středa 29. října 2014

To nejlepší z mé kosmetické taštičky!

Dobré odpoledne, mé čtenářky!

Dnes oslovuji jen vás, milé dámy, protože vás nechám nakouknout do své sladké makeupové tašky, která ukrývá to úplně nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela a na co nedám dopustit a proto čekám, že dnes nepotěším mužské oko, ani maličko ;-)

Nejdříve jsem s článkem čekala, až mi taška dorazí, objednávala jsem z Ebay. Pak jsem čekala, až se ke mně dostane MŮJ nejlepší olejíček na vlasy na světě, protože byl propůjčen do světa na dobu neurčitou. No nic, konečně jsem to všechno dala dohromady a tady je dnešní článek plný toho nej, nechte si chutnat ;-)


Začnu tělovým mlékem od značky Victoria's Secret, které mám z eshopu Elnino. Je to mé poprvé s touto značkou a ano, i já jsem se do ní už stihla zamilovat. A to jsem ještě nevyzkoušela žádný tělový sprej! Midnight dare voní naprosto fantasticky, jako santalové dřevo a maliny. Nejvíce mě na tom ale baví to, že vůně opravdu vydrží, vpije se mi do kalhot a je se mnou pořád <3 


Pokračuji olejíčkem na vlasy od kadeřnické značky MATRIX. Seženete ho na Parfums za 200,- a za tu dobu, co různé pečující olejíčky zkouším a používám, se mi tento osvědčil nejvíce. Myslím, že lepší už prostě neexistuje. Vlasy chrání před teplem, vyživuje je, jsou po něm neskutečně hebké a lesklé a dobře se rozčesávají. Dá se použít před mytím i do mokrých vlasů, i do suchých vlasů- tedy já ho vmasírovávám jen do jejich konců. Olejíček nepoužívám pravidelně a pokaždé prostě vidím ten rozdíl. S olejíčkem se mi vlasy i po vyfénovaní tolik nekroutí a zůstávají prakticky rovné, už ani nepotřebuji žehličku. Rozhodne mé must have až do konce života!


Na fotkách, to žluté vajíčko, je legendární balzám na rty od značky EOS. Je fakt, že je to něco úplně jiného, než všechny klasické vysouvací balzámy jsou, a asi právě proto mě tak baví. Navíc je 100% přírodní, a je legrační! Názory na něj jsou různé, já ho mám ale ráda :-)

Pak tu mám korektor od značky Maybelline. Ten je momentálně můj nejoblíbenější. Je pěkně hutný, takže si i poradí s mými kruhy pod očima, a to já od korektorů vyžaduji. Takže ano, s ním jsem spokojená nadmíru a je to jeden z nej, jaké jsem kdy používala.

Gel na obočí od Alverde asi znáte, je už docela profláknutý a tím, že ho žádná jiná drogérková značka nevyrábí, je prostě top! Vyrábí se ve dvou odstínech a obočí v minutě hodí do přirozené, pěkně upravené podoby. Jen je třeba naučit se s ním pracovat. Cen je kolem 100,-.

Řasenka od Astoru je můj objev století, už mám v zásobě další. Nikdy mi žádná tak nevyhovovala, jako právě tahle. Má takový zakroucený kartáček, kterým pročešu i ty nejkratší řasy v koutku, i spodní řasy zvládá hravě. Pro každého je nějaká řasenka jako stvořená, pro mne je to tato :-)

A úplně nakonec tu je úžasná báze pod oční stíny od Too Faced. S ní mi opravdu všechny stíny vydrží na svém místě až do večera, navíc je přijatelná cenově (v Pražské Sephoře cca 300,-). Veliké plus má u mne i za sladký obal, který po roce používání stále vypadá jako nový.


Také nějaký výrobek z těch, které jsem vám dnes ukázala, milujete? A jaké ostatní jsou vašimi stálými miláčky? Budu se těšit, Kristine <3




26 komentářů:

  1. Tu řasenku mám doma schovanou, protože potřebuji dopotřebovat ty, které mám načaté. Takže jsem zvědavá a těším se na ni :) Olejíček si nejspíše objednám, díky za tipy! :)
    Ale co se mi nejvíce líbí je ta taštička, mohla bys na něj hodit odkaz? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V příštím článku budu o věcech z Ebay mluvit a přidávat i odkazy, teď to nemám u sebe ;-)

      Vymazat
  2. Já zbožňuji gel na obočí od Alverde v tmavém odstínu, hledala jsem ho v DM vetřech různých městech asi tři měsíce a nikde ho neměli, tak doufám, že ho nepřestali vyrábět...

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. EOS milujem :) idem si robiť zbierku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek, rozhodně jsi mi dala spoustu nových tipů :) O některých produktech jsem pochybovala aniž jsem je vyzkoušela, ale to asi brzo napravím :)

    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat
  5. Gél na obočie vyrába aj CATRICE a je podľa mňa ešte lepší ako tento ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, děkuji za tip, podívám se na něj :-)

      Vymazat
    2. jojo :) to som ti chcela dať tiež ako tip :) ..ja som si ten od Catrice veľmi obľúbila..a aj to balenie má luxusnejšie :)

      Vymazat
    3. No momentíček, tip na Catrice som chcela dať aj ja!;-)) Kristine, taštička je supersladká a vidím, že sa do nej zmestí plno kozmetických pokladov.:-) Ten korektor je výborný aj podľa mňa a niečo od VS ma láka už tak dlho! No a o tom olejíčku ani nehovorím... vyzerá výborne! Krásne. Všetko. Opäť. Až mám hneď chuť ísť si urobiť poriadok v tej svojej taštičke...;-)

      Vymazat
    4. !!!! :D taky používám Catrice, je vážně skvělý a přijde mi, že o něm hodně lidí vůbec neví.

      Vymazat
  6. Zaujal ma gel na obocie od Alverde, najblizsie sa na neho v drogerii pozriem.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  7. Nic z toho jsem nezkousela, ale chci eos balzam
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. zaujala mě ta krásná taštička a také ten olejíček od Matrixu :) Zrovna jeden dopotřebovávám, tak si možná potom objednám tenhle :)

    OdpovědětVymazat
  9. VS tělové mléko a sprej mám už dloouho na seznamu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tu bázi pod oční stíny mám také a je super! :) Já zbožnuju Porefessional od Benefitu, používám ho už skoro 4 roky a vypotřebovala jsem už alespoň 4 balení. Dále miluju Clarins rtěnku a Milani tvářenku :).

    OdpovědětVymazat
  11. olejíček od Matrixu jsem si teď koupila a je opravdu TOP :)..jinak za mě nej řasenka : Flormar Spider lashes :)..gel na obočí také používám Alverde (a mám z Německa koupené 3 do zásoby, protože u nás jsou stále vyprodané :D) a kouknu i po Catrice, ani jsem nevěděla, že ho prodávají :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně dobrý článek :) Eos vlastním také, světle růžový, gel na obočí mám akorát v odstínu pro brunetky a řasenku jsem vyhála v GA a nemohu si stěžovat. Hodně jsi mě nalákala na ten olejíček, moc hezky o něm píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jednoducho krása ! Cosi mame spolocne mliecko VS mam tiez a olejcek takisto som spokojna. Este mi k stastiu chyba eosik len sa akosi neviem dokopat k nakupu :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tomuhle se říká nádhera! :)) vypadá to fakt skvěle

    OdpovědětVymazat
  15. Aj mojim najoblubenejsim, osvedcenym olejickom je Matrix. U mna ten ruzovy s nadhernou vonou.

    OdpovědětVymazat
  16. Stejný korektor teď dodělávám, přes léto jsem ho používala hodně, teď už pomalu budu muset přesedlat na světlejší...

    OdpovědětVymazat
  17. Podařilo se mi vyhrát EOS balzámek v GA, takže jsem nadšená, líbí se mi a vyhovuje mi :) Pěkná kosmetická taštička i produkty
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  18. Zbožňuji tělová mléka VS. Nejraději je používám večer, voním si pak celou noc ;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ten olejicek na vlasy vypada dobre :-)

    OdpovědětVymazat
  20. EOS balzám nikde nemôžem zohnať :(

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  21. EOS sú skvelé balzamy, neverila som, kým som nevyskúšala, ale fakt je to bomba plus sú veľmi zlaté a praktické, konečne nemusím prstom naberať balzam. A ten gél od Alverde vyzerá skvelo.
    Bianka

    OdpovědětVymazat