neděle 21. června 2015

Novinkománie 2

Milí čtenáři!

Má nacpaná polička mi říká, že je zase čas na post, který shrne mé novinky. Většina z nich mi na poště přistála z důvodů recenzí nebo vyzkoušení produktů, něco jsem si ale koupila pouze z vlastní invence. Je toho opět poměrně dost tak bez okolků pojďme na to!


Mám vlasy netknuté barvou s nedám na ně dopustit. Jsou zdravé a proto mi nejdou nějak natáčet a třeba tupírovat. Tedy jde to, ale vydrží to chvilku. Vždy, když se dostanu pod ruce třeba vizážistce na nějakém focení, jsou ze mě nešťastní a říkají: 'Já bych tě obarvila na černo a pak zase zpátky na tvojí barvu!' A tak jsem si tedy řekla, že si 'zprasím' alespoň konečky. Zatím jsem to použila jen 2x a hodlám v tom být dále opatrná, už jsem si ale vlasy nafotila před a po dám určitě vědět ;-) V DM je momentálně v akci za 100,-.

Ten druhý produkt na fotce je bylinná vodička z DM z lopuchu, která má omezit vypadávání vlasů a tvorbě lupů. Četla jsem, že funguje skvěle a tak jsem tedy zvědavá, jaká bude. Vmasírovává se do pokožky vlasů pomocí aplikátoru po dobu 3 minut. Stojí asi 30,-.


O stylingové produkty jsem tady na blogu před několika dny vyhlásila soutěž a sama jsem začala testovat novinky, kterými jsou suché šampony a slaný sprej na beach waves. Suché šampony standardně božsky voní, jak už jsme u této značky zvyklí, víc zatím neprozradím ;-)



Od Milky jsem obdržela sladký balíček, což je dost nezvykem, ke mě chodí spíše ty voňavé ;-) Už jste zdarma poslali váš www.poslednikousek.cz  někomu blízkému? Jde k tomu připojit text, foto a mě to přijde úplně geniální!


Od Karin Herzog mi na vyzkoušení přišel balíček s čistícím gelem, peelingem a maskou. Máte s touto značkou zkušenosti, znáte ji?


A testuji také od Head&Shoulders nové šampony, po kterých mám zatím opravdu krásné vlasy. Tak uvidíme, jak si povedou v dlouhodobějším intervalu. Třeba šampon s kondicionérem jako 2v1 mi přijdou super, nikdy jsem se s tímto nesetkala. Dávám pak sice ještě olejíček, ale čas to ušetří ;-)

Tak to by bylo pro dnešek vše, část článku jsem psala v hotelu Aquapalace za Prahou, kde jsem měla na starosti fotokoutek. Prostě blogovat se dá kdekoliv, žejo :-D Obzvlášt s tímto mini notebooken od Aceru, který mám na léto na vyzkoušení. Je fakt praktický a skladný.


Tak pěkný zbytek neděle, já dnes opět fotím, tak mi držte palce! Pohodový vstup do nového týdne a mějte se krásně! K <3




11 komentářů:

  1. Uz se tesim na recenze. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já vlasové vody používala hodně často, ale ta aplikace mě prostě nebaví no :( :D

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem taky nebarvená, ten Sunkiss mám z té akce, kde jsem ho zkoušela, pak ještě jednou doma a pak jsem se začala bát :D ale stejně se chci brzy dost radikálně ostříhat, tak si teď aspoň ty konečky zkusím zase natírat, to se snad zas tolik nestane...

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se na recenze, krásné novinky :)

    Zvu tě na giveaway :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/giveaway-2-v-1.html

    OdpovědětVymazat
  5. Som zvedavá hlavne na Karin Herzog :-) Postrehla som pár recenzií, ale inak mi je značka úplne neznáma.

    OdpovědětVymazat
  6. Karin Herzog ma celkom zaujíma :) už som o tejto značke počula.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na ty suché šampony od Aussie jsem vážně zvědavá, to by bylo super, mít nějaký hodně dobrý dostupný v drogerii! Já chci konečně zkoušet Batiste, ale počkám si i na recenzi na Aussie. A tu kosmetiku Karin Herzog vůbec neznám, vypadá luxusně!

    OdpovědětVymazat
  8. Karin Herzog nepoznám, ale produkty vyzeraju viac než dobre, takže sa velmi teším na recenziu :-))

    OdpovědětVymazat
  9. tu bylinnu vodu do vlasov som uz mala a mala by som sa po nej asi znovu pozriet:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych ze všeho nejvíc hned brala ty Milky :D

    OdpovědětVymazat