pátek 27. listopadu 2015

Essence fullface makeup + představení výrobků

Krásný pátek!

Já vám píši po šíleném týdnu stráveném ve škole, ale už z pohodlí domova, konkrétně mé postele. Užívám si v ní skvělou snídani, která se skládá z voňavé kávy a barevných makrónků. Ty jsme dostali včera na vánočním večírku, který pořádala značka Braun. Bylo to skvělé, krásně jsem se tam odreagovala a naladila na víkend a Vánoce, popovídala si s holkama, které vždy moc ráda vidím.

Dnes vám chci ukázat konkrétní fotky Essence novinek, které jsem vám letmo představila v předchozím článku. Kromě toho jsem je i rovnou na sobě vyzkoušela a dnes vám povím, jak mi sedly. Těšila jsem se hlavně na nové paletky, které byly celkem opěvované.


Fotila jsem opět s mým vánočním světýlkovým pozadím, kterého se jen tak nevzdám. Fotky s ním se mi moc líbí. V Essence balíčku jsem našla několik laků, z nichž mým favoritem je ta růžová lahvička, lak, který má 'pudrový efekt', takový nenápadný. Na nehtech ho uvidíte níže. Pak jsou to klasické efektové topcoaty, posilující lak,...


Tento roztomilý set mini lesků vypadá krásně a já už vím, že mé malé sestřence pod stromečkem udělá ohromnou radost. Ach, nakupovat dárky pro ženský v jakémkoliv věku je to nejjednodušší.


Essence makeupy + korektory. No, na ty bych si nikdy nevsadila. Jaké byly? K tomu se dostaneme za chviličku.


A konečně paletky! Mně hned do oka padla ta růžová, protože růžové stíny mi hezky sedí a jsou pěkné i na běžné denní. Mám nejoblíbenější Naked basic 2, to víte, ale tu mít v růžových odstínech, to je sen!


Tuto jsem nezkoušela, ta poputuje k vám. Odstíny šedé mi zase vůbec nesluší.


V balíčku jsem objevila i tyto trsové řasy. Jsou hned v několika velikostech, což je skvělé a na očích to bude vypadat zase o něco přirozeněji. Moc se mi líbí, těším se, až si je vezmu na nějaký ples.


Produkty na rty mne nenadchly, nemám takováhle převoňená máslíčka ráda.


Líčení jsem tedy začala podkladovou bází od Alverde, protože tu od Essence nemám. Kdysi jsem měla, ale už je to dlouho, moc mi nevyhovovala. Hlavně zrovna bázi bych vybírala kvalitní a přírodní. Pokračovala jsem makeupem Pure Nude v odstínu 10pure beige, se kterým se mi dobře pracovalo, a i docela hezky kryl. Ale po zaschnutí zoranžověl a zflekatěl, což je u makeupu docela průšvih. Byl ještě k tomu takový suchý.


Korektor v tyčince na tom byl o něco lépe, ale opět byl suchý a mé kruhy pod očima skoro nezakryl. Jsem náročná uživatelka. Ten v kalíšku mi přišel konzistencí stejný. Jinak ale mohu říci, že vše bylo v docela hezky světlých odstínech.

Obočí jsem vykreslila mou oblíbenou tužkou, kterou používám už roky. Na ni nedám dopustit.


Přejdeme k paletce. Ta stojí něco kolem stokorun, že? A na výběr je z několika barevných variant. Ta se mi naopak líbí moc, dokonce jsem ji přidala do mé malé kosmetické taštičky, která se mnou jezdí všude, sem a tam. Dá se s ní vykouzlit dramatické tmavé líčení, a naopak i nenápadné stíny. Je krásně variabilní. Struktura a konzistence stínů se mi také líbí. Obsahuje 3 matné stíny, které jsem si oblíbila maximálně. Ty třpytivé jsou takové dost podobné, a těm já ani moc neholduji, jsou mleté celkem na hrubo, takže nevypadají jako ten hezký lehký shimmer, ale jako drsné třpytky.


Ve výřezu jsou 3 matňáci, na ruce pak všechny stíny. Myslím, že jsou opravdu pěkně pigmentované a s kvalitní bází mi vydržely celý den!


Vše jsem zakončila řasenkou Lash princess, která je skvělá! Sami vidíte, jak mám pěkné řasy :-)


 A na závěr fotka nehtů s 'no makeup finishem', který vykouzlil tento lak. Stojí asi padesát korun a je božííí! Nenápadný, nehty za pár minut upraví do dokonalosti, schne rychle a matně.


Od Essence nedám ještě dopustit na Nude tužku na vodní linku, kterou už jste tu také několikrát mohli vidět.

