neděle 22. listopadu 2015

Novinky v listopadu

Krásnou neděli, mí milí čtenáři!

Jak jste si užili víkend? Já se musím přiznat, že to na mne všechno dolehlo a že se teď necítím být úplně nad věcí a spokojená. Řeším několik věcí ve škole, sháním si doučování, a bohužel se ze všeho stresuji. První měsíc jsem celkem zvládala, teď jsem asi zrovna v nějakém kritickém zlomu nebo blbém přechodovém období. Na blog si sotva najdu chviličku, a to mne moc mrzí a drásá. Píši ho moc ráda, považuji ho za mé opečovávané a vypiplané miminko a za nic na světe se ho nechci vzdát. S tím také souvisí to, že se mi doma kupí balíčky s kosmetikou na testování. Jsem za to moc ráda, ale zároveň je toho už nad hlavu. Proto asi začnu 'spolupracovat' i s vámi, abyste si třeba roli 'testerkyblogerky' vyzkoušeli, a hlavně se to všechno pokusím rozdat. Vám, samozřejmě, ale teď i přemýšlím, že bych to odnesla dětem z dětských domovů.

Světlo také není náš přítel, je ho teď strašně málo. Já se ale moc těším na Vánoce, na čas, který strávím s rodinou, kterou teď vídám málo, na čas pro sebe, kdy dohoním všechny resty a hlavně na tu atmosféru, která je nejlepší. Navíc dnešní fotky už jsou lehce políbené vánocemi a já sama je už cítím. Nejen, že dnes napadl první sníh, my ale poctivě upíjíme z lahví lahodného svařeného vína s pomerančem.

Trošku delší úvod, než jsem chtěla, snad vás ale ta má negativita neodradila od hlavního obsahu, který by už měl příjemný. Napište mi třeba, jak jste se s vysokou, novým městem a ztrátou vždy nacpané lednice a dokonalého servisu v podobě teplých obědů od maminky vyrovnávali vy, a třeba, jestli na to existuje nějaký návod! Děkuji <3

Abych nezapomněla, dnes to bude veliká várka novinek! Tedy takový pěkný nástřel toho, na co se budete moci těšit v recenzích :-) A chybí v něm třeba mé nové nízké bílé Conversky z Fool Locker, které si hodlám opečovávat a minimálně nosit, aby takhle krásné zůstaly navěky, nebo vánoční set od Dove. Ach jo...


Před dvěma týdny jsem strávila den na skvělé akci, kterou pořádal úžasný tým mého oblíbeného eshopu Elnino. Ještě čekám na profi fotky, ale pak hned sepíši report. Jak už to tak bývá, odnesly jsme si taštičky s kosmetikou. O Frais Monde ('Fra mond') jsem se tu už několikrát zmiňovala, teď testuji dokonce bronzer, šampon, odličovací gel, parfém a tak se tedy časem můžete těšit na nějaké shrnutí této značky, která je samozřejmě přírodní. A ještě Nuxe olej, který jsme také dostaly a který já už vlastním. No a co to znamená?! :-D

Na další fotce je opět pečující kosmetika, která nám na výše zmíněné akci byla představena a to já se přiznám, že mě vůbec, ale opravdu vůbec neoslovila a tak ji tedy skoro nemohu přijít na jméno. Prý je přírodní, což samozřejmě složení absolutně nepotvrzuje. Takže neee, Diet esthetic. Znáte ji?


O skvělé akci s Batiste a o tom, že tyto legendární šampony už seženete i v DM, jsem psala v jednom z minulých článků. Myslím, že se také objeví v soutěži.


Pro vás mi od milého zastoupení značky Braun přišel tento epilátor Silk épil 5, který mám i já. Takže se na něj těšte jak v recenzi, tak ve vánoční nadílce. P.S. Je fakt senza!

