úterý 26. listopadu 2013

Nails care

 Dobré odpoledne!

 Často slýchám otázku typu: ,,Jé, ty máš tak hezký nehty, ty jsou gelový?'' Pak vysvětluji že tedy ne, že takhle krásný mi prostě rostou pravý. No dobře, zas taková hitparáda to není, často se mi nějaký ulomí, nalomí, odpadne. Dnes vám ale poradím jak tomu předejít a prozradím, co dělám pro krásnější nehty já.


 Na krásných a upravených nehtech si zakládám a cítím se dost nesvá, když je upravené nemám nebo se mi právě loupe lak. Nemusím je mít nalakované pořád, často je nosím úplně bez laku nebo jen se zpevňovačem. Vlastně si nehty lakuji a nové laky kupuji hlavně kvůli vám, abych vám tu měla co ukazovat. Ale baví mě to a jsem za to ráda! :-D

 Na úvodní fotce je vše, co k péči o nehty potřebuji. Je toho málo, že? :-D Začnu krémovou péčí, kterou tu zastupuje obyčejný a levný (ovšem bez parabenů) krém od ISANY z Rossmanna. Je to příjemný, ne moc mastný krém. Krémy měním a ještě raději mám měsíčkovou Indulonu. Občas sahnu i po kokosovém oleji, který ruce zanechá mastnější ale to hlavně teď v zimě není na škodu. Co je ale můj favorit, vlastně úplná bomba, je balzám na nehty od Saloosu! Čistý, přírodní produkt, který používám už snad 3 roky. Je určen ke zpevnění, posílení nehtů a odstanění záděr. Mažu ho tak jednou týdně na noc a nehty mám přesně takové, jaké je slibuje. Kůžička je vyživená a vláčná a nehty vybělené a zdravě vypadající. Můžu na 200% doporučit.



 Značku Four Seasons nemusím představovat, že? Máte ji všechny rády. Je k sehnání v lékárnách za příznivé ceny a je perfektní. Zpevňovač občas používám i jako základ pro lakování a nebo jen tak, když nemám náladu na barvy a potřebuji si nehty zpevnit. Druhá lahvička je takový olejíček na změkčení nehtové kůžičky, která po jeho aplikaci jde dobře zatlačit zpátky. Používám ho spíš na nehty u nohou. (a kůžičku nikdy nestříhám!)


 Na následující fotce je ještě olejíček v tyčince na nehtovou kůžičku, který používám raději než Four Seasons (žluté pero). V tom růžovém je zmizík na přetahy lakem a funguje dobře, jen ne moc dlouho. Taková nepotřebná zbytečnost. Pak pilníky, ty asi nemusím popisovat. Mám jich několik a nehty vůbec nestříhám, jen piluji. Pomerančová dřívka od Essence používám k zatlačování kůžičky zpět.

 Odlakovače se snažím používat bez acetonu a nejlepší, jaký jsem vyzkoušela byl od Sally Hansen. Pak bych se také, co se péče zevnitř týče, chtěla zmínit o B-komplexu a Biosilu. Jím je na střídačku, oba stojí pár korun v lékárnách a i jako doplněk stravy je dobré je jíst. Biosil mi ale s pevnými nehty dost pomohl, zpravil mi je přestaly se mi díky němu lámat/odlupovat a teď ho začnu brát pořádně, protože mi dost padají vlasy. Pomáhá totiž jak na ně, tak na nehty a i na pleť.


 Nevím, jestli to je poznat ale na nehty a ruce jsem já docela ujetá, starám se o ně, rozmazluji je krémy každý den, ne li dvakrát a záděry nebo neupravenost na nich nesnesu. Máte to někdo stejně, žejo?

 To by bylo z mé péče o nehty asi vše a kdyby vás ještě cokoliv zajímalo, klidně se v komentářích zeptejte, ráda vám odpovím. Teď asi pravděpodobně peču pařížský dort z krabičky od Etkra, je to taková dobrá rychlovka. Teda doufám, že bude. Musí se povést! Vy se mějte krásně, těším se na vaše komentáře :-)



21 komentářů:

  1. Od Saloos bych ráda taky něco vyzkoušela :)) Kokosový olej dávám na nehtovou kůžičku :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Vy vsichni tu znacku Four Seasons natolik vychvalujete, ze si ji snad budu muset poridit :). Jinak ja nehty obcas zanedbavam, hlavne kvuli tomu, ze nemam cas na to cekat, nez lak zaschne. Mas nejake tipy na dobre topcoaty? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Péče od Four Seasons je fakt perfektní, také si jí chválím ^^ od Saloos už konečně musím něco vyzkoušet.
    Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kokosový olej som si nedávno kúpila a je úžasný :3

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný článek. Já se o nehty taky musím starat hodně, protože se mi hodně třepí a odlupují - štve mě to a tak je neustále zalakovávám abych je zpevnila a zakryla. Navíc mám nehty krátké a točící se nahoru, ale co každý jsme nějaký. Musím ale říct, že ty máš opravdu nádherné nehty (jak jsem si už mnohokrát všimla ve tvých lakovacích článcích).
    Díky za rady :)
    K.

    kalarascandle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos a Four Season musim vyskusat :)) Vdaka za tipy!

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kokosovy olej mam aj ja, ja ho ale vyuzivam snad vsade kde sa len da. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já na nehty používám dva takové olejíčky od zn. Viaderm. Jeden z nich je na nehtovou kůžičku a druhý je masážní gel přímo na nehty. Oba jsou dobré a nehty po jejich použití vypadají lépe a při pravidelném to má vliv i na odolnost nehtů. Snažím se myslet na své ruce a často je natírat krémem a podobně, ale většinou na to zapomínám - bohužel. Ten kokosový olej si musím konečně taky pořídit !

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, chtěla bych tvé nehty :-) Ty moje jsou naprostá katastrofa - dost se mi lámou a třepí a to používám Four seasons zpevňovač nehtů a výživu od GS. Dokonce ani Biosil mi nepomohl :-( Nemůžu si udělat mojí oblíbenou francouzskou manikúru. Mám otázku, kde bych mohla sehnat ten balzám od Saloos? (A celkově všechny jejich produkty?)

    OdpovědětVymazat
  10. to od saloos si budu muset pořídit. jinak ty máš úžasné nehty, já je nikdy neměla moc pěkné, i když se snažím
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  11. ten kokosovy olej potrebuju!!:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju za tipy! Moje nehty poslední dobou strašně strádají, tento článek přišel vhod! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Laky od FS jsou super a Saloosu už mám asi třetí balení, vydrží věčnost :) Biosil jsem taky zkoušela, ale na vlasy moc účinek neměl. Osobně mi nejlíp sedí Pangamin nebo rybí olej.
    No a kůžička... Párkrát jsem ji na rukou odstranila a pak to dorůstalo jak blázen :D


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. nad tím zmizíkovačem jsem taky přemýšlela, a jediný důvod proč ho při své šikovnosti ještě nemám je právě jeho životnost, myslím, že se to hned opatlá lakem a přestane fungovat? ale tuhle jsem v jednom tutoriálu viděla, jak slečna přetáhnutý lak oddělala štětečkem na oční linky namočeným v odlakovači. geniální :D
    jinak ten biosil jsi brala v jakých dávkách? já pilulku ráno a zlepšení jsem tedy nikde nepozorovala :( přitom by se mi to při mých ošklivých neustále se třepících a lámavých nehtech hodilo. asi zkusím ten zpevňovač, od GS mám doma vápník a nic moc, ale dělá pěkné upraveně vyhlížející nehty - hezky se po něm lesknou :)

    OdpovědětVymazat
  15. Kokosové oleje sú asi najlepšie aj podľa vône aj podľa kvality <3
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Ten balzám na nehty také mohu doporučit!

    OdpovědětVymazat
  17. ten kokosový olej bych také ráda sehnala asi ho budu hledat:)

    OdpovědětVymazat
  18. já mám nehty gelové, takže se mi o ně stará paní manikérka, ale kokosový olej na ruce jako takové, je skvělý :))

    budu ráda, když se zúčastníš mé
    Giveaway o šperk Swarovski

    OdpovědětVymazat
  19. Páni, to je péče! Mně stačí pouze krém a jsem spokojená :D Ale je pravda, že jsou poslední dobou mé nehty slabší, takže děkuji za tipy, po tom balzámu na nehty se podívám :)

    OdpovědětVymazat
  20. Super článok. Ja svoje nechty zanedbávam a potom sa len rozčuľujem, že zase vyzerajú :/ Ale dúfam, že raz sa konečne dokopem a začnem sa o nechty poriadne starať a oni sa mi odmenia krásnou ozdobou ručičiek :)

    OdpovědětVymazat
  21. Hzky o ně pečuješ! Ten kokosový olej mám strašně ráda:)

    OdpovědětVymazat