sobota 30. ledna 2016

Blog slavil 3 roky + mega soutěž!

Krásný den, mí milí čtenáři!

10. ledna měl blog výročí 3. let od svého založení a k tomuto datu jsem měla vymyšleno spoustu věcí. Vlastní doménu (která je už koupená a teď se jen pereme s jejím přesměrováním na blog a tak by se tu měla někdy v dalších týdnech objevit), také jsem plánovala článek shrnující předešlý rok, jak se většinou dělá hned na začátku ledna, a velikou soutěž. Pak je také zásadní překročení krásných čísel na mých sociálních sítích. Na facebooku je vás nově krásná tisícovka, na Instagramu už přes 1500 a toho samého čísla jsem dosáhla i tady, na bloggeru, což tedy záhy neplatilo, protože několik čtenářů někam uteklo. Prý blogger dělá nějaké čistky, nicméně to není důležité! To jsou důvody ke slavení, nemyslíte? A jsem za to vděčná i teď, v těžkých chvílích, kdy vůbec nic a nikam nepřispívám kvůli škole, ze které jsem momentálně úplně mimo a dlouho ještě budu, dokud neudělám poslední zkoušku. (pak se fakt hodně opiju, slibuji!)

Ale pryč od školy. Souhrný článek s fotkami z každého měsíce a povídáním asi dokupy nedám, ukáži vám alespoň něco málo, to nejzásadnější. A na konci se nezapomeňte zapojit do velké soutěže která je ode mne pro vás jako díky za to, že tu se mnou už tak dlouho jste!

V lednu minulého roku se děla spousta věcí. Tou nejdůležitější byl můj maturitní ples, který jsme všichni moc řešili. S odstupem se na to dívám jinak, už mi to nepřijde tolik podstatné, ale vždy to bude zásadní životní událost, nemyslíte?


V únoru jsem jela na příjmačky na čvut a počítala s tím, že budou neúspěšné. I když jsem tam nakráčela v jiný den, než jsem měla na pozvánce a způsobila trošku rozruch, byla jsem přijata.

Na březen nemám konkrétní vzpomínky, snad jen to, že jsem si vyzkoušela práci choreografa a i kamarádčinu třídu naučila super tanečky na maturitní ples, stejně jako tak v lednu tu mou. Spousta lidí kolem mě měla ples, takže loni jsem jich navštívila asi 6, což je fakt už hodně moc. Na spoustě z nich jsme také vystupovaly s mýma holkama ze zušky, což jsme si moc užívaly a což už teď není, protože jsem v Praze, béé.


Pak jsem úspěšně udělala maturitu a nastaly mi dokonalé prázdniny plné výletů, jízdy na kole, se kterou jsem letos začala a které se už nevzdám, a poflakování s knížkou u vody. Také jsem poprvé pořádně pracovala, v bance, a zažila fakt dobrý časy, kdy jsem si připadala dospěle, spokojeně a samostatně. Což je naprostý opak toho, co zažívám dnes :-D

(nejsrdíčkovanější fotky z Instagramu z minuého roku, ta s tulipány je focena hned po maturitě)

Zamilovala jsem si jízdu na kole a díky tomu, že máme Jizerky za barákem, jsem je s přítelem celé projezdila. A letos zase, těším se!


Za nejlepší blogovou příležitost loňského roku považuji účast na přehlídce Ruce na prsa, o které jsem tu psala dlouhý článek. To byl zážitek, na který s maminkou, která mimochodem vše skvěle zvládla - což je také dost zásadní bod minulého i letošního roku, nikdy nezapomeneme! KLIK na článek! Děkuji za tuto příležitost.


Pak jsem se také nějakou náhodou připletla k focení kalendáře pro Preciosu, což je také pěkný zářez. Fotek mám v kalendáři více, tahle je ale zatím jediná publikovaná. <3 Fotil skvělý Marek Kubáček a backstage video můžete zkouknout tady.



Stalo se toho samozozřejmě mnohem více, ale na to už nemám čas. Jen se ještě podívejte se, jak se mi povedla ta forma na bábovku, za A!


A k velké slibované soutěži:

Obě fotky ukazují jeden balíček, výherce tedy bude jen jeden. V balíčku najdete:

-Set od Schwarzkopf obsahující masku na vlasy se šamponem a kondicionérem z řady Essence ultimate
-Kazetku od Astor (řasenka, tužka na oči)
-Volume sprej od Schwarzkopr (ten je opravdu úžasný, já ho zbožňuji!)
-Tělový suchý olej od Dove
-Legendární tělový olej od Nuxe
-Kosmetiku Freedom - paletku, trio bronnzer-tvářenka-rozjasňovač, tekuté linky, nude rtěnku, nude stín
-2 suché skvělé Batiste šampony
-Schwarzkopf pudr pro objem vlasů - je také skvělý


Podmínky:

-Být odběratelem mého blogu přes GFC (v levé liště 'připojit se k tomuto webu') + nutný účet na Google. 


-Soutěž ukončím příští neděli, tedy 7. února. Výherce vyhlásím na FB a odešlu mu mail, který prosím připište do komentáře.

Držet si palce!

Držím je i já vám, pokud se perete se zkouškami. Jsme v tom spolu <3 Chtěla bych také poděkovat firmám, které se mnou spolupracují. Nejen těm, které mi pro vás poskytly některé z dárků do této soutěže ale i těm, se kterými spolupracuji dlouho. Moc si toho vážím. Také se omlouvám ta to, že to tu leží ladem, nečekala jsem, že všechno bude až takhle náročné, nepřipravila jsem se na to a nemám ani náladu něco na blog připravovat. Myslím jen na materiály a technologie, geometrii, umění designu a tak. Ale mám to tu moc ráda a na začátku semestru, asi tak ty dva první týdny (jestli se do něj vůbec dostanu), kdy ještě nebude do čeho píchnou, se polepším. Žartuju, snad ;-)

DĚKUJI ZA VÁS

Kristý <3


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Z důvodů několika příjemností v předchozích soutěžích musím trošku poupravit koncept. Vyhrazuji si právo po uplynutí 3 dnů po odeslání emailu výherkyni, která neodpoví, bez dalšího obeznámení vylosovat další.

*Když zjistím, že výherkyně nesplňuje stanovené podmínky, nemá na výhru právo.

122 komentářů:

  1. to je teda mega sutaz :) vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Akurát 7.2. mám narodeniny to by bol skvelý darček. Gratulujem k úspechom :) zuzna.malikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Kristy :) preju blogu co nejvice skvelych ctenaru a at se dari i dal :) to je paradni,ze se mamince uz dari. Fotka z foceni je prekrasna a na kole jezdim moc rada je to pro me vzdycky obrovskej relax :) Sleduju Te uz dlouho jako Veronika Parizkova a zrovna 7. unora mam svatek :) taky me jeste ceka posledni zkouska jinak zkouskove byli trosku o nervech ale vedla jsem si dobre :) Drzim pesti

    OdpovědětVymazat
  4. Barborqaaa1@azet.sk
    gfc Barbora Perháčová
    blahoželám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoj blog mám veľmi rada, páčia sa mi články a naprosto zbožňuje fotografie. Gratuluje ti a ďakujem, že blog píšeš ♥ Prajem ti veľa úspechov do budúcna!
    Do súťaže sa veľmi rada zapojím ;) candacegrant.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. opět skvělý balíček, ten šampon od schwarzkopf jsem měla a byla jsem s ním spokojená. gratuluji k úspěchům s blogem a přeji jen samé další úspěchy. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná soutěž :) Moc gratuluji ke krásnému počtu odběratelů ! wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Také zkusím štěstí :) marketa.vanourkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji k hezkému výročí a přeji mnoho dalších úspěšných let :)
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Taky velká gratulace.Mega soutěž,moc pěkné věcičky.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Moc gratuluju! :) Jen tak dál :) Ceny jsou moc krásné :)
    GFC: Šárinka Dvořáčková
    sarka.dvorackova96@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Moc moc gratuluju!! :) Držím palce pro další roky :)

    renata.novakova93@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. <3
    Gratulujem :)
    kopcova.dominika1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Gratulujem k výročiu blogu! :)
    Sledujem ťa pod menom Sim M.
    sim.mihokova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Tak schválně, jestli mi to tentokrát vyjde. Ještě jsem takhle nikdy nic nevyhrála. Jinak přeji hodně štěstí u zkoušek. Taky se teď peru s učením a ještě dvě zkoušky mám před sebou :-/
    helenahrusova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. To focení kalendáře???!! Krása! Hned jsem mrkla na video.. Se zkouškama je to všude stejné (prostě na ho*no) :D, taky držím palce!! k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Prajem štastie pri skúškach, ja už to mám naštastie za sebou, len čakám na posledný výsledok :/
    sledujem GFC ako kinda difficult :)
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Kristin! Moc fandím tvojmu blogu,sledujem ho už dva roky, máš nielen zaujímavé články ale aj veľmi kvalitné a pekné fotografie :) len je potom ťažko šetriť, lebo mnoho krát neodolám a vďaka tvojej recenzii si kúpim nejaké oblečenie alebo kozmetiku :D aj teraz som pokukovala že je tam super paletka očných tieňov ktorá by sa mi moc hodila. Držím palce pri skúškach a nech sa ti len darí :-* michaela.donathova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Moc gratuluju k výročí blogu! :-)
    Tvůj článek je pro mě takovým oddychem mezi učením. Tento semestr toho mám opravdu hodně a začínám z toho být zoufalá, když vidím, že kolem sebe mám samé lidi, kteří už mají všechny zkoušky hotové a mají volno, přitom já nejsem ani v polovině. Jsem ráda, že v tom nejsem sama :-D Do dalších zkouškových dní přeju hodně úspěchů a pevné nervy! :-)

    e-mail: Skrankova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. fuu, ak študuješ dizajn tak to veľa šťastia! čo počúvam a vidím tak je to dosť náročné. ale držím palce, skúškové zvládneš! :)
    a sledujem cez GFC ako Cokinelle.
    kat.jenisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Gratuluji :-)

    e-mail: wormake@blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Moc gratuluji :-) Sleduji jako Sedmikráska. E-mail: USedmikrasky zavináč seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Gratuluju k blogových narozeninám :) a tobě držím palce ať to i s s tou školou zvládáš pořád tak hezky a čtenáři přibývat. Samozřejmě né na úkor školy, tam přeju co nejvíc úspěchů ať ten prvák zvládneš, ten bývá nejhorší
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, zaprve: ta forma na babovku je prekrasna!!

    A ted k soutezi, ja si uz strasne dlouho preju zkusit samponky Batiste a Nuxe olejicek, takze balicek je megamotivacni! :)

    e-mail mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Gratuluji k výročí blogu! :)
    Zrovna mám taky zkouškové, tak úplně chápu tvé pocity. Na mé koníčky mi momentálně taky nezbývá zrovna moc času a obávám se, že lepší to v dohledné době nebude.. :D
    Sleduji Tě jako Petra Nováková.
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Jé gratuluji a krásná soutěž :) A ty batiste mě uplně lákají hrozně dlouho :D :)
    Tereza.Dr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. gratulujem ku krasnym blogovym narodeninam! :)
    peackapples[at]gmail[dot]com

    OdpovědětVymazat
  28. Také gratuluji :)
    GFC Vendula Janků
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, zrovna tuto paletku stínů jsem si včera chtěla koupit :) Přeji Ti hodně úspěchů ve škole :)
    petracchi.solange@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Hodně štěstí ve studiu, Kristý. Samozřejmě mě mrzí, že nemáš čas na blog, protože to tady mám moc ráda, ale je správné, že škola má přednost. hra.lucie@gmai.com