(Tato fotka je tu jen jako bonus, nepatří sem, ale koukejte, jak je dokonalá. Jsem si zase u focení hrála a vymýšlela něco nového, aby to tu nebylo pořád stejné)

 Testuji také přírodní dekorativku, tato je konkrétně od značky C'osmetika, která je vám asi známá. Mám i pro vás ;-)


Z eshopu sportique.cz mi na testování (a pro vás :-D) přišla plná krabice! Byla jsem z jejího obsahu unesená, skrýval opravdu poklady. Třeba vzácný arganový olej, balzám na rty v kalíšku, okurkové pleťové tonikum, nebo přírodní deodorant. Já se na článek věnovaný jen této přírodní značce moc těším <3


Z Modeláže mám opět nové laky od značky China Glaze, u jejichž úpravy jsem se pořádně vyřádila. Mám celkem pěkné zimní/vánoční barvičky, takže se těšte na nailarty v tomto duchu.


Uff, toho je. Kurýr, který mi vozí Rimmel, je už můj kámoš. Nebo možná ne, já nevím. Ale je to člověk, se kterým týdně protelefonuji nejvíce času :-D Ve středu mi volal v 7 ráno! Pak se mi smál, protože jsem zněla úplně mimózně a omlouval se mi, že mě vzbudil.

Každopádně Rimmel nezahálí a rozesílá krásné vánoční kazety už v listopadu. A já myslím, že v čas, pak to bude jen jeden velký blázinec. Obě jsou moc krásné, děkuji <3


A na testování mi přišel balíček od Essence. Značka, kterou jsem si v mých blogových začátcích vysnívala, že s ní jednou budu spolupracovat :-) Těšila jsem se hlavně na tu růžovou paletku, se kterou jsem i dnes nafotila líčení! Takže full face makeup jen se značkou Essence bude na blogu v týdnu. Já se těším, a vy?


A co vánoční dárečky? Už je řešíte? Já bych řekla, že abych prožila ty klidné Vánoce, o kterých jsem snila na začátku článku, tak že už je ten pravý čas na jejich nákup.

No, to bylo dnes dlouhé, že? Doufám, že se vám světýlkové fotky líbily, že se těšíte na tu kupu soutěží, kterých tu do vánoc bude spousta (i povánocích, bude 3 lété výročí blogu!) a hlavně na recenze.

Držte mi palce, abych se nezbláznila (studenti FAcvut prý končí v blázinci a nebo v lepším případě na prášcích) a já se těším na komentáře! Buďte pozitivnější než já, těšte se na to, co hezkého vás každý den potká <3 K.


19 komentářů:

  1. Na Batiste suché šampóny si brousím zuby už hroznou dobu, teď když už je mají i v DM, hádám že nemám žádnou výmluvu proč je nekoupit.
    Gratuluji ke spolupráci s Essence, paletku očních stínů All About Roses mám doma z minulé roku, ještě tu malou se šesti stíny, teď pokukuji po velké šedé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristýnko jsem na tom tak nějak podobně, vůbec nic nestíhám. Taky mi doma přibývá produktů na testování, ale není světlo na focení, škola mě ničí, bakalářka ještě víc a o blížících se státnicích ani nemluvě... Teď mám navíc spoustu cestování do Prahy na akce a schůzky a teda už z toho začínám bláznit. Ale zároveň jsem ráda. Tak ať to všechno zvládneš a neboj bude lépe. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to doufám, že se potkáme ve čtvrtek na Braunovi? ;-)

      Vymazat
  3. To je nádherných novinek, moc se těším na recenze. Moc se mi líbí hromádka Essence a vlastně i vše ostatní :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    celkem ti rozumím, také si pamatuji první rok na vysoké...Jídlo jsem si vozila v krabičkách a pěkně si ho ohřívala v mikrovlnce, nikdy jsem nechodila do menzy. Jaké sháníš doučování? Ačkoliv jsem měla magisterskou promoci už před třemi lety, teď jsem se znovu vrátila na vysokou a na matfyzu se vrhla na studium matematiky, což je hodně daleko od mojí vystudované češtiny a dějepisu, takže teď mi v hlavě běhají otázky, jestli mám nejdřív opravit slohy do práce, učit se analýzu na sobotní zápočet a nebo konečně dopsat ten článek na blog???
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já potřebuji doučit matiku a fyziku :-) Matfyz, týjo, to nechápu a zároveň obdivuju!

