středa 27. dubna 2016

Příprava na léto s Braunem + wishlist + soutěž

Krásný den, milé čtenářky!

Dnes mám pro vás přichystaný speciální článek opět ve spolupráci s časopisem Cosmopolitan, v rámci kterého si na sránce mybraunworld.jenprozeny.cz budete moci zasoutěžit se svým letním wishlistem a vyhrát co jiného než právě epilátor Braun Silk-épil 9 Wet&Dry SkinSpa a nebo tělový olej od Nuxe. A to zní lákavě, nemyslíte?


Víte, že jsem před nějakým časem testovala podobný strojek z nižší řady. Tento je mu velice podobný, ale je o třídu lepší. No, možná i o dvě. Jak již z názvu vypovídá, jsou k němu přidané dva masážní kartáčky. Fialový je jemnější a je určen na citlivější partie, modrý je naopak drsnější a je určen na nohy a ruce. Tyto kartáčky mají za úkol dostat ven z podkůže všechny neplechy včetně zarostlých chloupků a zanechat ji sametově hladkou.

Ale vezměme to pěkně popořadě. Tento strojek je určen jak pro suché depilování, tak pro mokré. A to je ohromná výhoda pro ty, kdo jsou cíti a mají nízký práh bolesti. Ve vodě se totiž všechna bolest ztratí, skoro bych řekla, že se roztříští do kapek vody... Ale já osobně nohy holím nasucho, mám pocit, že je to tak důkladnější. Navíc masážní hlavice, která jde odendat, také udělá své.

Co je dále na této řadě strojku nového je světýlko, které se rozsvítí vždy, když strojek zapnete. Díky němu skvěle vidíte všechny chloupky! Strojek je nastavitelný na dvě rychlosti a velmi snadno se ovládá.


Přístroj se nabíjí kabelem a na jedno plné nabití toho hodně zvládne. Troufám si říci, že třeba i 4 holení. Braun má ve své výbavičce standartně spousty výměnných hlavic.

První obrázek ukazuje depilační hlavici s klasickým nástavcem, vpravo je poté ta samá, akorát s masážním nástavcem, který já chválím, je super, zmíním se o něm ještě níže.

Dole vlevo je epilační hlavice. Možná vás napadá, že je k ničemu, ale není. Jde s ní krásně dohladka oholit podpaží, takže žiletky nejsou potřeba. Tento nástavec se mi líbí moc a i když jsem si to memyslela, používám ho skoro častěji, než depilační nástavec. A nakonec čistící kartáček, který se však netočí dokola, jen lehce ze strany na stranu. K jeho použití stačí použít jen trošku sprchového gelu nebo mýdla. Celý proces čištění třeba jen  nohou trvá poměrně dlouho, ale je to příjemně strávený čas ve vaně.


Designově se mi moc líbí, co vám? Dnes jsme shodou okolností v rámci přednášky z dějin designu probírali právě značku Braun, která se zrodila v Německu již před druhou světovou válkou. Věděli jste, že se značka úplně nejdříve zabývala hlavně rozhlasovými aparáty? Promiňte mi, vím, že se to teď nehodí, ale nedá mi to a musím vám ukázat, jak vypadaly první holící strojky od designéra Gerarda Alfreda Mullera na vousy. Já jsem unešená, mrkejte:


Za těch pár let jsme někde jinde, že?


A víte, co by mne zajímalo teď? Kdy a jak se chystáte na léto! Já jsem totiž asi barbar, ale kromě toho, že více cvičím (jednou za týden se zničím na kruhovém tréninku a pak to doplňuji jízdou na kolečkových bruslích a nebo cvičím Jillian) a nohy si holím i přes rok, asi nijak :-D

Ale je pravda, že si je i poctivě mažu. I proto, že toho musím hodně vyzkoušet. Teď v Praze dodělávám tělový olej od Dove, a doma si škudlím luxusní tělový olej od Nuxe. A s ním je to vážně zážitek.


Když jsem dávala dohromady svůj letní wishlist zjistila jsem, že vlastně ani nic nepotřebuji. Život studenta mi nějak neumožňuje si vymýšlet, a tak mi dalo celkem práci něco vymyslet. Přeci jen, má kosmetická duše se ozvala. Už delší dobu cítím, že si chci koupit nějaký dražší makeup. Rozmýšlím se nad Naked Skin od Urban Decay a Double Wear od Estée Lauder. Jedním se odměním za zkouškové, to vím, ale jaký z nich to bude...
Loňské léto jsem totálně propadla Mellkám, to asi víte. Jsou to nejsladší, nejvoňavější botky na léto, chtěla bych asi úplně všechny varianty.