    OdpovědětVymazat
  31. Tak želám úspešné dokončenie skúšok, ja už mám rok po Výške a už "makám" ale niekedy by som sa vrátila na školu i ked tie skúškové každý pol rok mi tiež nepridávaly na nálade.
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Krásná výhra. :-)
    GFC Petra Brázdová
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. VÝHERNÍ KOMENTÁŘ S ČÍSLEM 33! Gratuluji a píši mail <3

      Vymazat
  33. Ta fotka s tulipány je moc krásná. Také mě čeká poslední zkouška z matematiky, už se těším, až ji budu mít za sebou (a doufám, že úspěšně), abych si mohla konečně pořádně odpočinout a zajít ven s kamarády. Jinak gratuluji k výročí a sleduji tě jako Beauty Pusinka, beautypusinka_gmail.com BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  34. Dana Velínská DanuuVel (GFC)
    FB Dana Velínská
    IG: Danuuvel
    a samozřejmě gratuluji! PS: fotografie pro Preciosu je uchvatná!

    OdpovědětVymazat
  35. Na ten Nuxe olejíček už si brousím zuby dlouho, tak třeba se poštěstí :)

    voneva88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. skvele darceky :) gratulujem k vyrociu :) kontaktny email: gabika.komorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Hodně štěstí při zkoušce, první zkouškový je vždy nejhorší :)
    M.Boudna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Gratuluju k výročí a hodně štěstí ve škole! :)
    Moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. tvůj blog mám ráda a zkoušky mám už za sebou, první bývaj nervy tojo :)
    eliska.horka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Jee, 7. 2. mam svatek, to by byl krásný dárek :))
    v.hanusova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. prajem všetko naj k blogovým narodkám ! mám tvoj blog naozaj veľmi rada, máš nádherné fotky a si prekrásna ženská, a napriek tomu, že si o dosť mladšia ako ja, píšeš veľmi ,,dospelo´´ :) v tom dobrom slova zmysle! máš inšpirujúce outfity, krásne líčenia a na fotkách vyzeráš ako bábika! len tak ďalej :) a btw, krásna GA. lenocka.jancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Gratuluji ke 3leté výdrži a nekončícímu elánu psát pro nás čtenáře. Přeju hodně dalších úspěchů! jikgf@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Co dodat, měla jsi krásný a úspěšný rok, tak ať je takový i ten další!:)A samozřejmě gratuluji k výročí! Sleduji tě na FB i přes GFC. govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. držím palce na zkoušky
    GFC Wikira
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Hodně štěstí u zkoušek! ;-)
    GFC: Zuzana Kalinová
    makahi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Tak tomu říkám pěkné úspěchy a pěkná soutěž! :-) Já teda musím říct, že ikdyž od mého maturitního plesu uplynuly už 2 roky, pořád to strašně prožívám, jako by to bylo včera :-D Byl to prostě nádherný zážitek :-) A přeju ti hodně dalších úspěchů, co se týče blogu i života a mnoho sil ve zkouškovém, se kterým se právě peru i já,děkuji tedy za držení palců! :-)♥

    zkusotevritoci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Přidávám se ke gratulantům a přeji mnoho úspěchů v roce 2016 a to nejen v blogosféře, ale i v osobním životě! Tvůj blog moc ráda sleduji ☺
    Můj email je a.stromsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Jsi velmi inspirujici! Sleduji te uz velmi dlouho a neskutecne se mi na tobe libi zapaleni se pro vec! Vse co delas delas naplno a s velkou chuti! Preji ti,aby tomu bylo takto porad a nam jsi rozdavala pozitivni naladu, jak doposud! Nikola.jahnova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Gratulace k blogonarozkám :) Musím ti hodně pochválit tu fotku na kole, fakt strašně povedená!
    Jinak soutěž super, skoro nic z toho jsem ještě nevyzkoušela, tedy kromě suchých šamponů a ty jsou super.
    email - jana.wertheimova@seznam.cz
    Sleduji jako jana wertheim

    OdpovědětVymazat
  50. Tvůj blog sleduji snad 2,5 roku a hrozně ráda se vracím. Děkuji za soutěž a přeji hodně síly a trpělivosti u zkoušek, ale i při psaní.
    Sleduji jako Eliška Gruberová.
    email: eliska-gruberova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Držím palce, nech všetky skúšky úspešne zvládneš :-)
    simakova.andrea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Tak držím palce u zkoušek. :)

    Ela, meinmanyways@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Taky držím palce :) Sleduju: Anna Lazorová (ajalazorova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  54. přeji blogu všechno nejlepší a ať to jde stejně tak dobře i nadále :)
    kat.safarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Sledujem ťa už dlhšie a si niečo ako moja "role model". Ideš si za svojim, plníš si sny a stále vyzeráš ako elegantná žena s gráciou. Čo je bohužiaľ v dnešnej dobe vidieť už len veľmi málo. Vidno, že si mala príjemný rok a prajem ti aby aj tie ďalšie boli minimálne aspoň také úspešné ;) Čo sa týka blogových narodenín, dúfam, že tu s tebou oslávime ešte raz toľko rokov ako doteraz :) <3
    Rubythecrystal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Skvelá Giveaway!
    Sledujem už dlhšie ako Ev. :)
    hellomynameisev@gmail.com

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Kristy, moc ráda čtu tvůj blog, připadáš mi jako jedna z mála blogerek taková záhadná oddělováním soukromí od blogu, což je prostě něco jiného ;) Na Tvé články se vždy moc těším, jen tak dál ;)
    oblukova.kristyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. GFC: Terka Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    Moc Ti to na fotkách sluší.♥ Gratuluji a přeji plno dalších úspěchů a let. :-*

    OdpovědětVymazat
  59. Jsi přenádherná, přeji Ti, ať ti v dál vychází vše tak, jak si přeješ. M.

    martina.slancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Gratuluju! :3 A držím palečky u zkoušek :)

    Email: Dena23@seznam.cz
    FB: Dení Neubauerová

    OdpovědětVymazat
  61. Gratuluji ke 3. výročí :)
    Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ta fotografie v kalendáři je opravdu hezká. :) A zaujala mě i ta forma na bábovku. :D

    the.best.way.is.my.way@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Nádherné nedělní odpoledne plné štěstí!
    Blahopřeji k výročí!!! A přeji minimálně ještě další 3 roky!

    michalavojtechova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Gratulujem k výročiu blogu, skvelé, že si to dotiahla takto ďaleko :) Prajem ti úspešné zvládnutie skúšky a dobrý štart do nového semestra :) Súťaž vyzerá skvelo, a preto neváham - sledujem ťa ako Denisa.
    denie257@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Krásně se nám ta naše kosmetická rodinka rozrůstá. Přeji více čtenářů a úspěchů u zkoušek (já jsem naštěstí studia ukončila řádně loni a teď si užívám mateřskou :-) )
    nikkyna03@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Hodně zdaru a pevné nervy na zkouškové! :) Těším se na tvé články o přírodní kosmetice.

    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Tie cisla su super, hlavne nech ta blog bavi :-) a chcela som ti napisat, ze sa nemas trapit, ucenie je dolezite a my, citatelky, to chapeme :-) a ta fotka ciernobiela je krasna :-).
    Sutaz je skvela, tie Batisteeee <3
    dadalajf.blogspot.sk :-)
    Vsetkym drzim palceky ;-)

    OdpovědětVymazat
  68. Ty jsi taky krásná!Hotovou maturitu ti závidím hrozně moc :D 3.roky to je nepředstavitelné a tak Ti přeju krásné roky další :) Měla si úžasné šatičky na maturáku!

    rozaliemetelkova@seznam.cz

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  69. Moc hezká soutěž, gratuluji k výročí blogu :) a přeju i nadále mnoho spokojených čtenářů :)
    LFelbrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj,
    krásná soutěž:-) Můj email je hanicka.cica@seznam.cz a sleduji tě jako hanicka.cica.

    OdpovědětVymazat
  71. Téda to je dárečků :O, jinak krásné zhodnocení vzpomínek, já od doby co pracuji mám všecko slité v jednu čmouhu, což je škoda. Taky jsem si nejvíc užívala studentská léta, tak si je také pořádně užij :)

    katerina.kalabova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Super! Přeji krásné blogonarozky a hodně dalších úspěchů, nápadů a čtenářů. :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Ratajová (hezkakytka).
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. GFC: Veronika Pirovičová

    vpirovicova49@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Krásný balíček v soutěži :)
    kozlovska.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Sleduji jako Miska
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Kristýnka ... Krásny blog a hlavne ti gratulujem k výročiu .
    GFC: Erika Šimášková
    erika.simaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. GFC:Jana Rádiková
    rajanka444@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Na maturitním plese jsi byla nádherná!! :)
    GFC: Christine
    email: KBradova95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Já měla tohle zkouškové dost klidné, ale teď zažívám snad ještě větší nervy s bakalářkou a hlavně mým neschopným vedoucím... To ještě bude boj do dubna, a pak státnice, ach jej. Takže tě naprosto chápu a tu tvoji formu na bábovku chci, to vypadá božsky! Sleduju tě už pěkně dlouho a gratuluju k úspěchům, taky mi zmizlo spoustu čtenářů, ale o tom to tak úplně není, že jo :) Sleduju jako Dazz a email je slovakova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ahojky, gratuluji k výročí a přeji ještě spoustu let v "blogosvětě" :) Taký ti přeji pevné nervy u zkoušek, vím jaké to je, ale ten pocit, když vše dokončíš úspěšně, stojí fakt za to! :)
    Misiiinecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Taky se připojuji ke gratulantům! A na tom focení Preciosy jsi byla nádherná!
    GFC Markéta Králová
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. super soutěž :-)
    GCF Lenka K.
    leni.klimesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Gratuluji tvému blogu k narozeninám ;)
    sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. GFC: andrea.k.
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. GFC - Lucie Kohoutová
    email - lucie.kohoutova16@seznam.cz
    Tvůj blog sleduji už hodně dlouho a patří k mým nejoblíbenějším. Jsi skvělá blogerka. Ať se ti daří nejen na blogu, ale i v soukromém životě a samozřejmě i ve škole. :)

    OdpovědětVymazat
  86. Maturitní rok, kdy zároveň většina lidí nastupuje na výšku nebo do první práce je vždycky důležitý a zlomový, já osobně na něj ráda vzpomínám a teď už se taky směju tomu, jak jsme maturitní ples považovali za veledůležitý a kolikrát se kvůli němu se spolužáky při přípravách i zhádali.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Vůbec jsem nevěděla, že si fotila pro Preciosu a hned jsem se musela kouknout na video. Sleduji přes GFC jako Ines Ašenbrenerová, mail: Ingrid.Asenbrenerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Vedes muj nejoblibenejsi blog, sem se pravidelne vracim:) Pokracuj ve skvele praci:)
    kaaacza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Gratuluju k výročí blogu! A doufám, že roky budou jen a jen přibývat! :)
    GFC - Diary of a Girly Things
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Také se přidávám ke gratulacím k výročí, připravila jsi moc pěknou soutěž. Přes GFC sleduji jako Tereza Hradecká terezkaaa.h@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  91. moc gratuluji! já na svůj blog neměla dost pevnou vůli a když tam moc lidí nechodilo tak sem to po půl roce vzdala takže fakt zasloužené gratulace, je vidět že si jdeš za svými sny! :) hrosik381@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Dobře že jsi zpátky, tvoje články mam moc ráda <3 kada.jar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Gratulace:) Parádní soutěž :)
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Možno že sa šťastie usmeje na niekoho zo Slovenska :)
    dominika.molnarova370@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. gratuluji a přeji samé nej poslusnatana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. velká gratulace :)
    GFC: Mem
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. kiki201@seznam.cz
    gratuluji a přeji hodně štěstí ke zkouškám :)

    OdpovědětVymazat
  98. Přidávám se ke gratulacím a přeji mnoho dalších úspěchů :) dárečky v soutěži jsou parádní :)) .. michaelkamk93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Gratulace Veliká :) a hlavně hodně štěstí :) v dnešní době plném blogů a youtuberů ho budeš potřebovat ale věřím, že se neztratíš
    SunnyBall@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, ty jo krásná soutěž, moc bych si přála vyhrát, hlavně ten suchý olej Nuxe :-)
    Můj email je kolarova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  101. sledujem na fb aj GFC: Lucia Balintová
    lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Moc krásná soutěž právě jsem si také založila blog tak snad budu moct také takové soutěže pořádat a rozdávat radost. Hodně štěstí s blogem a mnoho dalších úžasných let a úspěchů s blogováním 😀 mas moc krásný blog tak snad se štěstí usměje třeba na mě maslejova.martina@seznam.cz ☺

    OdpovědětVymazat
  103. Gratuluji ke zkouškám jsi šikulka prostě :) ráda se zapojím do tak lákavé soutěže :) Můj email Martulayzna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Velmi gratuluji ke krásným číslům čtenářů a odběratelů :) A ve škole přeji hodně štěstí :)
    eliska.skarkov.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Gratuluji s rozrůstající se čtenářské komunitě :-) Do níž už teď taky patřím:-)
    Přeji stále dostatek inspirace a fantazie při psaní článků:-), milé nabídky na spolupráce a spokojenost jak v osobním tak i blogovém životě.
    Pěkný večer
    Děkuji za krásnou soutěž o úžasné produktíky :-)
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Gratuluji! :) Hrozně mega velká soutěž :) a úžasné produkty které se dají vždy využít :) Tak snad se na mě usměje štěstíčko :) Ještě jednou gratuluji :)

    Email: Domca101@email.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj,
    gratuluji k 3 výročí blogu. Tvůj blog patří mezi mé nejoblibenější :)
    Giveaway je naprosto skvělá ! :) Set od Schwarzkopf, by se mi hodil. Mám hodně slabé a vysušené vlasy :/ Značku Astor miluju a tyto věci jsem ještě nevyzkoušela :) O spreji Got2be jsem hodně slyšela a byla bych na něj zvědavá :) Batiste to je klasika, která nezklame :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. všetko najlepšie k výročiu :) a neboj sa niesi v tom učení sama :) ale nejak to musíme zvládnuť aj zvládneme :)

    eviku.milcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Blahopřeji k výročí :) na tvém blogu vždycky obdivuji krásné fotky a skvěle zpracované recenze :)

    nikola.kot@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. To je ale megaGA :D jinak miluju tvůj styl líčení a super kvalitní fotky. To si člověk u toho čtení vyloženě pochrochtává! Jen tak dál, jsi skvělá inspirace! ;)
    Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Gratuluju k výročí blogu. Moc ti to slušelo na maturáku, nádherné šaty i účes :)
    H.Mlcakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. :) gratulujem!
    n.princess@azet.sk
    krasne fotky

    OdpovědětVymazat
  113. Tobe to vsude tak slusi <3 A soutez je nadherna, plno uzasnych produktu :) Gratuluji ke trem rokum blogu, at se ti dari i dal :)
    GFC : Jeanette
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Gratuluji ke krásnému výročí :)

    YahoodkaCZ@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. krasna soutez. sleduji pres gfc. elikocickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Krásný balíček :)
    Dana
    Per.dana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  118. Soutěž je ukončena, výherní byl 33. komentář. Moc všem děkuji za nádherné komentáře!

    OdpovědětVymazat