neděle 3. listopadu 2013

Nedělní povídání a opět pár novinek

Hezké nedělní odpoledne, milé čtenářky.

 Dnes je zvláštní den, upršený a zamračený. Mám plno učení a přesto sedím nad novým článek, do kterého bych chtěla jako obvykle nacpat vše. Dnes je toho tedy obzvlášť dost, co bych vám chtěla ukázat a povědět. Nadcházející týden bude pro mě dost hektický a nevím, jak to tady budu stíhat, mám ale nachystané nějaké nehty a líčení, ze kterého ochutnávku uvidíte už dnes.

 Všechno poslední dobou tak uteklo, že jsem skoro nezaznamenala, že už je listopad. Uplynulý říjen je pro mě oblíbeným měsícem už z toho důvodu, že slavím narozeniny. Byl to krásný měsíc a ten další bude také. Už si v hlavě plánuji, co komu koupím k Vánocům, abych dárky nesháněla na poslední chvíli jako každý rok a slíbila jsem si, že je dokoupím do konce měsíce. Určitě udělám článek na téma co komu darovat pod stromeček. Dost už ale bylo povídání, pojďte se mnou na nedělní článek :-)

 Jako první věc, kterou bych zařadila do radostí podzimu, bych vám chtěla ukázat nové přírůstky do sbírky laků na nehty. Hádáte správně, už jsem si stihla koupit laky od GS STARS, 16 brown sugar a 17 eleganza. Na nalakování se chystám až dnes ale už dopředu vím, že budou oba nádherné! Ještě si někdy dokoupím alespoň další dva odstíny, protože tyhle laky by se vyplatilo vlastnit všechny.


 Další novinkou z kosmetiky je roll-on od Garnieru, který ode mě všechny určitě znáte. Bohužel, oblékl se do nového obalu, podstatně menšího, a mám i pocit, že odstín LIGHT už není tak světlý, jak býval.


 Na popraskané rty jsme s maminkou objevily báječný balzám od Cannadermu, krém už máme podruhé a Sébium od Biodermy asi ani nemusím rozebírat :-)


 Pochmurné dny jako je ten dnešní si zpříjemňuji zeleným čajem s citronovou trávou a mandlemi ve skořici. Obojí je strašná dobrota!


 Od té doby, co jsem tyhle hodinky dostala, jsem je kromě sprchování snad nesundala z ruky. Nechápu, jak jsem bez nich mohla fungovat! Mít přesný čas na ruce a nemuset pořád hledat mobil je fakt super, navíc, když slouží jako módní doplňek.


 Náhled z článku, který bude příští týden a líčení s úžasnou paletkou od Catrice.


 A jako poslední fotku nebo spíš takový můj poznatek: zjistila jsem, že uzený losos je strašná dobrota! A fotka, která je umatlaná a nehezká a přesně tak, jak to nemám ráda :-)


 Tak a tím to dnes končí, zase jsem začala kosmetikou a skončila u jídla, klasika :-D Jinak jsem na pátek objednaná ke kadeřnici a děkuji za vaše názory v minulém článku, je zajímavé vidět, čím jste si s vlasy prošly. Já ještě rozhodnutá nejsem ale pak vám určitě dám vědět. Teď mě čeká angličtina a vám přeji hezký týden! Kristine.

33 komentářů:

  1. Mam pocit, ze mandle v skorici by som mohla jest snad aj stale, od rana do vecera! :) Inak hodinky mas naozaj krasne a v tomto sme rovnake, ja tie svoje tiez takmer nedavam dole z ruky. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala mě fotka s detailem očí (očka). Talent.

    Laky jsou boží, jen mi na nehtech vadí ten hrubý povrch, strašně mě to mrzí, moc bych je chtěla. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné odstíny laků! Jak říkáš, od té doby co mám hodinky bez nich nevycházím. Mít čas na ruce je něco úplně jiného :) A ten Garnier korektor mě pěkně štve, jestli je tmavší! :/

    OdpovědětVymazat
  4. ten první lak je dokonalý! jinak uzený losos je mňamka

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Z novych STARS odstinu mam taky velkou radost, musim minimalne polovinu mit :D A jinak koukam ze mas biodermu, tahle zelena rada me zajima, mas z ni jeste neco jineho nez Pore refiner?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, já Biodermu nepoužívám, je to na mou bezproblémovou pleť moc drahá záležitost :-)

      Vymazat
  6. Na laky STARS sa chystám pozrieť zajtra, tak snáď nejaké objavím :) A na článok s líčením sa už teším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty hodinky jsou skvělé, ani se ti nedivím, že je nesundáváš z ruky! Taky bych je nesundala. Ten roll-on mě zaujal :) Už aby tu byl ten článek :)

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  8. chci ty samé odstíny jako ty :) v pátek jsem se po nich koukala a nikde žádný, tak uvidím zítra, jestli se už k nám také dostanou :)

    OdpovědětVymazat
  9. Prvý lak je naozaj pekný a páči sa mi aj to očko :3

    OdpovědětVymazat
  10. ty hodinky jsou krásné:) těším se na článek!

    OdpovědětVymazat
  11. Ty laky jsou boží ! Musím si minimálně 1 pořídit :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. och tie mandle!mňam!a líčenie ti veľmi vyšlo :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mám ráda takovéto články, kde je ode všeho trochu :D Ty laky jsou překrásné :) A mandle ve skořici a lososa miluju!

    OdpovědětVymazat
  14. uzený losos je největší dobrota na světě! :D
    A vlasy bych nestříhala, co bych dala za tak krásné, dlouhé a zdravě vypadající!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Laky sú krásne. Páči sa mi hlavne ten napravo. Aj ta bioderma ma zaujala. Hodinky sú pekné. Takto navnadiť okom to sa robí? Ale aj ten kúsok z make-upu vyzerá zaujímavo, tak sa teším na zvyšok. Aj tebe pekný týždeň a nech ti ta anglina ide ako po masle :)

    OdpovědětVymazat
  16. Asi tak nějak - sedím u počítače a zítra píšu písemku z chemie, a docela důležitou. klasika :D Ale nakoupila jsi krásně, ty GS laky jsou krásné, hlavně ten druhý je úplně dokonalý! Zato Garnier nemám ráda, je o plné chemie a testují na zvířatech :/ Zelený čaj miluju pořád, ne jen v zimě, ty hodinky jsou dokonalé a uzený losos .. mňam! :) Už se těším na to líčení a pak taky na ten článek o typech na dárky! ;)

    OdpovědětVymazat
  17. tak ten tmavsi lak bych rada videla)

    OdpovědětVymazat
  18. Nové STARS odstíny jsem si opravdu vážně přála pořídit, ovšem všechny byly beznadějně vyprodané, nu ono není celkem divu:-).
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  19. Tie laky vyzerajú úžasné :)
    Čo povieš na vzájomné sledovanie ? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já tak lituju že ještě nevlastním žádný lak na nehty od GS :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Wáu tie laky sú super, a ten článok o darčekoch pod stromček je skvelý nápad !

    OdpovědětVymazat
  22. Juj mnam mandle v skorici :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. tie laky su jednoducho dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tie laky su super mam podobne a najlepsie na nich je ze nepotrebujes ziadny zaklad a nalakovane vyzeraju UZASNE <3 <3
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Hodinky jsou moc krásné! I ty laky :D :)) A lososa mám taky moc ráda :))
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  26. Týjo a u nás ty nové laky GS stále nemají :((( achjooo ...

    OdpovědětVymazat
  27. Mám téměř úplně stejné hodinky (jsou sice jakoby pánske, ale dneska je vše unisex) a opravdu je zbožnuju! Jsou strašně luxusní!! Všchny holky (a blogerky) mají mohutné zlaté/stříbrné+náramky ve stejné barvě, ale je to fakt nuda a na tyhle jsem strašně pyšná, taky mi je lidi dost chválí a když je mám na ruce, chodím jako páv :) Zlatý ciferník s tím hnědým "kroko" páskem, ach :)
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  28. mas krasne udelane oci! a ty hodnky jsou moc hezky
    zvu te ke mne na blog na giveaway o kabelku:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  29. nejdříve jsem si řekla-nádherné laky a pak krásné hodinky a nakonec báječné stíny;)

    OdpovědětVymazat
  30. uzenému lososu jsem nějak ještě nepřišla na chuť, ale ten čajíček by mi chutnal:)

    OdpovědětVymazat
  31. Produkty od Cannadermu som používala už dávnejšie a vyhovovali mi, určite sa k nim ešte niekedy vrátim :) A lososa ja môžem každý deň :) Missy
    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat