pondělí 25. května 2015

Otevíračka nového The Body Shopu na Smíchově

Hezké pondělí, milé čtenářky!

Dnes mám pro vás nachystaný článek o otevření nového The Body Shopu v OC Nový Smíchov, kam jsem byla pozvána s ostatními beauty blogerkami těsně před jeho otevřením, tedy ve čtvrtek. Vzala jsem s sebou nejmilejší Kačku z Once Upon a Time, která má mimochodem super blog. No a co vám budu povídat, byl to pro nás ráj. Ještě ke všemu jsme měly velkou slevu na celý sortiment, takže jsme tam i strávily poměrně dost času bloumáním nad tím, co potřebujeme nejméně :-D


Prostory obchodu nejsou nijak závratně veliké, ale místo je to velmi příjemné. Ještě aby ne, když je kosmetika všude kolem až ke stropu. K otevření nové prodejny se i představovala nová letní limitovaná kolekce - Virgin Mojito, která tedy opravdu voní tak, jak se jmenuje. Jo a Mochito jsme dostaly také, i když bez rumu ;-)


Ani malé fotogenické občerstvení nás nenechalo chladnými. Pak už jsme se s průvodkyní vrhly na 'tour de shop', kde jsme se krátce seznámily se všemi produkty.


The Body Shop mě baví hlavně díky pečující kosmetice, kterou má skvělou. V jeho sortimentu najdete ale i kousky z dekorativní kosmetiky. Mě zaujaly podkladové báze, ty mi přijdou perfektní, Kačku zase korektory, které prý sbírá :-D Jinak mám doma jejich nové medové tvářenky, o kterých se níže zmíním blíže, ty jsou ale naprosto top! A pak ještě medový ztmavující gel.

Řadu Honey bronze ještě v regálech neměli úplnou, ta je ale určitě mým favoritem.


Limitka Virgin mojito je klasicky ucelená kolekce, která obsahuje tělové máslo, sprcháč, peelingy, body sorbet, body scrub,... a vše seženete i v mini verzích.


Příjemnou atmosféru nám dělala živá hudba.


S mamkou milujeme jejich krémy na ruce, tak jsem teď koupila jejich nejprodávanější krém s konopím, který tedy není lehký, ale pořádně hutný.


Co mě ale zaujalo ze všeho nejvíce je řada s vitamínem E pro smíšenou, mladou pleť, ve které jsem se našla. Také jsem si z ní odnesla noční sérum. Zkrátka a dobře dokonale voní, má pěkné obaly, je přírodní, a obaly jsou ze 100% recyklovaných materiálů. Nemám jí co vytknout. A ještě jsem se zakoukala do očního krému, který si také budu muset koupit. V této řadě, která je komplet v růžovém, je opět vše, od denních a nočních krémů, balzámů na rty, face misty, tělová másla,...


Parfémy a toaletní vody mě také moc bavily, navíc o jejich TOP ikonickém parfému WHITE MUSK jsme se bavily na Elninu minulý týden. Prý se vyrábí už snad 20 let!



A samozřejmostí je, že od všeho mají testry. Vyzkoušely a očichaly jsme snad úplně všechno! A také se společně vyfotily! A byly na zdravé pozdní véče v Mekáči :-D Bylo to skvělé odpoledne <3

A ještě jsem poznala Áju a po dlouhé době viděla Rendy :-)


Domů jsem si dovezla plnou tašku. Koupila jsem si noční sérum, které mi přijde skvělé, i když jsem ho použila teprve 3x, tak nebudu předbíhat a povím vám o něm později, dále krém na ruce s konopím a pak jsem spoustu věcí dostala, moc děkuji!


Čistící máslo, na které se opravdu těším. Nevím, co od něj mám očekávat, tak jsem zvědavá.


No a 2 medové voňavé novinky, které doma už nějaký ten pátek testuji a do kterých jsem se zamilovala je zmiňovaná tvářenka a ztmavující gel na obličej. Tvářenku na tvář aplikuji přímo z balení a pak rozmazávám štětcem, a ta se povedla, nejen že voní jako med, ale na tvářích nechává lehkou růžovou barvu a spousty zlatavých třpytek, které jsou opravdu jemné a nenápadné. Slouží jako bronzer/rozjasňovač i tvářenka v jednom! Jo, a mají 3 barvy, tuším.


Medový gel, toho jsem se na začátku bála, ale je stejně skvělý, jako tvářenka. Nanáším ho pod makeup, nedělá žádné skvrny ani mapy a pleť jednoduše a přirozeně opálí. Jo, to se mi teď hodí!


Věřím, že dnešní článek byl dlouhý a vyčerpávající a doufám, že se vám líbil. Co vy a The Body Shop? Nakupujete tu? Co máte nejraději?

Brzy se těšte na soutěž, K.

15 komentářů:

  1. Po znacce uz dlouho pokukuji, tak snad si casem i neco poridim. Celkem me zaujal medovy gel, to by se mi hodilo.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju! Byla jsem tam hned v patek :).

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám to holky sluší, Káťa je úplně jako panenka! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší a taky se těším na recenze! Z tohohle obchodu mám jen toaletní vodu, ale až někdy zase budu mít cestu do Prahy asi se tam budu muset zastavit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Holky vy jste tak krásné! :) Moc vám to oběma sluší! :) Muselo to být super! Já chodím občas do TBS juknout, když jsem v Praze, ale zatím statečně odolávám :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, Vám to ale sluší! Kačka má úžasnou červenou rtěnku a u Tebe se mi Kristy líbí kabátek :)
    Ještě jsem v tomto obchůdku nebyla

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, ten medový gel mě hodně zaujal, to jsem ještě nikde neviděla! Já v Body Shopu snad nikdy nebyla, je jenom v Praze, a tam se skoro nedostanu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám The Body Shop moc ráda, ale bohužel nemám žádný poblíž, což je škoda :(

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to báječně. Jak obchůdek, tak produkty. Budu muset něco od nich vyzkoušet. Moc lákavý článek :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Od BS mám nejradši antibakteriální gely :) Nádherně voní :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  12. A Brno zase nic :/, až jej otevřou i v Brně tak od nich něco vyzkouším, do tý doby budu puritánský konzervatista ;).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  13. Woow seš překrásná. :) A muselo to být super akce, fotky jsou moc povedený!

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám nejradši jejich tělová másla a scruby, všechno krásně voní a moc se mi líbí jejich obaly :) Naštěstí nemám The Body Shop poblíž a trochu alespoň ušetřím :D

    OdpovědětVymazat