pondělí 13. listopadu 2017

Outfit 'dnes nebudu za dámu' + batůžek Eastpak

Krásný den, milí čtenáři.

Opět vás tu vítám po delší době a jsem moc ráda, že se tu opět všichni scházíme. Připravuji článek o tom, co je u mě nového a proč už tolik nebloguji, ale ten si ještě musí počkat, protože bych byla ráda, kdyby mu ještě předešel cestopis z Izraele, dokud jsou mé fotky a dojmy ještě horké...

Ale zpět k tématu článku. Víte, že ráda chodím za dámu, ale někdy to prostě nejde jinak než s batůžkem, teniskami a bundou místo kabátku. Při běžném školním shonu takto chodím poslední dobou často, navíc když cestuji, nosím krosnu, protože je mi pohodlnější než kufr a ta se ke kabátu nehodí, žejo...


Vlastně nic z toho, co mám na sobě, jste na mě ještě neviděli. Bundu jsem před měsícem objednávala z Mango outletu, už jsem ji v prodejnách okukovala vloni, tak jsem si konečně udělala radost. Musím říct, že je opravdu povedená. Má odepínací podšívku, takže je nositelná na podzim i v zimě se svetrem a stejně tak je to i skožíškem na kapuci. Ten bundě ale dodává šmrnc!


O čem ale dnešní outfit bude hlavně, je tento roztomilý batůžek značky Eastpak. Znáte ji? Je americká, pochází z Bostonu a dělá toho spoustu, nejen nejrůznější batohy. Já ho našla na stránce Budchlap.cz a i přes to, že jak název webu napovídá, je pánský, vůbec mi to nevadí. Vypadá maličký, ale vejde se mi do něj vše, co potřebuji. A to je počítač, notes, lahev na vodu, svačinka v krabičce a občas knížka... Nosím ho moc ráda, černá barva je klasika, která se nepotřebuje složitě kombinovat a když to je nutné, mohu ho půjčit drahé polovičce :-) Hlavní kapsa se stahuje klasicky šňůrkou a přes ní se zapíná ještě klopa, která se zacvakává.


A fotky jsou foceny na Olympus PEN! Co na ně a jejich kvalitu říkáte? A bohužel tento fotoaparát nevlastním, jen jsem si ho vypůjčila kvůli dovolené. A jsem za tuto službu vděčná, děkuji!


Myslím, že ani moje červené New Balance jste ještě na mne neviděli. Jsou tak pohodlné, ale to každý, kdo je miluje, sám moc dobře ví. A srdíčkové ponožky jsou z H&M, ale kupované už dávno. A červená je na mne stejně moc divoká, i když ji mám ráda. Plánuji koupit další, v barvě bundy, protože tu, jak vidíte, fakt nosím moc ráda.


Mimochodem, chci si pořídit nové kvalitní jeany, a chtěla bych asi Levisky. Máte s nimi dobrou zkušenost?


A pravděpodobně jste si všimli mých tmavších vlasů. Trošku mi ujela ruka, ale je to naštěstí jen vymývací přeliv, tak je to každým umytím světlejší.


Co  na to říkáte? Chodíte raději pohodlně a nebo za dámu? Jaké tenisky máte nejraději?

Těším se na vaše komentáře,
Kristý

10 komentářů:

  1. fotky jsou super, taky bych si PEN někdy chtěla vyzkoušet, tak snad se mi poštěstí :) na cestování taky nejradši nosím batůžek, ten tvůj vůbec nevypadá, že by se do něj vešel notebook :-O vypadá hrozně maličký :D a bundu mám podobnou, akorát v khaki barvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve vyzkoušení ti vůůůůbec nic nebrání ;-) Mám maličký notebook, je to 17ctka, tak ta se tam vejde :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Na tebe opravdu nezvyklý outfit, ale bunda je nádherná, i ten střih ti sedne. Na NB nedám dopustit, já mám černozlat a hodí se mi ke všemu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já chodím ráda za dámu ale často a hlavně v zimě oblečení vůbec neřeším, takže hodím na sebe cokoliv co je teplé a přečkám s tím cestu do práce a zpět.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  4. Jé Kristýnko, přesně tenhle styl se mi děsně líbí do školy. Je to takový opak toho, jak neustále chodím do práce. Zrovna jsem přišla z lovu parky, tahle co máš se mi už taky líbí z loňska, jen v druhé barevné variantě. Jen si říkám, jestli to už není takové moc ne já. Ještě jsem se dneska zamilovala do jedné parky v Mangu ve slevě, ale nemůžu překousnout, že má zipy na prsou... :D Tak já nevím, asi budu chodit v růžovém kabáte až do jara.. P.S. Takovýhle batůžek mám taky a je to prostě paráda vyměnit to za ty elegantní kabelky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ta černá by ti dle mého slušela hodně moc! Ale vem si xsko, já mám S a snesla bych menší :-)

      Vymazat
  5. Outfit je opravdu super a vypadá velice pohodlně :) Já osobně raději chodím za "damu". Mam rada elegantní kousky oblečení, ale letos jsem si také pořídila parku (abych konečně jednou v zimě nemrzla :D)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a sluší ti to. Co se mi nelíbí, jsou vyčnívající ponožky. Přijde mi to hrozně nevkusné u každého u koho to vidím. Na nikom se mi to nelíbí.. Ale chápu, že je to teď asi stylové :D :) Já batůžky nenosím, ale objednala jsem si na léto jeden na výlety, tak se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat
  7. outfit je to super. tie ponozky su bozi, sekne ti to :)

    OdpovědětVymazat