neděle 10. listopadu 2013

Gabriella Salvete STARS BROWN SUGAR a ELEGANZA

 Myslím, že se na článek o nových odstínech těchto laků docela těšíte, že? Ikdyž už zaplavily internet, i já Vám o nich musím napsat. Chtěla jsem to stihnout v týdnu ale když jsem první lak lakovala v neděli, ještě včera bez chybičky držel. To je na nich jedna z nejlepších vlastností-výdrž. Jaký jiný lak vám na nehtech vydrží 5 dní bez oloupání? Mně tedy málokterý, nebo spíš žádný. Pojďte se tedy se mnou na laky podívat blíže...

Gabriella Salvete STSRS BROWN SUGAR, ELLEGANZA

 Já jsem je koupila v Rossmannu hned první den, kdy šly do prodeje. Jejich cena je 89,- a v kolekci je jich celkem 9. Od běžných laků se liší hlavně svým pískovým povrchem, který se projevuje po zaschnutí. To ale asi víte :-) Já jsem si odnesla BROWN SUGAR 16 a ELEGANZU 17. Oba jsou přesně v mých oblíbených a podzimních barvách. Ten hnědý obsahuje třpytky všech velikostí, na rozdíl od vínového, který má v sobě jen ty malinké.

  Další věc, která je na těchto lacích výjimečná je, jak už jsem řekla, jejich výdrž. S každodenním sprchováním a vaněním mi vydržel krásné 4 dny, pak se lehce oprýskal ale byl stále nositelný. Někdo říká, že jeho hrubý povrch trhá silonky. To já takový problém nemám, zas tak hrubý na to není. Takže jeho povrch není omezující, to fakt ne. Je spíš prostě dokonalý<3

BROWN SUGAR 16



ELEGANZA 17




 Jejich odlakovávání není sice tak snadné jako u jiných laků, ale za tu parádu, co vám udělají to stojí. Alobalovou metodu ani nepotřebujete, stačí dost odlakovače, tampónků a trpělivosti :-)


 A ještě na závěr tu mám pro vám malý dárek? Nevím, jestli vás to nějak potěší ale já se konečně odhodlala! Takže kdo chce vědět více všeho, lajkujte TADY MOJÍ FB PAGE!


 To by bylo dnes asi vše, příště se můžete těšit na outfit a outfitové video!
Hezký týden, K<3

40 komentářů:

  1. ten prvy vyzera uplne ako rimmel space dust 003 aurora :) ja som do pieskovych lakov zamilovana.. ale ved kto by nebol ked su take super :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, původně jsem šla pro brown sugar od GS, ale když jsem viděla, že jsou ty dva úplně stejné, tak jsem zvolila levnější rimmel a jsem spokojená :-)

      Vymazat
  2. nedávno jsem si jeden pořídila a zítra mířím pro další zbytek. pro mě nemají konkurenci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, Brown Sugar je nádherná barva!! Já mám teda kratší nehty a na těch se mi tento efek nelíbí, ale na těch tvých to je naprosto úžasné!

    OdpovědětVymazat
  4. Celé krásne. Ty si krásna. Tvoje fotky sú krásne. Tvoj blog je vždy plný takej príjemnej atmosféry. Hneď idem lajknúť fb, aj tam bude iste tak príjemne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Najprv som chcela napisat, ze sa mi jednoznacne viac paci Eleganza, ale ako tak pozeram, vlastne su nadherne oba! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Eleganza je nádherná! Brown Sugar mě tolik neoslovil. Sama jsem zatím pořídila odstín Blu Imperiale a Blueberry Milk, ale je mi jasný, že to ještě není konečný stav. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj není ten hnědý podobný tomu laku dohněda hned z první várky laků Stars? Nevím jestli kupovat, abych neměla 2 podobné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že ten je vyloženě šedý, tenhle je hnědo-zlato.karamelový, pro mě úplně jiný :-)

      Vymazat
  8. Tie Laky su DOKONALEEEEE <3 <3 <3 <3 <3
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné nové odtiene ♥
    už sa len dočkať výplaty :)

    OdpovědětVymazat
  10. Minulý týden jsem si koupila odstín Brown sugar. Okamžitě jsem se do něj zamilovala a hoodně lidí mi jej chválí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Oba jsou nadherne! Presne tyto dva odstíny budu mít :D Jen cekam na akci v drogerii :) Hlavne ten vinovy mi pripomina blizici se vanoce :) Prave o ne padne volba na nej.

    OdpovědětVymazat
  12. Odstiny mi pripominaju Vianoce :)) Viac sa mi paci Brown Sugar, Eleganza som cakala, ze bude tmavsi..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  13. Do Eleganzy určitě půjdu, nádherná barva! Brown Sugar je taky hezký, ale trochu mi připomíná ten šedivý z první várky, ten mám zrovna doma a chci teď spíš nějakou výraznější barvu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Už liknuto! A jestli chceš, likni i mou FB stránku (jestli se tak už nestalo).
    https://www.facebook.com/turnyra
    Jde to pod profilem My secrets.

    OdpovědětVymazat
  15. Ten červeňoučký se bude hodit na Vánoční svátky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Krásne. Oba sa mi páčia. Inak nechystáš sa na článok "Ako na fotky"? Lebo tie tvoje sú fakt krásne, takže nejaké tipy pre neandrtálcov by potešili :) Mám sa zase načo tešiť. Hlavne to video znie lákavo, ale aj outfitové články a fotky sú u teba paráda :)

    OdpovědětVymazat
  17. pro mě to jsou jednoznačně ty nejlepší laky vůbec! na rovnoměrné lakování jsem strašně nešikovná, takže pískový povrch, to je přesně něco pro mě :D tyto dva odstíny se mi na první pohled zalíbily také nejvíce, a v pátek jsem si je odnesla domů :) na živo mně ještě zaujal jemně meruňkový, takže to vidím tak, že se stavím i pro něj :)

    OdpovědětVymazat
  18. "Je spíš prostě dokonalý<3." :-) To si proste dokonale vystihla:-). Vybrala si si krásne farby (ja už sa teším na ten modrý:). A Eleganza17 je naozaj hodná svojho názvu. Aj keď vhodnejší názov by bol "Eleganza18" ;-). Dodatočne, aj keď už trošku neskoro, všetko NAJ Kristine!:-*

    OdpovědětVymazat
  19. ty barvy jsou úžasné :) super na podzim :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tyhle laky jsou vážně nádherný :) Ale já nějak nedisponuju tou trpělivostí na odlakování, takže jim zatím odolávám :D


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. máš úžasné nehty, ten druhý lak je skvěle podzimní
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  22. Pekne odtiene :) ja som v nemom uzase z neznamej znacky z chorvatska, lak stal v prepocte 1,50 eur, ma uzasnu pigmentaciu a bez olupnutia vydrzi takmer dva tyzdne! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Krásne:) tieto dva odtiene sa mi páčia najviac:P

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný fotky :) odstín Eleganza si musím pořídit, vypadá božsky!:)

    OdpovědětVymazat
  25. mě 5 dní bez loupání vydrží jen jeden lak od maybelline, jinak to mám po dvou dnech oloupané až je to hanba. Tyhle jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ten brown sugar je naprosto nádherný!! Asi se po něm a po princess podívám :)

    OdpovědětVymazat
  27. Jsou nádherné... Ten první se mi líbí nejvíc... Zrovna dneska jsem na ně koukala v drogerce:))

    OdpovědětVymazat
  28. tu Eleganzu musím mít! a pak se mi ještě líbí Lavender Love. líbilo se mi jich víc, ale naživo už tak moc ne, škoda.

    OdpovědětVymazat
  29. Ten první odstín je dokonalej a přemýšlím nad tím, že si půjdu taky nějakej koupit :)

    OdpovědětVymazat
  30. První lak je úžasný, už delší dobu se pro něho chystám jít:)

    OdpovědětVymazat
  31. právě sem si koupila odstín mystero grey a je fantastický ,jako všechny laky z této kolekce ,děkuji Kristie za tip :)

    OdpovědětVymazat