úterý 15. března 2016

Outfit s camel vestou

Krásný den, milí čtenáři!

Tak ráda tu s vámi jsem, to si ani neumíte představit! Jak jsem psala s první vlaštovkou z dnešního outfitu na instagramu, po zkouškovém, po odpočinku po zkouškovém, se do toho blogování nějak nemohu dostat. V Praze na to nemám úplně dobré podmínky ani chuť a pak mám také dokonce roztrojenou domácnost, což je poměrně šílené. Představte si to neustálé přenášení věcí z jednoho místa na druhé a na třetí, stálé přemítání nad tím, jestli jsem si vzala krém, a dost oblečení...


Znáte to, sdílíte také tento problém? Pak také řeším to, že se v Praze moc těším domů na rodinu a i s nimi chci trávit svůj volný čas, a ne být ponořená v počítači. A také začíná být krásné počasí, a toho se musí využít, nemyslíte? Jak já se těším na kolo...

Dnešní článek pojmu deníčkovsky, nevadí? Chtěla bych vám říct, že jsem si na letní semestr zapsala skvělé cvičení - kruhový trénink. A tak se cítím mnohem lépe, i když sportuji stále málo. Už aby bylo teplo na krátké kalhoty, to se pak pokusím proběhat Prahu. Nebo raději začnu jen Stromovkou...


Tento outfit jsme fotili v neděli, kdy se ráno zdálo být krásné jarní počasí. Přes oběd jsem se načančala jako dlouho ne, navlnila si vlasy, které mimochodem, prošly zkrácením, což jim i mne udělalo radost, a když jsme začali, začalo i foukat. Na některých fotkách, hlavně těch, kdy mám za zády Jablonec, město, ve kterém jsem vyrostla a které mám moc ráda, se xichtím, ale to u mne není nezvyklé.


A tuhle boží vestu jsem si  nezávisle na spolupráci vyhlédla na Shein. Stála mne 20 dolarů. Už ji v nabídce neseženete, ale opět je to důkaz toho, že to, co si koupím, je úplně jinde než věci, které dostanu. Mám takový pocit, že podobný kousek se v kamenném obchodě nesežene. Vesta je moc pěkná, líbivá. Ty přední pásy se dají poskládat jak jen vás napadne a dají se přehnout tak, že vypadají jako 'klopy' od saka. To vypadá mnohem lépe než mám na fotkách, dělá to hezčí a větší ramena, ale před focením jsem u zrcadla zaboha nemoha přijít na to, jak jsem to před tím udělala :-D


Všechno ostatní dobře znáte. Boty jsou od Bati, kabelka z NewYorkeru, hodinky Komono, rolák také z NY. Ten mimochodem miluju a kdybych si ho nešikovně nezapatlala od makeupu pokaždé, když ho svlékám a nemusela ho tak neustále prát, bylo by to super! Nějaký fígl na to neexistuje?!


Jak se vám dnešní fotky a outfit líbí? Co vy a takovéhle vesty, máte je rádi? 

Budu se snažit se brzy ozvat, vy mi klidně napište, co byste si tu chtěli příště přečíst.

Těším se na komentáře, Kristine <3


21 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Myslíš fotky mého nejlepšího fotografa? Já taky! Děkujeme :-)))

      Vymazat
  2. Musím Ti říct, že na fotkách vypadáš prostě dokonale! Jsou povedený, úžasný a Tobě to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné!!! Mám takovou vestu v tmavě modré, ale je jedn pod zadek. Kupovala jsem ji už min. rok u Vietnamců a zrovna minulý týden jsem tam viděla i tyto delší... :) Škoda, takhle delší by se mi líbila víc, ale druhou skoro stejnou už si kupovat nebudu..

    OdpovědětVymazat
  4. PS.:Jo a s tím aranžováním těch klop mám uplně stejný problém!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to jsem ráda, že jsi přesně pochopila, co myslím ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  5. Povedené fotky, vůbec nevypadáš, že bys mrzla, což jsi určitě musela :D Školní povinnosti jsou peklo, zvládat do toho blog a v mém případě ještě brigádu, psaní bakalářky a přítele není žádná sranda!

    OdpovědětVymazat
  6. Oceňuji vestu neotřelého střihu. Na druhou stranu jsem trochu rozpačitý z barevné kombinace Vašeho modelu. Jednoduše řečeno: dole je moc černý a nahoře moc světlý. Doporučil bych barvy trochu promísit, možná boty v barvě vesty, černé korále, ….

    http://fashiondisclosed.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za názor a komentář! Černé korále jsou skvělý napad :)

      Vymazat
  7. Jednoduché, ale nádherné. Mě se moc líbí takové vesty. Ale je pravda, že když si nějakou v obchodě vyzkouším, tak mi nikdy nesedí velikostí tak, jak bych chtěla. Přijdou mi vždy moc velké a já jsem celkem drobná a ztrácím se v tom. Chtěla bych konečně najít něco podobného s dobrou velikostí.

    Jsi moc krásná, těším se na další outfit :)

    MONNICA ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Mám tvůj blog ráda, ale absolutně nechápu tvé ustavičné "brečení" nad převážením věcí. Jsem v Praze na VŠ teď druhým rokem, do rodného města jezdím samozřejmě taky buď každý víkend nebo ob + mám v Praze přítele, který má svůj byt. Z toho všeho vyplývá, že na všech těchto třech místech mám své základní hygienické potřeby, jako je třeba tady v článku zmiňovaný krém. Jsi blogerka, mělo by pro tebe být tudíž mnohem jednodušší mít více kosmetiky. Nechápu, že všechno pořád vozíš a nezapomeneš nám to napsat do každého druhého článku, ať už je o čemkoli.
    Nechci tě urazit, ale tohle je věc, kterou mám na srdci od doby, co jsi psala svůj první článek o žití v Praze a o tom, že vozíš velké kufry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá anonymko, děkuji ti za komentář. A děkuji za upozornění, dám si na to pozor a nebudu vás tu už tím zatěžovat. Jinak samozřejmě všude mám plno svých denních potřeb, ale jsem na toto moc náročná a vždy mi chybit to, co zrovna nemám u sebe. Je to třeba i komplikace u blogování/recenzování nějaké kosmetiky. Tu bych ideálně měla používat nepřetržitě, a když mám těch věcí x tak už se to v kufru sakra pronese! Ale já se s tím poperu :)))

      Vymazat
  9. prekrásne fotky! vesta je super :) a myslím, že z toho prevážania vecí maš len taký počiatočný šok. na to si zvykneš :D

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, tak tenhle outfit, fotky, prostředí... to je jak do časopisu :) Neskutečně ti to sluší!
    A to převážení věcí znám, hlavně to zapomínání věcí, ale tak nějak už jsem to po skoro dvou letech začala neřešit :D

    OdpovědětVymazat
  11. Vesta se mi hrozne moc libi. :-) a celkove outfit je velice povedeny, posledni fotka je bozi! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Tento outfit je nádherný, aj keď takýto typ vestičky si podľa mňa priam pýta čižmy nad kolená. Mňa však veľmi mrzí, odkiaľ tá vestička je. Nie preto, že si si ju kúpila, ale preto, že by som ju chcela aj ja, ale svojou kúpou by som radšej podporila "slow fashion". (Viem, že to nie je pre každého.) Podobnú som si už skúšala, ale vôbec mi nepristala :(

    OdpovědětVymazat