sobota 20. února 2016

Líčení s Rimmel London + nové rtěnky The Only One

Krásnou sobotu!

'Už mám po zkouškách'! Tedy, ještě jedna mě na začátku března čeká, teď mám ale pár dní volno a moc si ho užívám. Mé první zkouškové bylo docela brutální, doufám, že ty další už budou jen a jen lepší!

Dnes bych vám ráda představila pár produktů od Rimmelu, které už mám doma dlouho a na které je teď ten pravý čas, abych vám je přiblížila. Bude to jako vždy - něco naprosto geniální, a něco průměrné... Tak pojďme na to! :-)


Začnu asi rtěnkami, které by měly způsobit revoluci. Slibují úplně vše, co jen rtěnky mohou. Neskutečnou několika hodinovou výdrž, hydrataci, však to znáte :-) Rtěnky The Only One ke mne připutovaly v krásných jarních barvičkách, v našich drogériích je seženete za 119 korun ve 12 odstínech, dokonce i v těch ala 'Kylie Jenner'.

Je zvláštní, že dost podobné a dokonce i stejně výrazně vonící rtěnky se stejnou 'filozofií' teď na trh uvedl i Astor. Nerozumím, jak se toto děje, ale přijde mi to dost vtipné.


Slyšela jsem, že výrazná vůně těchto rtěnek někomu vyloženě vadí. To mně ne, je mi to příjemné. Rtěnky jsou krásně krémové a opravdu moc dobře pigmentované. Do rtů se vpijí a vydrží obstojně, více než klasické rtěnky, ale revolucí bych to asi nenazývala. Navíc se klasicky obtiskávají na skleničky a na miláčky, není to tak, jako u mých oblíbených laků na rty, které se nikam nehnou. Takže i ze středu rtů rychle zmizí.

120 You're all mine!


600 Peachy-Beachy


Další novinkou jsou stíny s linkou v tužce - Magnif' eyes. To je něco jako tetování, řekla bych. Drží to opravdu dost, je to odolné proti otěru a moc dobře se neodličují. Na víčku se do vrásek neslévají, jak slibují, ale i s bází a zapudrovaným podkladem jsou lepivé, těžké, nepříjemné. Ale na letní focení ve vodě je vidím jako skvělé. Tužka obsahuje stíny (se spoustou velkých třpytek) a linky. Ty mají zvláštní hrot, kdy přesnou linku nechají nakreslit jen na poprvé, na podruhé už je tlustší. Pochybuji, že půjdou ořezat. S touto linkou jsem se já dělala docela dlouho a ještě její ocásek piplala štětcem s korktorem, jinak ocásku do ztracena docílit nejde. Na každodenní nošení nee, k bazénu na focení super. Navíc se vyrábí v brutálních barevných odstínech, které jen tak někde nenajdete.


Řasenka Wonder'full volume colourist

Má postupně barvit řasy díky tónovacímu komplexu, dodávat jim intenzivní černou barvu. Upřímně, nezpozorovala jsem to. Jinak mi ale přijde skvělá, používám ji moc ráda. Dělá dlouhé krásné řasy, bez žmolků. Po dlouhé době je to opět řasenka, která mi moc vyhovuje a navíc i krásně vypadá.


Makeup Match Perfection - dříve jsem milovala tu červenou verzi Lasting Finish, která moc dobře kryla a na pleti byla opravdu příjemná. Tento makeup mi nevyhovuje tolik, ale stále ho používám ráda. Má slabší krytí, trošku jinak voní. Vyrábí se i v opravdu světloučkých odstínech. Mou pleť pěkně sjednotí.


A nakonec tato FIX & PROTECT báze pod makeup. která má vysoké SPF a je plná třpytek, které jsou na pleti i s makeupem dost vidět. Nerozumím, k čemu je to dobré. Neoblíbila jsem si ji.


K mému líčení ještě používám multifunkční a báječnou paletku od TheBalm, nejlepší korektor od Maybelline Anti Age, rtěnku z nude kolekce a pudr od Giorgio Armani.


To je pro dnešek vše, v týdnu se tu těšte na outfit, ze kterého je už i malá ochutnávka na mém Facebooku! Užijte si víkend! K <3

19 komentářů:

  1. Sice jsi na zadny produkt nenapsala extra juchajici nazor, ale mne se na Tobe v liceni moc libi. Licis se nadherne Kristy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnku mam v odstínu 300. Je fajn,ale jak píšeš, revolucí bych ji asi taky nenazvala:)
    Líčení Ti moc sluší:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. moc pěkné líčení! skvěle se k tobě hodí:)
    ta řasenka vypadá slibně a rtěnky mají úžasné barvy!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, krásný fotky! Moc se mi u tebe zalíbil ten oční makeup s tužkou. Tu si určo koupím raky, když jsem ji teď viděla v akci a je tak krásná! Líbí se mi i tenhle odstín :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja bych rada nejaky odstin rtenky vyzkousela. Jinak tu tuzku bych take chtela vyzkouset ve hnedem odstinu. Makeup mam a ten miluji.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné líčení! Nejvíc se mi asi stejně líbí nude rty - to je Kate 45?

    OdpovědětVymazat
  7. Mám stejnou paletku The Balm:-) líbí se mi rtěnky, ostatní věci ani nemám potřebu zkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé líčení, hrozně ti sluší! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  9. Jste krasna, moc vam slusi ruzove a broskvove barvicky! :) Nejvice me zaujal stin v tuzce a barvicka nehtiku. Co je to prosim za lak? Vypada to skvele! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Na nehtech mám nějaký tělový podklad a přes něj krásný třpytivý lak od Gabrielly Salvete z té třpytivé kolekce :-)

      Vymazat
  10. No to s tou podobností rtěnek je pravda a má to jednoduchý důvod :). Rimmel a Astor patří pod jednu společnost, tak si nechtějí moc namáhat mozky dvakrát :D. Liší se hlavně odstíny, protože každá značka je zaměřená na jinou věkovou skupinu ;). Jinak já už kolem těch rtěnek chvíli chodím a několikrát jsem je zkoušela, ale nějak si nedokážu vybrat odstín. Ale jak se znám, bude to jen otázka času :). Jinak ten primer jsem si teď taky koupila, tak jsem hodně zvědavá. Poslední co jsem od Rimmelu měla mi moc nesedl, tak uvidím co tenhle udělá či neudělá...

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké líčení! ta linka a stíny jsou krásné a rtěnka se mi taky moc líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  12. Ten prvý ružový odtieň rúžu sa mi veľmi páči! Môžem sa opýtať na názov odtieňu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to odstín 120 You're all mine! Děkuji, již je to doplňeno v článku ;-)

      Vymazat