neděle 20. října 2013

Interbeauty, Essence výprodej + co jsem si odnesla!

 V pátek Praha, v sobotu Praha. Náročné, ale skvělé dva dny. Vždy mě tak okouzlí a nadchne, teď tomu nebylo jinak. V pátek jsme se s kamarádkou podívaly na Interbeauty, veletrh kosmetiky, a stihly ještě navštívit výprodej Essence. V sobotu jsem poznala díky blogu někoho nového, ale o tom Vám určitě ještě napíšu během týdne víc.

 Dnes mám pro vás nachystané fotky právě z veletrhu a chtěla jsem vyfotit i výprodej, ale z toho jsem byla tak rozjařená, že jsem na to úplně zapomněla. Fotky sem nemohu dát všechny, je jich totiž strašně moc. Kdo by je chtěl ale vidět, může se podívat TADY, na můj účet na rajčeti.


 Holešovické výstaviště určitě všichni znáte, tam veletrh probíhal. Byly jsme tam už v 9 ráno, abychom všechno stihly. Plánovaly jsme to už půl roku dopředu a obě jsme nemohly ani dospat, jak jsme byly natěšené. Bála jsem se ale trochu, že to bude spíše o přehlídkách, ukázkách produktů a pod. a že tam třeba Milani nebo Jordana vůbec nebude. Všechny značky tam ale byly a my jsme odcházely šíleně nadšené. Hlavně jsem konečně sehnala přijatelný přírodní deodorant, uvidíte ho níže na fotkách. Teď vám jich pár ukážu, vybrala jsem ty s nejzajímavějším obsahem a taky uvidíte můj outfit, líčení a to, co jsem si na veletrhu sama vyzkoušela :-)


 Artdeco, Milani, Jordana, Cannaderm, stojan s přírodními deodoranty a miliony serepetiček na nehty, to vše a ještě mnohem víc bylo na veletrhu k vidění. Na sobě jsem měla svetr a šálu z Lindexu, ostatní znáte. Outfit je nafocen někde u sídliště Modřany, kde výprodej probíhal a kam jsme kolem odpoledne jely. Stihly jsme se ještě vyfotit a šly čekat do dlouhatánské fronty, která ale stála to zato. Vyprodávaly se i produkty od Catrice, staré limitky, věci, které se vyřazovaly z obchodů a na chodbě byly ohromné krabice s věcmi zdarma, jako jsou laky, tvářenky, apod...


 Trochu výrazněji jsem se ten den nalíčila a nechala jsem si nalepit kamínek na řasu! Vždy jsem si ho jako malá přála na řasách mít, tak teď konečně a jsem zvědavá, jak dlouho tam vydrží. Na dalších fotkách, (je jich dnes opravdu nějak moc), uvidíte mé nákupy a ještě někdy bych chtěla dodat fotky toho, co si odnesla kamarádka. Objevila tam další krásné laky, destičky na potiskávání nehtů, přírodní peeling, mýdlo ...

 Tohle je úlovek z výprodeje, celé mě to stálo asi 200 :-D Nejlepší jsou stíny od Catrice, které jsou prostě boží!


 A teď nákup z Interbeauty. Laky od Golden Rose nás přímo uchvátily a nevěděly jsme, jaké 4 vybrat. Ty zbylé 2 také určitě uvidíte. Pak laky od Jordany, které konečně vyzkouším a obzvlášť na Top coat se těším. Báze Artdeco, to je docela kosmetický fenomén, koupila jsem ji proto, že stíny se mi poslední dobou pořád slévají a já nevím, co s tím. A hlavně pro to, že je přírodnější, bez parabenů, minerální. Tak jsem zvědavá, jestli ty zázraky opravdu dokáže. A nakonec přírodní deodorant, blíže vám ho určitě již brzy představím také! Mamka byla na veletrhu v sobotu a koupila jich rovnou 6, pro všechny znamé :-D


 Prahu máme vždy spojenou s návštěvou Ikei a tentokrát jsem si kromě svíček odnesla pořadač na kosmetiku. Dnes jsem si jí do něj srovnala a je to fakt super, praktická věc.


 Dnes to byl jen stručný přehled, podrobnější info a recenze o výrobcích čekejte později, musím je pořádně vyzkoušet. A připomínám znovu, že všechny, neupravené fotky si můžete prohlédnout ZDE.

 Teď si jdu asi nalakovat nehty, protože se na ty laky fakt těším. Jen nevím, jaký nejdřív? S kokosovou maskou na vlasech se na nich jdu pořádně vyřádit!

 Zajímalo by mě, jestli jste na některé akci byli a jak se vám tam líbilo? A jak se vám líbí můj dnešní článek? Těším se na komentáře, hezkou neděli!

40 komentářů:

  1. Tak tomu hovorím poriadny nákup! Outfit super ako vždy, tebe svedčí snáď všetko :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to člověk pomalu nevěděl kam dřív viď? :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  3. wow!toľko perfektných vecičiek!muselo byť super :) aj my sme tu u nás na Slovensku mali Interbeauty, ale nejako mi to časovo nevychádzalo :( možno o rok..

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tak tam bola aka kopa krasnych veci, ja by som tam vedela stravit aj cele dni! :O A ty si bola krasna ako vzdy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. To mě štve, že jsem zas na Essence výprodeji nebyla. :-/

    OdpovědětVymazat
  6. Dobré úlovky a Vám to opravdu moc sluší.
    Chtěla bych se zeptat, kde vždycky dopředu zjistíte, kdy a kde bude výprodej Essence?
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jejich FB page, tam to uveřejňují cca měsíc dopředu :-)

      Vymazat
  7. Jéé, já na ten výprodej taky chtěla jít a úplně jsem zapomněla :/ nevíš, kdy bude příští?

    OdpovědětVymazat
  8. Super, taky bych na něco podobného někdy chtěla, ale bohužel nevím s kým:)) Zase tak moc to nikdo nežere, abych je překecala:)) Jinak sis nakoupila pěkně:))

    OdpovědětVymazat
  9. Jejda ja bych někdy chtěla taky na vyprodeje Essence a Catrice, jenže to mám do Prahy daleko :( achjo...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  10. Když jsem v sobotu z Interbeauty jela, v Ikea jsem si koupila úplně stejnou krabičku na šminky :))))

    OdpovědětVymazat
  11. skvelý nákup !!! a krásny outfit, ten kamienok ti tam nevadil ? necítila si si ťažké viečko ? dúfam že ma chápeš :D

    OdpovědětVymazat
  12. ach jo a já měla cvičení ve škole, takže jsem na essence výprodej nemohla..

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  13. Ty stíny od Catrice mám taky moc ráda, jsou řekla bych jedny z nejlepších z drogerií. A báze Artdeco je podle mě sázka na jistotu, používám tu klasickou moc ráda a psala jsem o ní tady, ale tuhle, co máš ty jsem ještě nikde neviděla. Jinak deodorant mám od Nivey a z TheBodyshop, obě bez aluminia, ale tím moje znalosti jejich složení bohužel končí.

    OdpovědětVymazat
  14. Ta bázte arteco je opravdu přírodní bez siloxanů apod? Ptž pokud ano tak bych si ji jisto jistě koupila, mám 20%slevu v mariounnadu, děkuju moc za odpoved!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přírodní asi úplně ne, ale parabeny v sobě nemá. Hledala jsem to na netu ale nebyla jsem úspěšná. Musím se podívat do zahraničních článků, tam o ní bude určitě víc. Kdyžtak se podívej sama ale když je minerální, měla by být o něco přírodnější než ty běžné :-)

      Vymazat
    2. já si budu nejspíše kupovat tento http://www.heaven4skin.cz/baze-pod-ocni-stiny-prime-focus-eyelid-primer-p473.html
      podívej se je to skvělá přírodní kosmetika, znáš ji? vím, že si psala o tom, že chceš používat více přírodních produktů :)

      Vymazat
    3. Jé, tu neznám a kouknu se na ni. Děkuji za tip :-)

      Vymazat
  15. Skvělé věci sis pořídila :) Měla jsem možnost jet tam s učitelkou, ale asi se nakonec nejelo :D je vidět že jsem o něco přišla :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. tyjo, bydlím v modřanech a ta výprodej mě úplně minula. Kde se dovím až bude nějaká další? :D

    OdpovědětVymazat
  17. Super úlovky. Já jsme vlastně ráda, že jsem tam nebyla, protože by to asi nedopadlo dobře a moje peněženka by měla chu´t utéct někam hodně daleko :D
    Ty laky Golden Rose vypadají pěkně, doufám, že nám je ukážeš "v akci".


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. o té šále z Lindexu také přemýšlím, jen asi v černé :) a pořídila sis skvělé věci, jsem zvědavá hlavně na ten deodorant. podobný minerální jsem už měla a byla to bohužel hrůza :-/

    OdpovědětVymazat
  19. Úžasné fotky aj všetko tam. Vedela by som oplieskať peniaze a to nie som závislák na takýchto veciach. Ale po prvé, ak by niečo takéto bolo u nás, tak BA - čo mám kúštik od ruky. Po druhé nemala by som s kým tam ísť. Nepoznám niekoho v mojom okolí kto by išiel obzerať kozmetiku. Ale tak hádam raz.
    Outfit - Pekná ako vždy. Tá farba ti pristane.
    Úžasný článok. Užila som si to a rada som tam s tebou nakukla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu outfitu a já mám naštěstí jedinou kamarádku stejně ujetou přesně na takovéhle věci, jinak bych také nikoho neměla :-)

      Vymazat
  20. Veľmi pekné veci :) a pozývam ťa na moju Giveaway
    lenusmev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Ty mě chceš naštvat ? :D je to tam uplný ráj !! <3 :-)

    OdpovědětVymazat
  22. ty laky jsou uzasny! tu bazi jsem mela a v pulce mi vyschla:/
    zvu te na giveaway o kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  23. Toľko vecičiek :) pekné úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jak máš ty dvě fotky na těch schodech, tak jsem myslela, že vpravo je někdo jiný než ty vlevo :D. A to máš jen vlasy za ušima:D.

    Eiva: Brighton(UK) Lifestyle Blogger

    OdpovědětVymazat
  25. Jéé to byl ale super článek!
    Já mám moc ráda kosmetiku Essence. Mám od ní řasenku, linky, stíny, make up, laky, lesky na pusu,.. :-) Jsem moc spokojená. :-) ..
    Jinak jsi měla moc pěkný outfit, mám moc ráda vínovou barvu, asi si takovou koupím i zimní bundu. :-)

    OdpovědětVymazat
  26. jéé, tak to je nádhera<3 super článek! škoda, že to mám do Prahy tak daleko :((

    OdpovědětVymazat
  27. moc se mi líbí outfit, jednoduché a krásně sladěné :) na tuhle bázi od Artedeco jsem už házela očkem, chtěla bych nějakou kvalitní. laky od Golden Rose jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat