sobota 3. ledna 2015

DIY plánovač/kalendář

Hezkou sobotu!

Také jste si vždycky u psacího stolu při pohledu na kalendář říkali, že se vám vůbec nelíbí? V knihkupectví jsem já tedy nikdy nenarazila na žádný, který by mi úplně vyhovoval a líbil se mi, a proto mě nadchl článek u Silvi, která o vlastních plánovačích psala a do článku přidala i několik zajímavých odkazů. Já jsem hned věděla, který si vyberu (TENTO) a dnes vám ukáži, jak ho lehce slepit do klasického stolního kalendáře. Budu ráda, když Silvinu inspiraci rozšířím i mezi své čtenáře a věřím, že se vám to bude líbit, koneckonců už jste se nad tím rozplývali i na IG.


Předem tedy ještě musím dodat, že spíše než klasický kalendář je to měsíční plánovač. K dokonalému kalendáři mi tam chybí jména a svátky. ALE, rozhodla jsem se, že na rok 2016 si vyrobím v počítači vlastní, nejdokonalejší kalendář se vším všudy a nechám ho i vám, ke stažení!

V papírnictví nebo někde, kde tisknou a kompletují kalendáře a vyvolávají fotky by vám měli vytisknuté listy hravě svázat do kompletního kalendáře v kroužkové vazbě, takže kdo by to chtěl mít ťipťop, je tu i tahle možnost, vzhlednější :-)


Je dobré začít tím, že si jednotlivé listy vytisknete. Jestli nevlastníte tiskárnu, určitě vám to ve fotolabu vytisknou, to není problém. Já jednotlivé listy ještě skládala ve photoshopu po dvou na A4 a ještě jsem si je zmenšovala. A asi v mini provedení si je ještě vytisknu do mého Filofax diáře! (to je určitě dobrá varianta pro ty, kdo nechtějí kalendář)


Unáhleně jsem si na papíry nakreslila křížky na dírky, které jsem pak gumovala, protože se mi nepodařilo listy navléknout na pružinku od starého kalendáře, který jsem takto využila. Tak jsem je tam lepila izolepou a aby to nebylo vidět, polepila jsem ji washi páskou.


A co říkáte na mou novou a nejsladší kuchařku? ;-)


Jak se vám líbil dnešní rychlopost, necháte se inspirovat?
Hezký večer, K.






21 komentářů:

  1. Je moc pekný, si šikovná a na ten budúci rok sa teším teda:) ale pre mňa by bol nepraktický, na jeden deň, je to malé políčko, ja by som potrebovala skôr na jeden deň ako 4 dokopy ale to je maličkosť:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem na to u Silvi koukala. Máš to moc hezky udělané. :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kalendáře v obchodech se mi většinou nelíbí, takže jsem si letos jeden vytvořila sama :) Na každý měsíc mám list papíru A4, který jsem si rozvrhla tak, aby tam bylo místo jak na poznámky, tak i na narozeniny, svátky atd. atd. - prostě konečně kalendář dle mého gusta! A protože potřebuju ještě jeden na privát, udělala jsem ho hnedka dvakrát! Strávila jsem nad tím sice doost času, ale DIY projekty mám ráda a aspoň jsem u toho vypnula a uvolnila se :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý nápad :) Vidíš to, já na letošek žádný kalendář na stůl nemám

    OdpovědětVymazat
  5. Ta kuchařka už jen vypadá tak roztomile, že z ní nejdou odtrhnou oči, co teprv ty recepty, ty musí být přímo božské. Celý ten plánovač je super, ale já jsem profesionál ve vytváření organizátorů a plánovačů, jenže jsou pak celý rok čisté, nejdřív se tedy naučím s nimi pracovat, a pak je až začnu rozvíjet. O:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kalendár vyzerá tak rozkošne :3

    OdpovědětVymazat
  7. Přes co si udělala ten kalendář :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kalendar vypada opravdu krasne, ja taky nikdy v papirnictvi nebo knihkupectvi nesezenu zadny ktery by se mi libil :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten kalendář je supráckej! :-) Vypadá to, že letos všichni dostali kuchařky krom mě.. :( :D

    OdpovědětVymazat
  10. Kalendář se mi líbí. Já vždycky v papírnictví, ale i na internetu hledám ten můj vysněný, ale nikdy jsem ho ještě nenašla.

    OdpovědětVymazat
  11. Potřebuju takovýto kalendář na plánování článků na blog, diář na to není úplně vhodný. Díky za něj, hned zítra si ho vytisknu a upravím k obrazu svému :)

    OdpovědětVymazat
  12. jů to je moc hezké :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Přesně tohle jsem potřebovala, paráda :) Plánování zdar!
    Tech for Girls!

    OdpovědětVymazat
  14. To mám radost, že máte radost!

    OdpovědětVymazat
  15. Super nápad, já už mám jednotlivé listy postahované a přemýšlím co s nimi vyrobím. A díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  16. Ten plánovač je fakt roztomilý. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mám podobnou ''kuchařku'' na cupcaky a je skvělá :)
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  18. Jeee, to je moc pěkný!! Taky se mi nikdy v papírnictví žádný kalendář nelíbí, kupuji je tam jen ze zoufalství, abych měla alespoň něco a vyhrávají u mě kočičky nebo recepty. Ale tento se mi fakt líbí, tak ho musím taky pořídit, díky za tip :-) !

    Kate's diary

    OdpovědětVymazat
  19. parádní, děkuji! :) už ho mám vytištěný a budu ho mít pěkně na očích, protože si věci píšu hlavně do diáře, který pak moc často neotevírám :D

    OdpovědětVymazat
  20. Kristi, moc děkuji za zmínku o mně a mém blogu. Jsi zlatíčko. ♥ A musím smeknout klobouk, protože sis s tím plánovačem poradila naprosto úžasně! :)

    OdpovědětVymazat