středa 24. února 2016

Bodycon turtleneck dress - outfit

Krásnou středu, moji milí!

Dnes mám pro vás po dlouhé době nový outfit! Už dlouho jsem vám chtěla ukázat tyto šedé šaty s rolákem, ale počasí bylo neúprosné a dovolilo nám to až teď. Jo, a taky ty zkoušky, ty tomu také bránily!


Šaty jsem nezávisle na spolupráci kupovala na Shein. Stály pár dolarů, asi 12, což je tedy opravdu dost směšná částka na to, jaké jsou. Všichni mi je chválí, každému se líbí. Jsou teplé a pohodlné, i přes to ale sexy. Cítím se v nich skvěle! Kdybyste chtěli, mrkněte na ně tu.


Bundu už mám v rámci spolupráce také ze Shein. Ta se mi naopak vůbec nelíbí, ne až tak kvalitou, ale spíše střihem, který mi moc nesedí a asi se ke mně takovýhle kousek ani moc nehodí. Přesto jsem po ní toužila, A stále toužím, po té dokonalé černé kožené bundě!


Hodinky jsou Komono, nová ťuťu kabelka je z New Yorkeru. Boty H&M.


Promiňte mi drsné výrazy na fotkách, já to tak už nějak mám. Jinak jsem ve skutečnosti o dost milejší! :-) Co vy a podobný střih šatů? A vůbec, co vy a roláky? Milujete je, a nebo nesnášíte? 

Jo a sledujte mě na Instagramu, zítra se chystám na super blogovou akci! <3

Děkuji za váš čas, komentáře a těším se příště, K.

8 komentářů:

  1. Já jsem ted zamilovaná do roláku vlastním jeden a asi toužím si jich pořídit více :) Tyhle saty jsou moc pěkné a tobě sluší :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Týnko,
    ty šaty ti neskutečně sluší :) a bundička se mi také líbí. Ale chápu, když se v ní člověk necítí, tak to prostě není ono. Já si roláky poslední dobou také oblíbila a nosím je moc ráda. Zatím vlastním jen jeden a podobné šatky jako máš ty s menším roláčkem. Věřím, že sbírku rozšířím :-)

    Týna
    TP-Bloggers

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný outfit! :) Ta kabelička je krásná, také bych ctěla mít dlouhé nohy na tyto šatičky :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. Roláky jsou pro mě naprostý must have. A tobě to strašně sluší! Šaty jsou dokonalé.

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  5. No tak ty šaty jsou bohovské :) A kabelka že je z NYeru? Wow, asi se tam zajdu podívat, už dlouho sháním takovou menší.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou krásné a ještě navíc s tou bundou! Moc ti to sluší :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat