sobota 2. ledna 2016

Nejlepší kosmetika roku 2015

Krásnou sobotu, milí čtenáři!

Po příjemném volnu a času stráveném s mou nejmilovanější rodinou se opět připravuji na poslední dva týdny ve škole. Ty budou, podle všeho, přímo úděsné. Držte mi palce, ať to přežiji a vše zvládnu. Počítám s tím, že blogovat nejspíš nebudu, tak třeba tento článek prostě dnes už vyjít musí. Pak už by byl trošku mimo, nemyslíte? A také jsem vám ani nepřidala žádné péefko. Asi ani žádné nemám a tak vám, mým čtenářům, přeji jen to nejhezčí do nového roku. Ale věřte, že dokonlé to nebude. Vždy přijde něco nečekaného a nepříjemného. Ale dobré na tom je, že vás to posílí a poučí, a do toho dalšího roku pak už půjdete zase o trošku jistěji.

Můj rok 2015 začal mým maturitním plesem, na který už teď nahlížím s odstupem a přijde mi dost vtipné, jak to loni byl náš středobod vesmíru. Následovala úspěšná maturita a to už jsem v tu chvíli věděla, že jsem přijata na vysokou. Po dlouhých a krásných prázdninách mi výška začala a do teď jsem z toho lehce vykulená, ale třeba se i tohle podá. Uvidíme! To je jen ve zkratce a teď už k tématu, které tu očekáváte - kosmetice!


Jsem asi dost náročný spotřebitel a proto toho nemám kvanta, která by obsáhla dva články - dekorativku a pečující kosmetiku. Ne, pěkně jsem to nacpala do jednoho článku a vybrala opravdu jen to úplně nejlepší!


Z dekorativní kosmetiky mne hned v lednu uchvátila Naked Basic2, kterou jsem používala pořád! Cestovala se mnou všude, hodila se na všechny akce a příležitosti. V těchto barvách jsem se navíc totálně našla, jsou perfektní. Vyhovuje mi její maličké balení, a hlavně výběr barev. Je tam krásný tělový stín s lehkým shimmerem, který je perfektní pod obočí a nebo i jako rozjasňovač, pak jemný tělový, který je vydřen už skoro na dno, a pak škála 3 hnědých stínů použitelných do ohybu, na spodní linku, všechny 3 používám a miluju. A nakonec, ten nejtmavší, ten je naprosto dokonalý na linku s ocáskem, která se lehce vykreslí dobrým štětcem! Ach, také ji někdo tak milujete? Článek s líčením jsem psala tu.

Nude kolekce rtěnek od Rimmelu a Kate se mi také moc líbí. Obzvlášť 45 mi sedí dokonale. To, že ji nosím stále s sebou a docela ubývá, jako jediná z rtěnek, které moc nenosím, dokazuje, že fakt stojí za to.

A dlouhotrvající rtěnky, které vidím jako revoluční, ale stále s mouchami v podobě odlupování se i se šupinkami rtů, sem také zařadím. První hodiny dají v pohodě, pak já, s věčně suchými rty, trošku běduji. A prý jsou skvělé i barvy na rty ze Sephory, tak ty zase vyzkouším v dalším roce.

Recenze a fotky zde.


Letos jsem zase měla dost co objevovat. Na začátku roku jsem přírodní věci zas tak moc neřešila, ale pak se to zase zlomilo. Pečující kosmeitka je u nás už plně zastoupena přírodními produkty.

Třeba vůně na bázi olejů od italské značky Frais Monde, které zkrátka stojí za povšimnutí. Dnes ale ještě ne, to až hned v dalším článku v týdnu, slibuji!

Nebo šampon na vlasy od stejné značky, také mu bude věnována pozornost v dalším článku, tak to dnes vezmu jen takto stručně. Ale je skvělý, naprosto, jinak by si čestné místo dnes tady nezasloužil.

Krém na pleť od značky Dulcia Natural. Mnohem více v tomto článku.

A nakonec tělové máslo od TheBodyShop, které je skoro andělské. Stojí sice asi 700, ale to, jak vám jeho dokonalá vůně vydrží na kůži i 2 dny, to je neskutečné. Vůně je příjemná, silná ale nevtíravá. Takže když to přebije parfém, nevadí mi to. Navíc vůně kamélií také není úplně běžná věc. Jako bonus ještě opravdu moc a opravdu dobře hydratuje. To chcete.


Dále tu musím zmínit jeden můj absolutní objev roku, ze kterého je mi zároveň i smutno, protože tyto gely již Essence nevyrábí. Jsou ale tak geniální, a navíc tak levné. Třeba tuto lampu jsem v Rossmannu sehnala za 60 korun a ty gely stály ve výprodeji asi 30. A jako dokonale upravené nehty za 90 korun na 10 a více dní, lehce a snadno, v pohodlí domova? Ach jo! Koukněte na samostatnou recenzi, kde píši vše včetně fotek:

Samostatná recenze tady!


A jako mou osobní revoluci roku 2015 považuji to, že jsem propadla všemožným olejům. Ať to je olej na odličování, na noc jako sérum, na tělo, prostě úplně všem!

Olej s vitaminem E od TBS, sloužící jako noční sérum, miluji. Dělá pleť krásnou a pěkně ji připraví na těžký den. Recenze zde.

Pleťový olej od Saoos, použitelný na den i noc - báječný! Saloos má olejů širokou škálu a myslím, že tady je jistota kvality a poctivosti. Mám takový pocit, že jimi úplně nahradím pleťové krémy, až tak moc mi vyhovují. Zkuste je také!

Arganový zázrak od Sportique, recenze zde.



Nakonec tu mám produkty, které nemám u sebe ale které stojí za čestné místo v dnešním článku. Z korektorů letos jasně vede Maybelline Ani Age, který si kupuji v Německu. Vyrábí se v několika odstínech a s několika podtóny, a to by také šlo, ne?

A to, že Maybelline korektory umí jasně dokazuje i to, že i Better Skin je mým oblíbeným. Je dost krycí a dost vydrží. Ale nemá tolik odstínů a v zimě začíná být lehce oranžový.

A šampon od Bione - jasná jednička. Český šampon, který vyzkoušejte.


To je dnes vše, jaké jsou vaše nejlepší produkty?
K.



16 komentářů:

  1. Taky mě Essence gel laky moc mrzí, byly vážně báječné a nemůžu si zvyknout na to zase lakovat každé 3 dny. Jinak zrovna jsem také znovu propadla olejům. :-) Momentálně používám Saloos Argan Revital, sedí i mé hypersenzitivní pleti a půjdu pro další balení. Také mě ale moc láká Kiehl´s Midnight Recovery, mám jej ve vzorečku, ale ta cena.. :/ A ještě chci zkusit od Alverde jejich šípkový olej. Takže když objevíš nějaký olejový zázrak, šup s ním na blog, ráda si počtu! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tu lampu a laky od essence jsem koukala právě když končili a bohužel prohloupila.. Ach jo..
    Přírodní kosmetika je určitě krok správným směrem a rtěnky od rimmelu mám taky moc ráda, hlavně pak tedy ty červené matné Kate.
    Budu ráda když koukneš na můj web http://fancy-ss.blogspot.cz/, začínám a každá podpora, byť jen třeba komentář potěší :).

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem tvoje fotky, ale ešte viac tvoje články! :)
    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  4. Dermacol rtenku bych si rada poridila, prirodni kosmetiku bych chtela taky vyzkouset. :-):-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Cannabis šampón mi veľmi nesedel, ale môj drahý si ho nevie vynachváliť :)
    A Naked basics mám na wishliste :)

    OdpovědětVymazat
  6. TBS sérum jsem měla a bylo vážně super. Ted jsem si už podruhé koupila Saloos olejíček a řekla bych, že je ještě o něco lepší a více hydratační. Naked Basics 2 se mi moc líbí, a vlastně i jednička. Docela uvažuji, že si jednu taky časem pořídím, ikdyž já mám těch paletek tolik .. :). Jinak mým největším lonským objevem je rozhodně UD makeup a tarte paletka <3!

    OdpovědětVymazat
  7. nad tou malou verzí Naked stínů také přemýšlím, moc se mi sice líbí Naked 3 a Smokey, ale nejspíš bych nevyužila všechny stíny :(
    Nad rtěnkou od Rimmel také přemýšlím, protože jsou krásně jemně pigmentované :)

    OdpovědětVymazat
  8. Naked paletky mám také ráda, jsou super :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  9. Tak u mě určitě z tvého seznamu vedou plet'ové oleje od Saloos a hlavně Naked paletka :)

    EVA HEARTS LIFE


    OdpovědětVymazat
  10. Ani jeden produkt jsem nezkoušela, ale dost mě láká například ten korektor od Maybelline.. :) A Naked paletka! :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  11. naked paletky sami vždy páčili hádam sa pre nejakú už rozhodnem a takáto malá by bola akurát:)

    OdpovědětVymazat
  12. Nude kolekcia ( nielen nude teda) od Kate a Rimmel je pre mňa asi najviac top medzi rúžmi, zamilovala som si všetky. Tento rok sa konečne chystám na Naked paletku, už je na mojom wishliste pekne dlho, haha. Ostatné produkty som zatiaľ neskúšala a uvidíme, možno sa nakoniec nechám inšpirovať. :) Chcem ti ešte popriať krásne prežitie sviatkov♥ xx

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Taktiež som prepadla olejom, sú úžasné na všetko. A rovnako to mám s korektorom Maybelline. Sama nemôžem uveriť tomu, aký je skvelý.

    OdpovědětVymazat
  14. Teď nedávno jsem si korektor Maybelline pořídíla v Německu a je skvělý, úplně mi vyzmizíkuje tmavé kruhy pod očima. Musím říct, že letos jsem snad používala jen ty nude rtěnky Kate. Šampón od Bione mě láká, je dost chválený.

    OdpovědětVymazat