pátek 1. dubna 2016

Zapomenuté líčení

Hezký den, moji milí čtenáři!

Dnes vám chci představit opět novinky z líčení a nové trendy.  Na fotografie jsem trochu zapomněla, ležely dlouho v šuplíčku, snad mi to prominete...


Na obličeji mám barevný make-up značky Tempera. Na pleti je velmi příjemný a letos patří k mým favoritům. Model vedle mne zvolil nejtmavší odstín. Oční stíny jsou s výrazným pigmentem. Nemám totiž ráda, když se večer slejí do linky. V pravém koutku je stín hnědý a uprostřed odstín modrý. Na tváře jsem použila pudřenku značky Marfuscha. Je to horká novinka a brzy bude v síti Douglas. Řasenku jsem použila klasickou černou, která slibuje maximální natočení. Modré oční linky dokonale zvýraznily oči. Všimněte si, že modrá linka lehce přechází i na čelo.  Rty mají pouze červený lesk.


Jaro mám ráda. Svetry ale nepatří k mým oblíbeným kouskům. Jediný, který ráda nosím je tento ručně pletený. Dovolím si tvrdit, že ho i moje babička ráda nosila. Je totiž tak starý, ale dost zachovalý. Šátků mám spousty. Tento trojcípí s houbičkami je můj nejoblíbenější.


V létě mám ráda doplňky jako slamáček a velké brýle. K outfitu je přidán barevný šátek kolem hlavy. Dělá to takový francouzký dojem. Kostkovanou sukni mám z domácí dílny tety ze Zbraslavi. Růžové šaty jsou zase od návrhářky babičky Blanky a ušité od ní na zakázku.


Plavky musí být s velkým vzorem. Prodávají je v obchodě Pleas. Zadní díl je vždy hodně vykrojený. První fotografie je od moře. Na hlavě mám zase jeden z mých oblíbených šátků, tentokrát hedvábný.

Líbil se vám dnešní článek?

P.S. Děkuji za něj mé nejoriginálnější mamince, která ho má na svědomí!

9 komentářů: