neděle 17. dubna 2016

Nedělní kosmetické novinky

Krásnou neděli, milé čtenářky!

Jak jste si užili víkend? U nás bylo deštivo, takže ideální čas na čtení, odpočinek, sledování filmů a úklid. Viděla jsem třeba Snowpiercer a úplně nevím, co si o tomto filmu myslet. Byl zajímavý a jiný, než klasické filmy, ale také trošku nesmyslný. Viděli jste, co si o něm myslíte?

V pátek jsem v Praze navštívila Lahovický most, který je u fotografů dost profláknutý, protože zejména jeho podhled stojí za to. Ukáži vám i nějaké fotky, chcete?

Také jsem objevila kouzlo Stromovky, kde jsem letos poprvé nazula kolečkové brusle. Bydlím blízko, takže chci chodit často. Nějaká parťačka? A ukázala bych vám spoustu fotek z telefonu, protože park je rozkvetlý a stezky místy až pohádkové, ale mám ho v opravně takže myslím, že celý měsíc budu muset vydržet bez něj a bez Instagramu. Ale to zvládneme, sledujte můj facebook pro více fotek ;-)


V pondělí jsem jela do Spálené do výtvarných potřeb koupit si sochařskou špachtli na ateliéry, kde tvoříme z hlíny. Její koupi jsem dlouho odkládala, nepřipadalo mi to důležité. Až po tom, co mi to bylo po několikáté připomenuté se slovy: ''Kristýno, opravdu do ni investujte, bude se vám hodit celý život, zdědí ji po vás i vaše děti'' jsem se tedy rozhodla plácnout přes kapsu. Stála mne rovných sto korun, je nádherná (ukázala bych vám ji, ale víte jak..) a pak jsem s ní za hodinu v ateliéru odvedla tolik skvělé práce, jako za poslední měsíc ne!

To víte, bylo to něco, co si nenapatláte na obličej nebo na rty, tak se mi do toho asi proto nechtělo. Zato na zpáteční cestě do Dejvic, v Palladiu v Havlíkovi, jsem si koupila krém, terý sice nebude na celý život, ale dlouho jsem se na něj těšila. Vždy poctivě čekám, až vypotřebuji ten předchozí, aby se mi doma nehromadily, a zrovna přišel ten čas. Vzala jsem s sebou foťák a tak vás v plánované recenzi provedu i roztomilým obchůdkem. Prodavačky byly moc milé a na mou žádost mi daly flakónek se zbytkem makadamiového oleje, který mi zatím přijde božský, a také krémový kondicionér na vlasy. Havlíka a to, co jsem vám ukazovala, že jsem dostala na vyzkoušení, mi až zas tak dokonale nesedlo. Za to o tomto krému jsem už předem věděla, že ho potřebuji a že bude skvělý. Zatím je. Dám vědět více, nebojte!



TheBodyShop v pátek uvedl na trh letní novinku, řadu Pinita colada. Nemohu říci, že by zrovna vůně a chut kokosu a ananasu byly mé oblíbené, v podání sprchového gelu a tělového krému mi ale nevadí. Vůně je naopak svěží a příjemná. Kapky mládí Drops of Youth byly zaslány pro mamku, která je z nich nadšená, tak uvidíme, jak se jí osvědčí v 'praxi'. Nenašla jsem na ně žádnou českou recenzi, ale pokud nás přesvědčí, dáme vědět!


Makeup Revolution a Freedom makeup mi nabídli na vyzkoušení nějaké jejich novinky. Vybrala jsem věci, které mne moc lákaly a už je nadšeně testuji, takže se za nějaký čas těšte na nějaké pořádné líčení. Zaujal mne fixační sprej na makeup, konturovací a rozjasňovací tyčinka, paletka tvářenek a koupel pro štětce, která je boží, to už vím :-)


Nadílku jsem dostala také od slovenské značky Soaphoria, což je přírodní záležitost. Zkouším bezbarvou hennu na vlasy, která má za úkol čistit pokožku hlavy, odstraňovat lupy, posilovat vlasy, zabraňovat vypadávání..., pleťovou vodu Hamamelis, a čistící masku s aktivním uhlím.


