sobota 21. ledna 2017

Outfit s kabelkou Noire

Ahoj ty můj milovaný blogosvěte!

Promiň mi, že tu s tebou nemohu být častěji, ale je zkouškové a tak to prostě je. A takové to bude i nadále. Totiž, asi tu teď vůbec nebudu. Čeká na mne asi 9 zkoušek, což je na jeden měsíc, který na ně mám, šílenější, než to vypadá. Jestli to přežiju, pořádně to zapiju! Držte mi palce.


To by byl stručný úvod a uvedení do problematiky, a to pro dnešek stačí, dnes je na pořadu dne outfit!  Řekla bych, že je dost speciální, a to hlavně díky kabelce NOIRE, která ho doplňuje. Pravděpodobně jste už zaznamenali, že se něco takového na našem trhu před Vánoci objevilo. Vlastně, jde o něco docela unikátního. Každá kabelka má svůj jedinečný kód, pod kterým se registrujete do aplikace a přidáváte pod ním outfity. Další variantou je, že nemáte kabelku a appku stejně používáte a dokonce varianta č.3 je taková, že se samozřejmě můžete pyšnit krásnou kabelkou na předloktí bez aplikace ;-) A mimochodem, můj kód je 28995 - můj ročník, pod tímto kódem mne i v aplikaci najdete a stáhnout si ji můžete klasicky na google play.

Kabelka s aplikací je samozřejmě česká myšlenka, stojí za ní parta šikovných lidí, které to baví. Z úplné nuly jen s pouhou myšlenkou za nějaký čas vybudovali toto. Podle toho, co mi bylo vyprávěno, to byla náročná cesta, s úspěšným koncem. Ale šlape jim to tak, že se chystají expandovat!

(Cena kabelky je 2690,-, ale už při otevření stránky se vám zobrazí slevy na 20%)

Kabelka je prostorná, vejde se do ní noťas i A4ka, má spoustu kapsiček a uvnitř je krásná. Je bytelná, z tvrdého materiálu, když ji postavíte, stojí. 

Kdyby vás zajímal kabátek, který jsem si také zamilovala, je ze Shein. Dá se nosit všelijak, rozepnutý, s nepřidělaný límcem ke krku...Je překvapivě teplý, ale do tohoto počasí samozřejmě není. Pásek vám udělá pěknou postavu.

Boty mám od Bati, kalhoy z H&M.


Co říkáte na myšlenku kabelky propojené s aplikací? Jak se vám líbí?
Mrkňěte se k Noire na Instagram pro více fotek.

20 komentářů:

  1. :) ja nemám kabelku ale len appku od Noire :) ale ten nápad s tým unikátnym číslom je celkom zaujímavý .. aj taška vyzerá že sa dá super kombinovať s hocičím a je aj dosť veľká :) ten kabát je tiež úžasný

    OdpovědětVymazat
  2. Desne bych ji chtela, ta vec s cislem a kodem je topovka <3

    OdpovědětVymazat
  3. Teda tobě to tak sluší, ten kabát i ta kabelka jsou nádherné!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, kabát, kabelka vše vypadá na tobě dokonale :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší :) a o kabelce už jsem slyšela a je to vážně hezká myšlenka :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelka je celkem pěkná, moc fandím takovým nápadům, jen na mě je docela drahá na to, že není kožená.

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sluší :) jen s těmi podpatky bych na té ledovce neuspěla :D
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  8. Příjemný a pěkný outfit. Kabelka je hezká, jojo! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě tedy více než kabelka opravdu zaujal ten kabátek, je krásný a opravdu ti padne :)!

    OdpovědětVymazat
  10. slusi ti to:) krasne fotky ^^

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu o "Killin' It" tricko a konci to tento tyden! Budu rada kdyz se pripojis:)
    Bridge of Memories GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. O tejto značke počujem prvý krát, ale je to skvelý nápad a držím im palce! mňa zaujal ale ten úžasný kabátik <3 Vyzeráš nádherne! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  12. Ten kabátek je božský! O kabelce čtu už u několikáté blogerky, je vážně krásná a ten nápad se mi moc líbí. Ale vím, že do ní investovat nebudu, zas takový úchylák na kabelky nejsem a zatím jsem spokojená s tím, co mám doma :) Držím palce u zkoušek, sama jsem jich měla tenhle semestr 12 a bylo to peklo!

    OdpovědětVymazat
  13. S těma zkouškama to znám... Minulý letní semestr jsem si zapsala hodně kreditů a pak se málem zbláznila. Během jednoho týdne jsem měla 4 zkoušky. Málem mě kleplo :D... Naštěstí teď ve třeťáku už mám ,,pohodičku". Nemyslím-li na bakalářku a státnice :D.
    Kabátek je nádherný a tobě tyhle pastelový barvičky strašně slušej :))). A kabelku teď vídám úplně u všech blogerek. Dost mě ta značka zklamala :(. Mě oslovili taky. Nakonec jsem se rozhodla nedat jim šanci přesně z toho důvodu, že jsou ty kabelky všude přehnaně propagované :(. Je to škoda, protože si myslím, že celkový koncept projektu je fakt zajímavý. Ale zdá se mi nesmysl poslat ji tolika lidem, že prakticky nevidíme nic jiného :/. Každopádně to neber jakou nějakou urážku! To vůbec ne :). Je to čistě můj názor. A celkově si myslím, že jsi krásná holka, která se umí obléct ke své postavě a ke své povaze :). Takže palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  14. Držím palce při zkouškách! Ta kabelka je opravdu unikátní - o něčem takovém slyším poprvé :-) Kabátek je úžasný. Moc se mi líbí jeho provedení a hlavně barvička! <3

    OdpovědětVymazat
  15. Držím palce na zkoušky!Váš outfit je moc pěkný!
    http://taxido.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Super outfit a na kabelce můžu oči nechat. :o) Hned mám chuť si nějakou takovou pořídit (i když jich samozřejmě doma mám asi sto). :-) Letos bych si ale chtěla udělat radost nějakým takovýmto elegantním baťůžkem, takže nákup 101. kabelky se určitě konat nebude. :-) (snad, známe se :-D) Zdraví Irča

    OdpovědětVymazat
  17. To jsou věci - kabelka s aplikací. Moc zajímavé, o tom slyším úplně poprvé a hned mě to zaujalo.

    OdpovědětVymazat