A také jemným zlatým tetovačkám. Ty mne letos budou opět bavit, tak si musím doplnit zásoby!



Tak nezapomeňte na  #myBRAUNworld a soutěž na webu mybraunworld.jenprozeny.cz, kde budete moci vyhrát strojek a nebo tělové oleje od Nuxe. A to obojí stojí za to! Přesné informace se dozvíte na webu.

17 komentářů:

  1. Super kombinácia, s tým olejom. Pekné fotografie ♡

    ♡ {Ayucare} Neem ♡

    OdpovědětVymazat
  2. Jsme v tomhle docela posera, strašně se bojím bolesti a tohle bych asi nezvládla, i když mě to láká :). Tak se snad jednou překonám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Co se týče holení, tak mám zkušenost jen se žiletkou, nůůda :D

    OdpovědětVymazat
  4. strašně hezký fotky! :) a jsem zvědavá, jestli si nakonec teda koupíš ten EL DW :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tie panske strojčeky su teda milee veľmi sa mi páčia ale doba postúpila jasne je to modernejšie:)) Zaujalo ma teda že tento svieti a tak dobre vidieť chlpky, vyzera super a za skúšky sa treba odmeniť samozrejme:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě ty Melky nějak nesedí, loni jsem s je koupila a měla jsem naprosto sedřený nohy až do krve. Letos jsem je už také znovu vyndala a výsledek stejný, sedřené nohy :-/
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky, dala sis zase záležet! Mám Braun Silk épil 5, taky s masážní hlavicí a začínala jsem teda ve vodě s masážní hlavicí, postupně jsem přešla na suché holení s normální hlavicí a už mě nic nebolí :) Je to fakt o zvyku, a to jsem se toho sakra bála! Jinak se taky na léto nijak extra nepřipravuju :D

    OdpovědětVymazat
  8. Když jsem tě před sto lety "objevila", říkala jsem si wooow, kdo je takhle krásná a talentovaná slečna? Hltala jsem každý tvůj příspěvek, ale teď tvůj blog stojí za hovno! Nezlob se na mě, ale stala se z tebe jenom další sponzorovaná kráva, která kývne jako ovce na každou spolupráci (např. recenzovat notebook? opravdu? jediné, co na něm může "beauty blogerka" zrecenzovat je roztomiloučký design). Neříkám ti to, že bych měla potřebu tě nějak urážet, ale proto, že je mi tě fakt líto, jak jsi s kvalitou blogu klesla. Snad ti to za to stojí :))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za komentář, ale myslím, že kráva nejsem :-D. I bych řekla, že technice docela rozumím. A čekala jsem podobný komentář, tak ho mám alespoň z krku. Chci ti jen říci, že je toto pro mne mnohem pčívětivější a zábavnější brigáda, než se po nocích někde plahočit za barem, Díky za pochopení. K.

      Vymazat
  9. Ty staré strojky jsou nádherné. Já se holím taky epilátorem Braun, ale je asi 30 let starý :)

    Simple living: Jarní nákupní seznam

    OdpovědětVymazat
  10. Mě je líto té anonymní osoby, co tady uráží. K blogerkám patří dělat recenze na různé produkty. Musím se Kristýny zastat, zhostila se toho velmi dobře, myslím, že spolupráce si velmi pečlivě vybírá. Její příspěvky jsou vždy originální, plné krásných fotek, dostačujících informací ke zkoušenému produktu a nepostrádají vtip. Z příspěvků je znát, že je velmi kreativní a dělá to srdcem.
    ¨¨

    OdpovědětVymazat
  11. Jaké značky je ta kabelka, prosím? Je úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Čauky, velmi zajímavě psaný článek. Mám doma podobný Braun na epilace. Po holení takto strojkem mi ještě zůstávají chloupky na nohách. Proto jsem absolvovala zákrok na této klinice. Výsledek velmi dobrý, z mé strany velká spokojenost. Mohu doporučit.

    OdpovědětVymazat