Co říkáte na makeupy a korektory od Essence vy? Také se řadíte mezi náročnější uživatelky, nebo si vystačíte s tímto? A co paletky, máte je vyzkoušené?

Těším se a přeji pohodový týden,

K!

EDIT: Víte, že eshop KupKosmetiku opět pořádá výprodej, tentokrát v adventním čase? Tak doražte!



21 komentářů:

  1. Tak novinky vypadají vážně báječně! Moc se mi líbí, jak jsi nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak a ta paletka vypadá skvěle.Řasenku taky používám a jsem s ní taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ten nude lak a ty paletky docela začínám okukovat, protože po načtených recenzích se mi moc líbí jejich pigmentace a i odstíny se jim moc povedly :)

    OdpovědětVymazat
  4. jsem spíše náročná. I když od Essence mám svoje stálice jako je tužka na obočí, matující papírky a rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké líčení! Do makeupu a korektoru od Essence bych asi nešla, ale ty paletky se zdají být hezké, jen je tam na mě moc podobných odstínů..

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, makronky, to bych si teda taky nechala líbit, stejně jako vánoční večírek :) z této limitky mám obě paletky a jsem z nich moc nadšená, jsou opravdu povedené :) A máš moc krásné obočí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ségra si právě jednu paletku koupila, tak si ji chci dneska vyzkoušet na maturitní ples a uvidím, třeba bych si ji koupila i já :) Mně naopak produkty na rty zaujaly

    OdpovědětVymazat
  8. Paletky jsem si hodně oblíbila a hodně se mi líbí i lak, nevýrazný, ale krásný odstín:-)

    OdpovědětVymazat
  9. To líčení jsi vytvořila skvěle! Na ten lak s no make-up finišem se mrknu :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  10. Peletku mám v těch šedých odstínech a je opravdu skvělá! To se essence povedlo :))

    OdpovědětVymazat
  11. Paletka vypadá krásně a jsi s ní moc pěkně nalíčená, snad ji dostanu pod stromečkem :-) a pro ten lak si musím skočit hned,tak krásné a přirozené nehty, to je něco pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to si určitě skoč, to za ty peníze opravdu stojí!

      Vymazat
  12. Tak ten nude lak se mi líbí moc, mám sice gelovky, ale uvažuji o světlém shellacu :) A paletka vypadá, že je velmi dobře pigmentovaná:)

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadají zajímavě, ale od Essence jsem ještě žádný make-up a korektor nezkoušela, utvrzela jsem se na jeden a tak nějak nechci prozatím ozkušovat něco nového. Paletky stínů vypadají krásně, škoda, že se více nelíčím, určitě bych je ihned vyzkoušela :-) Když jsem koukala na tu tvou oblíbenou tužku na obočí, musím se přiznat, že já jí úplně nesnáším. Dobře se s ní barvilo, ale nešla ořezat, věčně se mi lámala a tupou, neořezanou tužkou zkrátka krásné obočí nevykouzlím, takže jsem s ní byla nespokojená a tužky na obočí vyměnila za stíny.. :-) Jinak je Essence značka fajn, laky na nehty mám od nich moc ráda :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužka jde ořezat perfektně, buď si měla špatný kus, a nebo blbé ořezávátko ;-)

      Vymazat
  14. Už nějakou dobu pokukuji po té růžové paletce, takže asi brzy neodolám :) Ta šedá mě naopak vůbec nezaujala. Díky za tip na "no make-up look" lak ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Na tu tužku na obočí taky nedám dopustit, korektor alá ten dvojkalíšek jsem měla možnost zkusit díky kamarádce a nic horšího jsem tedy neviděla... Takže asi jak ohledně čeho no :)

    OdpovědětVymazat
  16. Liceni s paletkou se ti povedlo. Take mam v planu si poridit nejakou paletku. Makeup jsem tento nezkousela, ale starsi edici a ta mi vyhovovala.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělý post! Ta světýlka v pozadí jsou top!

    OdpovědětVymazat
  18. Tyto paletky jsem ještě nevyzkoušela, doma mám All About Roses z minulého roku kde je pouze 6 odstínu :) Tuto růžovou bych brala hned ale zase se mi do ní nechce investovat když ty odstíny jsou podobné jako ty ze staré paletky. Naopak koukám po Greys a Nudes :)

    OdpovědětVymazat
  19. ja stále váham..a stále sa neviem rozhodnúť či naozaj potrebujem tie krásne paletky od Essence..už x krát som si povedala,že si ich pôjdem kúpiť a nikdy si ich z tej drogérie neodnesiem :D ..dokonca už aj moja kamarátka, ktorá sa líči o veľa menej ako ja už doma vlastní dve..netuším čo to mám za blok v sebe :D :) ..líčenie ti pristane :))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat