pátek 3. ledna 2014

Lakování s GS a nový diář

 Hezké odpoledne!

 Vybírání nového diáře je má oblíbená aktivita na které si nechávám záležet, protože se mnou pak tráví celý rok, den co den. Víte, jsem bez něj jako bez hlavy. Letos jsem zase skončila u Albi, kde mají každý rok jiné designy a kde si vždycky vyberu. Padlo mi oko na jeden černo-růžový, který jsem si také odnesla s sebou a který už má popsané své první stránky.


 Možná ale vaše oči padly spíše na náhrdelník, který je z Orsay ze slev, skoro za hubičku. Lak od Gabrielly tam také není jen tak, já vám ho totiž dnes ukáži v celé své kráse na nehtech. Jako její ostatní laky, o kterých jsem psala x-krát (tady a tady a tady) je i tenhle nádherný. Sice na BROWN SUGAR nemá, v mé pískové sbírce ale nemohl chybět a ještě se rozroste o ten krásný, levandulový!


 Nemůžu si pomoct ale připomíná mi mandarinky (na fotce jsou pomeranče, mandarinky došly). Jmenuje se CLEMENTINA a opět obsahuje hromadu velkých i malých třpytek, drží celé věky a špatně se odlakovává, já je ale stejně miluju.


 Jak se tenhle odstín líbí vám? A co vy a diáře, jaký s nimi máte vztah? Já jdu do autoškoly, držte mi palce a užijte si poslední, krásný prázdninový den!




46 komentářů:

  1. GS má super laky...tento mám najradšej. A veľmi pekný diár. :)

    OdpovědětVymazat
  2. lak aj diár su krásne. Ja diáre milujem. Strašne rada píšem a tak musím mať vždy všetko poznačené a zapísané :) Tento tvoj je krásny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten diář je roztomilej<33 a lak je taky super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Clementina je nádherná, akurát dnes ju mám v pláne nalakovať :)
    Inak k diárom pozitívny, odkedy som začala študovať na VŠ som sa bez diára ani nepohla :D a teraz v práci je to ešte dvojnásobne potrebná vec :D

    OdpovědětVymazat
  5. Lak je pekny, nezny. Ja som ma diare a bloky velmi zatazena :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. tenhle odstín se mi také líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. taky nedám bez diáře ani ránu a dávám si záležet na výběru :D :))) minulý rok jsem měla také od Albi, letos jsem si objednala jeden z Ebay a je úžasný :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ako som tak pozerala tie predchádzajúce články, tak mám z toho pieskového efektu rozporuplné pocity. Príde mi to ako keby sa mi na lak obtlačí nejaký povrch. Zato tieto s trblietkami sú veľmi pekné. Odtieň Eleganza sa mi veľmi páči, aj keď aj tento je skvelý, no odtiene sú pekné všetky. A diár mám školský z Albi, v ktorom je vyznačený len celý školský rok. Určite by som si chcela nejaký objednať, ale mám doma horu tých z časopisov.

    OdpovědětVymazat
  9. já každoročně diář dostávám na Vánoce a ještě se nestalo, že by se mi nelíbil, rodina se umí trefit! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám vybírání diářů také moc ráda,přeci jen se mnou stráví celý rok :) a tento lak od GS je vážně krásný :)
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  11. GS laky sú nádherné :) Diár si nevediem ale tento rok chcem začať náhrdelník je nádherný ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja vždy dúfam, že dostanem diár na Vianoce a tento rok sa mi to aj (úspešne - je krásny) podarilo :-) a GS laky z tejto kolekcie som si neskutočne obľúbila, musela som kúpiť hneď dva aj mame a tá je z nich tiež nadšená :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám na diáře docel specifické nároky, proto je každý rok docela těžké najít ten správný :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nadhrdelnik je veru nadherny! :) A laky od GS mam celkom rada, ale teda mam len dva, mne vsak rozhodne na nechtoch nevydrzia veky, praveze sa mi celkom rychlo olupu.. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Možná, že ten lak je inspirovaný právě mandarinkami. :) Klementinky jsou totiž mandarinky. :)

    OdpovědětVymazat
  16. taky mám diář od Albi, ve stejných barvách jako ty, akorát s puntíky :)
    A lak má krásnou barvu, ale i toho odlakovávání bych asi zešílela, vždycky mi dají zabrat i obyčejné třpytky :D

    OdpovědětVymazat
  17. Pekné fotky. Ten lak by som si kúpila hneď, pretože tá farba je chutná a páčia sa mi aj tie trblietky. Diár má pekný vzor a ten náhrdelník je nádherný ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkný lak, ale já bych po něm nesáhla. Mám raději výraznější barvy a laků, co se špatně odlakovávají, už mám dost :)

    OdpovědětVymazat
  19. Lak je pěkný, mám ráda třpytkované laky, akorát mi příjde, že jdou hůře dolů. Zrovna včera jsem si z nehtů drhla od Maybelline fialkový s jemnými třpytkami a šlo to dolů hrozně.
    Vybrání diáře je pro mě noční můra, protože, jak píšeš, je to roční záležitost a já musím vždy vybrat něco, co se mi bude líbit celý rok. Letos to ale bylo jednodušší, protože jsem už přes rok zažraná do soviček, tak že jsem šla vyloženě po nějakém s těmito zvířátky. :-)

    http://karolinasimova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Já je MILUJI! Na Vánoce jsem od maminky dostala CELOU sadu podzimní kolekce :-)! Za tu parádu to stojí,i když se nedají snadně odlakovat :-))!

    Diáře miluji :-), nezapisuji si nic do mobilu, mám ho vždy při sobě :-)!

    OdpovědětVymazat
  21. ten lak je nádherný a diár tiež..dobrý výber :)

    OdpovědětVymazat
  22. I já si diáře chodím vždy vybírat do Albi, vybrala jsem ale jiný, než máš ty :-). Laky od GS jsou krásné, a tento má mandarinky už v názvu, proto ti je připomíná :-).

    OdpovědětVymazat
  23. Ten lak je úžasnej, asi si ho taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásny diár. Ja ešte nemám nič ani nejaký diár ani nič podobné, ale diár vlastne ani nepoužívam. Všetko si zapisujem do kalendára, ktorý tiež ešte nemám kúpený, ale už by som rada začala diarovať, tak uvidím. Ale už je najvyšší čas si kúpiť kalendár a hádam sa k nemu priplichtí, aj diár. Uvidíme.
    :D Ako si uhádla? :D Naozaj mi padli oči najskôr na ten náhrdelník.
    Lak je úžasný. Mne skôr pripomína chlpaté broskyne. Zase pekný článok aj pekné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  25. Také vždy, když jsem ho viděla jsem si řekla "mandarinky!" :D. Ale je krásný :).

    OdpovědětVymazat
  26. Tenhle odstín je krásný :)´.

    OdpovědětVymazat
  27. S diarmi to mam velmi podobne vyberam hlavne take co su pekne z vonku aj z vnutra :) Tento rok som si kupila taky no...je hruby asi ako obycajny zosit a na prednej strane ma Vespu <3 <3 je uzasny :D ten tvoj je KRASNY taky.....stylovy :D :D k tebe sa hodi :)
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  28. K diarom mam velmi kladny vztah a kupujem si každý rok jeden exemplar. Potom si doň nadšene vpisujem udalosti budúce i retrospektivne tie, ktoré sa už stali..lebo proste ich chcem mať napísané. Baví ma samotné písanie, ilustrovanie udalostí (toto ma už našťastie prešlo..) aj keď sa doň vlastne nikdy potom nepozriem, len keď si niečo idem napísať..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  29. Lak je úžasný! A diáre od Albi sú tiež mojou srdcovkou, ich design ma vždy dostane a mám strašný problém s výberom :P

    OdpovědětVymazat
  30. Mám dva pískové laky, ale myslím, že bych měla svoji "sbírku" rozšířit, když se tak dívám na ty tvoje nehty :) Na diáři si taky nechávám záležet při výběru. Možná tak moc, že ho ještě nemám :D Já si ale nemůžu pomoct, ale ty od albi se mi vůbec nelíbí. Některé mi příjdou kýčovité, navíc je mají v úplně každém knihkupectví a mají je pak všichni. Takže si budu nakonec objednávat přes net. Zato ale jeden z ekologických materiálů s Malým princem! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Je krásný, takový jemný :) Já mám radši jednobarevné diáře, protože vzorovaný by se mi za ten rok okoukal, letos mám klasický černý. A taky bez něj nic nevím!

    OdpovědětVymazat
  32. Bez diáře nedám ani ránu, už nějakých 8 let :-D A ten lak je boží!!!

    OdpovědětVymazat
  33. Já se bez diář taky neobejdu, nechápu, jak bez něj někdo může být! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ten lak je pecka! :) Asi si ho taky pořídim, ještě chci ten v odstínu Vampire :)

    OdpovědětVymazat
  35. Máš naozaj krásny blog :)
    Tu je môj nový blog, ak máš chuť, kukni :) http://gabrielkaphotography.blogspot.sk/
    PS: mám presne ten istý diár, je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  36. Já laky Stars prostě miluju!! Moc krásný:)
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Love that necklace!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    OdpovědětVymazat