      Vymazat
  5. Jeeee ja uz se tak tesim na tve recenze, liceni a proste na vsechno. :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Samé super věci. Nejvíc se mi líbí nadílka od Elnino. Jsem zvědavá jak se ti bude líbit Cosmetika, mě to moc neoslovilo.
    Když jsem odešla na vysokou a zbavila se plné lednice, konečně jsem začala jíst zdravěji a hubnout :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkná nadílka.Olejíček od Nuxe mám a stále k měmu čichám.Těším se na recenzi Essence.

    OdpovědětVymazat
  8. Kristino, nezoufej, se školou se to určitě zlepší a zvykneš si! Za začátku je to nápor... ;) Sama jsem před 5 ti lety (ježiš, to to letí.. :D ) nastoupila na Lékařskou fakultu a učení bylo více než dost, ale tak nějak jsem si časem zvykla.. Na některých školách holt není místo na to, aby sis mohla užívat volných dnů tak, jak by sis přála...a nebo mít koníčky, které si doteď měla.. ale doufám, že s blogem nesekneš a popasuješ se s tím, hodně sil a mysli na blížící se Vánoce.. ! ;) Já osobně je letos tedy budu muset mít celé silně učící (budu mít před největší zkouškou za 5 let - z Vnitřního lékařství), ale nějak prostě bude.. a blogy budu v pauzičkách mezi učením číst stejně! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, děkuji za milý komentář <3 Přesně tak, také jsem slýchala, že na 'vejšce' všichni jen paří a pracují. Nechápu kdy :-D Na zkoušku po Vánocích budu držet pěsti!

      Vymazat
  9. Já už mám Kristy vánoční dárky pokoupené :) A novinek máš tedy spoustu, to bych vůbec nestíhala testovat

    OdpovědětVymazat
  10. Na Diet Esthetic mám podobný názor, hraje si na přírodní kvalitní značku, ale složení tomu neodpovídá. No jo, na výšku sice vzpomínám občas ráda, ale už bych se tam nevrátila ani za nic, když jsem skončila, konečně jsem si po několika letech přestala kousat nehty:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Elnino miluju, parfémy už kupuju jenom tam! A na Nuxe si dělám už pěkně dlouho zálusk:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem se přestěhovala z menšího městečka do Prahy, hlavně kvůli tomu abych mohla být s přítelem, který tu pracuje už pár let...Byla jsem čerstvě po škole, našla si tu práci a bydlím tu už 8 měsíců ale pořád se mi tady nelíbí :( Trošku jsem si zvykla, ale pořád se mi hrozně stýská (ne po narvaný lednici nebo obědech od maminky, ale celkově po rodině a kamarádech...a po tom našem klidnym městě taky no :D)...Tak by mě taky zajímal nějakej recept na to, jak se s tím vyrovnat, protože se bojím že tady budu věčně nešťastná :D :(

    OdpovědětVymazat
  13. krásne fotky a tie svetielka sú úžasné :)) diet estethic poznám a názory sú tak 50% na 50%, tak snáď tebe bude pasovať :)) so školou si zvykneš, ja som bývala od mojich 15 rokov na internáte čiže už 7 rokov a na jednej strane je to fajn :)) ale nič nenahradí domácu stravu od maminky, svoju posteľ a záchod :D

    OdpovědětVymazat
  14. Téda to je věcí! Nuxe olejíček také používám, je skvělý... :)

    Jinak držím palce ve škole!

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Úvod máš sice dlouhý ale zajímavý. Tentokrát nám poodhalil nejen novinky v kosmetice, ale také co právě prožíváš a jak si zvykáš daleko od domova. Začátky nejsou nikdy jednoduché a my věříme, že nás budeš stále inspirovat, zkoušet nové výrobky, zahrnovat veselými příspěvky ze studentského života a zároveň zvládat studium. Receptem může být víra, že to všechno zvládneš.
    "Víra znamená věřit tomu, co nevidíš. Za odměnu pak uvidíš to, v co věříš." Přeji Ti krásné Vánoce a splněná přání.

    OdpovědětVymazat