A úplně nakonec Lahovický most. Promiňte za výraz, ale byla mi zima a já se tak prostě tvářím asi často :-D

Ta, to by bylo asi tak vše, co jsem měla na srdci a na kosmetickém stolku. V neděli se pravděpodobně půjdu podívat na Interbeauty - chystáte se také? A také v týdnu zavítám do Lancome beauty Institutu! Udělám z toho post, těšte se! A mooc vám děkuji za všechny vaše krásné komentáře!

Nezapomeňte se zapojit do giveaway s Essence! A usmívejte se, více než já. Krásný týden, K <333

18 komentářů:

  1. Soaphoria na me ceka v Cesku a jsem na ni mega moc zvedava! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. A víš, že na té fotce vypadáš úžasně? To jak se tváříš, má svoje kouzlo, sluší Ti to :). Ta novinka od BodyShopu vypadá hodně lákavě. Já jsem dnes Kristy od rána žehlila, uklízela a taky si třídila všechnu kosmetiku :). A paletka tvářenek vypadá taky božsky :) Měj se krásně a usmívej se taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok. :) Teším sa na recenzie.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Od Havlíka bych také ráda něco časem vyzkoušela. Moc se mi líbí i to jejich balení výrobků. Od Soaphoria mám doma čistící masku pro mastnou pleť. Je sice zelená jak brčál, ale opravdu dobrá na mastnou pleť. Vždy ji hezky vyčistí a ještě k tomu je v krásném skleněném balení, které se dá i následně využít. Jednou bych chtěla mít tak krásnou pleť, jako máš ty, to je paráda! :) Mohla bych se zeptat, do jakých laků na nehty bys doporučila investovat? Myslím tím značku :) Která je třeba i hodně drahá, ale podle tebe za to stojí. Děkuju moc :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Monni, uff, to je tedy otázka! Musím říci, že asi nedokáži odpovědět. Je to hodně subjektivní, a jaké má kdo nehty... Já mám dobré, uspokojí mne i laky os Essence. Ale z těch top a v blogosféře chválených to jsou třeba OPI, China Glaze,...mamce na slabých nehtech dost držel tento: http://www.modelaznehtu.cz/shop.php?pr=77745&cislo=108
      ale je to investice, lahvička stojí cca 300 a k výsledku potřebuješ ještě topcoat za stejnou cenu... Ty bych ale doporučila, už jsem o nich na blogu i psala :-) Na Interbeauty o víkendu všechny k osahání! :-)

      Vymazat
    2. Děkuju moc za vyčerpávající odpověď ♥ Mrknu na to! :)

      Vymazat
  5. Pěkné hodinky, co je to za značku?díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou značky Komono, všichni mi je moc chválí! Mám od ní i sluneční brýle, vše najdeš tady: https://www.zoot.cz/komono

      Vymazat
    2. Díky za odpověď a za tip :)

      Vymazat
  6. Pěkné věci sis pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Havlíkova apotéka vypadá výborně!

    OdpovědětVymazat
  8. Téda tj nadílka! :) Už se těším na recenze!

    OdpovědětVymazat
  9. Jééé od Soaporia som si minule odniesla pleťovú vodu so slamienkou a musím priznať, že je skvelá :) Iné produkty som zatiaľ neskúšala, tak som zvedavá, ako ich zhodnotíš ty. :)
    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Neskutočné fotky máš! Neopísateľná energia z nich vyžaruje! :)
    Vždy sa rada vraciam na tvoj blog, je vážne unikátny! ♥

    |SYDNEYSLEEK|

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší! :) A Kristýnko, má Havlíkova apotéka i e-shop nevíš? :) Prahu mám z ruky a jelikož podporuji přírodní pečující kosmetiku, ráda bych něco vyzkoušela. V jaké cenové relaci se ta Havlíkova tak přibližně pohybuje? Děkuji předěm! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahá, tak e-shop mají :). To určitě něco vyzkouším, tak aspoň chválím článek! :D

      Vymazat
    2. Hihi děkuji! Cenově je to velmi přívětivá přírodní značka, řekla bych :-) Tak akorát... Krém na obličej vyjde cca na 200, třeba ;-)

      Vymazat
  12. Kokos veľmi nemusím ale balíček od Soaphorie by mi určite sadol. Pekné fotografie ♡

    ♡ {Ayucare} Neem ♡

    OdpovědětVymazat