představovala v samostatných recenzích. Těšit se tedy můžete na líčení, recenzi na telefon, recenzi na gellak a tak dále.. Kdybyste měli nějaké speciální přání, ráda ho uslyším, protože mě příští týden čekají prázdniny a doufám, že budu mít na spoustu odsouvaných věcí čas, i když už se budu muset začít učit k maturitě, pfff!

První věc, která mě dostala, je paletka od MRL, která se jmenuje What you waiting for? Paletek mám poslední dobou více než bych potřebovala, tahle ale tak nějak vyniká a používám ji zatím moc ráda. Původně jsem chtěla kompletně matnou paletku, ale když byla na Elninu vyprodaná, sáhla jsem po této.


Nově také testuji krém na pleť a mycí gel od drogérkové značky Green Line. Zatím se zdají být moc příjemné a voňavé a jsem zvědavá jestli je zařadím do svých nových oblíbenců.


Tělové mléko od Sebamed je mým dalším přírůstkem. Konečně se mám čím mazat, teď v zimě se do toho i nutím, mám docela suchou pokožku a tohle lehké, až gelové mléko se bleskurychle vstřebává.


A myslím, že se mi do další soutěže rýsují pěkné dárečky, mimochodem, ta poslední už zná své vítězky.


Jo, a čistič štětců od Ebelin neminul ani mne, musela jsem ho vyzkoušet a je to opravdu skvělá věc, která vám nesmí chybět.


O tomto se nebudu vůbec rozepisovat, článek bude v nejbližších dnech a bude obsahovat jen pozitiva, překvapivě. Těšte se!


A aby tu nebyla jen kosmetika, vařila jsem teď několikrát za sebou penne na žampiónech se smetanou a kuřecím masem. Je to jednoduché a já jsme se do tohoto receptu asi zamilovala. Prostě těstoviny, to je moje!


A pro mne asi největší novinkou ze všeho jsou - krátké vlasy. Už jsem to opět potřebovala ostříhat, nechala jsem si ustřihnout asi 13 cm a jsem ráda, mám to konečně krásně vzdušné a lehké.


Přeji vám krásný pátek, já ho mám naštěstí volný, a vy, co budete mít prázdniny, si je pořádně užijte a já se na vás budu těšit u dalšího článku! Děkuji za vaše krásné komentáře <3 K.



37 komentářů:

  1. Tesim se na vsechny ty recenze, nove vlasy ti mos slusi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To je kosmetiky :) Ty laky jsou krásný a sluší Ti to :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. http://monrevemi.blogspot.cz/2014/02/green-line-aneb-prekvapeni-mesice.html malá recenze na emulzi Green line :-). Já jsem s ní byla velmi spokojená, ale po nějaké době mně začala štvát ta parfemace. Teď používám emulzi od Alterry a ta je snad ještě lepší.
    Hezký článek, stejně tak jako všechny. A držím pěsti, ať se ti matura podaří! Ty si šikovná a dáš to :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka a ty laky Essence vypadají dobře:)

    OdpovědětVymazat
  5. uhmmm v první řadě ti musim pochválit vlasy, vypadáš super <3 taky chválim dobrej výběr stínů od MRL, jsou boží! a čim víc vidim na ostatních blozích a videích čistič štětců zjišťuju, že ho taky potřebuju :D btw. nechtěla bys točit videa? myslim si, že by se na tebe úplně úžasně koukalo! :)

    OdpovědětVymazat
  6. učit se na maturitu ??? je LEDEN :D :D co bys delala na vysoke? ted uz ty veci davno znas, ale tam se budes ucit mnohem vetsi kvantum tak dva dny ;))) ver mi, i svatak je dooost dlouha doba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, ze na maturitu jsem se zacala ucit az o svataku a dala jsem to v pohode. Vysoka uz je jiny level :-D

      Vymazat
    2. Nemám s vysokou zkušenost a proto maturitě priklam váhu. Chystam se vypracovávat si otázky :-)

      Vymazat
    3. Už jsem taky chtěla něco napsat, ale pokud si budeš vypracovávat otázky, tak to je jiná :) Ty abys do dubna pěkně měla zkompletovaný, já se učila tak dva týdny v kuse a dala jsem to jak nic. Sice jsem hrozně stresovala, tím si asi projde skoro každý, ale zbytečně :D Jak tady píšou ostatní, vysoká je úplně jinde, ale každý si to musí zažít sám :)

      Vymazat
  7. Ten čistič na štětce si pořídím asi taky :). Paletka má hezké odstíny, jsem zvědavá na recenzi. A vlasy jsou super, moc ti to sluší. Já taky dávám přednost kratším a přístí měsíc jdu k holiči a nechám si je zkrátit ještě o pár cm a už se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta paletka vypadá moc hezky, už se těším na recenzi. A vlásky jsou boží, dodaly ti šmrnc :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. ta paletka je krásná a tobě to moc sluší: ))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne novinky no tvoje vlasy su dokonalejsie..krásne to maš :-)) ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Vlasy mas nadherne :-) Od MUR si chci taky poridit paletku, libi se mi Iconic 3, ale kdyz vidim tuhle, tak nevim nevim, odstiny jsou tu krasne :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Paletku mám také a je vážně nádherný! Moc dobrý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ebelin čistič na štětce mám také a je moc fajn :) Ta paletka je překrásná!

    OdpovědětVymazat
  14. WOW! Vlasy jsou opravdu super!:)
    Těším se na recenze výsledky soutěže.:)

    OdpovědětVymazat
  15. Tá paletka ma už dávnejšie zaujala, momentálne sa rozhodujem medzi ňou a Vintage Romance od Sleek :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Catrice jsem poznala nedávno a oblíbila jsem si jí, jinak tak tím čističem štětců už nějakou dobu uvažuji..

    OdpovědětVymazat
  17. Paletka je opravdu nádherná! Co se týče vlásků,tak ti tyhle kratší a navlněné moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  18. Super novinky, tělové mléko od SebaMed mám také a voní mi po lékárně, což miluji :). Krátké vlasy ti sluší, určitě je to úleva :D. Na gel laky od Essence jsem zvědavá :).

    OdpovědětVymazat
  19. Čistič mám taky a na ostatní recenze se těším, hlavně na ty gel laky od Essence! A kratší vlásky ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  20. To su fusilli, nie penne.

    OdpovědětVymazat
  21. Máš nádherné vlasy! Jinak všechna kosmetika vypadá dobře, paletka je nádherná a čistič na štětce si chci také určitě pořídit. Zrovna včera jsem si pro něj chtěla jít, ale zapomněla jsem! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to sluší :)
    Ta paletka vypadá úžasně a zaujaly mě ty krásné barvy laků a nehty od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, kde se nechají sehnat ty gelovky? :) četla jsem že tady v čr nejsou k sehnání ale jestli to ještě platí to nwm.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou, normálně ve stojanu Essence kosmetiky, u těch gelových potřeb. Nedávno byly v akci za 34,-, tak nevím co to znamená, možná, že brzy opustí sortiment a vystřídají je nějaké nové a vylepšené produkty? :-)

      Vymazat
  24. Díky za tip na čištění štětců, zrovna jsem se po něčem pohlížela..
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  25. Vlasy jsou boží, jsi neuvěřitelně krásná! :)

    www.modniinspirace.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Tohle Ti naprosto sluší, jsi překrásná!

    OdpovědětVymazat
  27. moc se těším na recenze produktů SebaMed :) čistič na štětce jsem si před časem také pořídila a nemůžu si stěžovat - je výborný! vlásky Ti takto velmi sluší <3

    OdpovědětVymazat
  28. taky jsem se nedávno rozhodla udělat něco se svými vlasy a 13 cm bylo dole :D :) sluší ti to a máš to hezky natočené :)

    OdpovědětVymazat
  29. taky jsem se nedávno rozhodla udělat něco se svými vlasy a 13 cm bylo dole :D :) sluší ti to a máš to hezky natočené :)

    OdpovědětVymazat
  30. Vlásky ti pristanú, tie vlnky by si mala nosiť stále :) Myslím, že paletku si si vybrala správne, Ebelin je topka! A tá zbierka lakov je úžasná! Catrice laky mám veľmi rada ♥ Veľmi dobre sa s nimi narába a mám pocit akoby vôbec nevysychali :)

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat