středa 16. dubna 2014

SWEETHART aneb nový lak od Gabrielly Salvete

 Hezké odpoledne, milí čtenáři :-)

 Znáte to. Vaše oblíbená kosmetická značka přijde s nějakou novinkou a vy máte pocit, že ji musíte mít. No jo. Co když ale nesplní vaše očekávání? Vyhodíte ji? Umístíte ji hluboko do šuplíku? Tenhle lak z nové řady SUGAR jsem dostala od Gábiny se sladkým lízátkem k vyzkoušení. Těšila jsem se na něj. V lahvičce vypadal krásně. Všechny vypadají krásně, že? 


 Ale bohužel mne neokouzlil. Lakuje se sice dobře, ale nevydrží skoro nic. Po celém dni nošení je na nehtech zlámaný a na koncích oprýskaný. Poprvé jsem ho nalakovala na čtvrtek s tím, že ho v sobotu ráno nafotím. Jenže už v pátek nevypadal hezky a já z toho byla nervózní. Protože já to tak mám - musím mít nehty nalakované hezky, jinak je okamžitě odlakovávám. Takže jsem ho tedy lakovala znovu kvůli focení - a bylo to to samé.


 Možná že takové vlastnosti má jen tenhle odstín 02 SWEETHART. Já už si asi žádný z nich nekoupím, tak jaké jsou ty ostatní?


Vidíte sami, že ani na nehtech to není žádná sláva. Povrch je dost kostrbatý a puntíky vyčnívají všude možně a je s nimi práce. Krom toho odlakovávání také není žádná sranda, ale to bych mu odpustila, kdyby stál za to. Legendu, jakou byly laky SUGAR už asi žádné jiné nepředčí, asi mě ty laky trošku 'zmlsaly'. Klidně bych byla pro rozšíření této staré řady o nové a nové odstíny!


 Tento post je pořád ještě přednastavený, jsem stále v Itálii a o víkendu byste se tu ale snad mohli dočkat nějakých prvních fotek z její návštěvy. Chcete?

 Gabrielle moc děkuji za zaslání sladkého laku k vyzkoušení a já jsem zvědavá na to, co mi o nových lacích povíte vy. Tak?

Mějte se krásně, K<3

35 komentářů:

  1. Taky mě to nějak nezaujalo, a po tvojí "recenzi" už vůbec ne. Ty STARS by klidně mohli ještě rozšířit o další odstíny, to souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na nehtech se mi tahle barvička líbí, viděla jsem i tmavě nalakovanou a ta se mi taky líbila, ale zase ta oranžová byla hrozná. No ale když nic nevydrží tak to je naprd, já taky když už to mám jen trošku oprýskaný, tak to musím odlakovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě příjde na nehtech úžasný, škoda těch špatných vlastností. :/ A vím, že to není k tématu, ale prohlížela jsem si starší recenze na laky na nehty a jsi strašně moc nádherná!

    OdpovědětVymazat
  4. Odstíny těchto nových laků se mi moc líbí, ale ani jeden mě z nich neoslnil tak moc abych si pro něj utíkala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Och, ano, fotky z Itálie by byly milé! Moc se na ně těším.

    OdpovědětVymazat
  6. farba krasna, ale efekt sa mi napaci vobec... inak to mas krasne nafotene a pozadie stola ti skvle ladi k nechtikom...takzie chvalim cukor..:-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle barva se mi taky moc nelíbí. Ale koupila jsem si ten červený a vypadá krásně. Minimálně mě se tedy líbí moc. Dala jsem si přes něj topcoat a vydržel mi krásný 5 dní. Takže já s výdrží problém nemám. Ale bez nadlaku se mi ten drsnější efekt moc nelíbí.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. Jak já ti závidím ty tvoje krásné nehty! Vypadá na nich vše nádherně. Mít takový tvar a délku nehtů, tak si pískám. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tieto laky mi nejako extra neučarovali. Majú krásne farby a obaly, ale efekt sa mi nepáči. Pieskový a trblietkový je skvelý, ale tento už mi nie je tak po chuti.

    Ema

    OdpovědětVymazat
  10. barva je krásná, ale ten efekt mě nezaujal, přijde mi to docela ošklivé, jakoby se do laku dostal nějaký bordel. STARS byly nejlepší. tak za tyhle aspoň ušetřím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tato rada me vubec nenadchla :/ na Tvych nehtech vypada skvele, ale ani presto bych si ho koupit nesla :/

    OdpovědětVymazat
  12. Tento efekt sa mi až tak veľmi nepáči. Asi ostávam verná pieskovým :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hodně mě zklamal ten efekt jak jsem koukala na vzorníky.. uvidím jestli si vůbec nějaký koupím :) ale na pískové laky vážně nemají :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám ten fialový a jsem z něj nadšená :) Je pravda, že se hůř odlakovává a musela jsem ho dát tři vrstvy, ale mně vydržel cca 5 dní a kdybych neměla chuť na změnu, vydržel by určitě i déle. Na jaro super :)

    OdpovědětVymazat
  15. ten lak je zvláštní, ještě jsem žádný takový podobný neviděla, ale nevypadá zase tak špatně :) škoda teda, že toho moc nevydrží :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný lak :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Víc se mi líbí STARS laky od GS. Tenhle sice nevypadá zle, ale že by mě nějak zaujal a musela bych si ho jít koupit, to se určitě říct nedá.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  18. no, na tvých nehtech vypadá úžasně snad všechno! :D a taky musím mít lak na nehtech krásný, nesnáším, když mám oprýskaný lak!

    OdpovědětVymazat
  19. Laky z kolekce STARS vypadají lépe, ale není nejhorší :) Možná proto, že máš tak krásné nehty a všechno na nich vypadá hezky :D

    OdpovědětVymazat
  20. pískové laky se mi líbí více- ale ničí mi dost nehty :(
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  21. V lahvičce vypadá pěkně, ale na nehtech se mi moc nelíbí. Původně jsem na ně měla zálusk, ale nakonec si je nepořídím.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadají kokosově :D Lahvička lákavá, ano, naživo nic moc, ne. Možná na určitou příležitost. Ale teď na jaro a léto to chce pěkně výrazné a lesknoucí se barvičky, no ne? :)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Na nehtech vypadá divně :/ Jako by v něm byly malé drobečky. Stars jsou mnohem lepší :)

    OdpovědětVymazat
  24. vypadá zajímavě, ale rozhodně to není nic, po čem bych se utloukla.. :/

    OdpovědětVymazat
  25. vyzerá to ako pokazené, zrazené mlieko. Vôbec ma nelákajú.

    OdpovědětVymazat
  26. Ten obal se mi ale strašně líbí! :D Ale když to pak vypadá takhle... :(

    OdpovědětVymazat
  27. Mě se docela líbily, tak sem si pořídila ten do červena...no na všechny nehty si ho už asi nedám, ale třeba jen na jeden by mohl být hezký :-) A u odlakování sem myslela, že se zbláznim :-P

    OdpovědětVymazat
  28. já mám modrý a jsem spokojená, vydržel mi 5 dní s tím, že téměř nebyl vůbec oprýskaný... :) jinak tenhle je krásný, škoda že ti takhle nedrží.. :/ mě láká ještě ten fialový :)

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Tyto laky mě lákaly, ovšem když teď vidím, ten efekt se mi ani moc nelíbí. A ještě k tomu jsem je u nás ještě neviděla :|

    OdpovědětVymazat
  30. pískový jsou prostě pískový, o tom žádná ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Jak už jsem psala i na ostatních blozích, obal nádherný, ale ten efekt mě zatím nějak neoslovil. Třeba mu přijdu na chuť někdy později :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Já mám tmavý růžový, nebo co je za barvu :D Taková třešňová. Je strašně krásnej a i ten efekt se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  33. Taky mám ten tmavě růžový a jsem nadšená, ale na těch světlých odstínech se mi to z fotek moc nelíbí, myslím, že jak v tom ta bílá nevynikne, tak to vypadá neupraveně :)

    OdpovědětVymazat