středa 29. dubna 2015

Novinkový random

Hezkou středu!

Tak jak se máte? Já zítra dostávám vysvědčení, máme poslední zvonění a od pondělí mi začínají maturity. Jsem z toho taková nesvá, všechno, co bylo celé 4 roky zpět, končí a už se to nikdy nevrátí. Ale snažím se myslet pozitivně a pomalu se těším na prázdniny. Nejhorší na tomhle všem je, že mi teď mailová schránka hlásí jednu skvělou zprávu za druhou, ať už jde o zajímavé spolupráce či setkání. Snažím se v tom být rozumná a většinu odmítat, stejně si ale nemohu pomoci a vy se tedy můžete opět těšit na nějaké zajímavé posty z akcí. Jo, a víte co jsem ještě chtěla? Poděkovat vám! Nebýt vás, nikdy bych neměla takovéhle možnosti. Brzy vás i za vše odměním pěknou soutěží :-)

K dnešnímu článku bych řekla asi jen to, abyste si ho užili, je totiž plný radůstek a také sekáčových úlovků, protože jsem poslední měsíc měla štěstí na pěkné kousky. Jinak je to vesměs takový random, post z fotek, které se mi za poslední dobu nahromadily v počítači.


Už jsem vám ji ukazovala na Instagramu, kde se vám moc líbila, a ano, mám svou první Yankee Candle svíčku. Objednávala jsem ji na netu, ale včera jsem je shodou okolností potkala ve výloze u nás ve městě, kde měli neskutečný výběr. Ta má voní opravdu pěkně, přesně jako po marshmalounech.


 Doma se mi kupí papírové taštičky, převážně s dárky pro vás, do soutěže.


A konečně jsem sehnala, (po dvouměsíčním pátrání), bílou, jednoduchou a elegantní kabelku. Je z Bati, z nejnovější kolekce. A je super, co říkáte? Mimochodem, tam mají teď tak dokonalé vysoké boty na léto!


A tady už to začíná: mé supersekáčové úlovky! Skořicové sako z Topshopu, dokonale padnoucí, červený krátký top, který bude naprosto boží k midi sukni do pasu, dále šaty, které sice nemají značku, ale jsou perfektně ušité a asi v nich půjdu k ústním zkouškám. Mají kožený detail u krku a na rukávech a v kombinaci s nějakou výraznou barvou bot nebo psaníčka, třeba červenou, to bude vypadat pěkně. Hm?

Dlouhá modrá, plisovaná sukně, bude skvělá a pohodlná na léto, podobné jsem si zamilovala už loni. Svetřík v mé nejoblíbenější barvě už jsem si stihla zamilovat a nosím ho docela často.


K vyzkoušení jsem si z eshopu Parfemy-Elnino vybrala krém na obličej od Nuxe, protože mne dlouho tato značka lákala. Líbí se mi její sortiment a myslím, že i tento krém bude stát za to. Voní jako jaro, tedy rozkvetlé květiny, a to já můžu.


Mám nový, supersweet kryt na mobil z Ebay s vílou zvoněnkou o:-)


Letos jsem si už koupila maliny, které krásně voněly a chutnaly jako ty ze zahrady, v létě utržené. Snídala jsem je s jogurtem a vločkami. Mňam!


Od Rimmelu jsem dostala k vyzkoušení jarní novinky - lesky na rty Oh my glos, a laky na nehty z kolekce Rity Ory. Máte rády tyhle barvičky?


A ještě se vrátím k těm sekáčovým úlovkům. Tenhle přehoz za padesát je to absolutně nejlepší, co jsem tam kdy potkala. A nebo spíše to sako z Topshopu?


V Praze jsem si dokoupila zásoby zrnkové kávy, máme jí doma docela spotřebu. Tahle Starbucksovská je nejlepší!


A boty nesmí v randomu chybět, tohle jsou obyč pohodlné (nemám z nich rozdrápanou patu) na rychlé pochůzky po městě a po škole z Deichmannu.


Pro dnešek je to vše, těším se na vaše komentáře! Jo, a dnes jdu na kostýmovou půlnoční předpremiéru Avengers, i když tenhle typ filmů zrovna nemusím. Chystáte se také někdo? Mějte se krásně, K <3


30 komentářů:

  1. Ta kabelka je nadherna. No taky v Cr budu muset navstivit sekac. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty sekáčové úlovky jsou fakt boží. Závidím, jeden kousek hezčí než druhý. Já se chystám do sekáče zítra, tak doufám, že se na mě usměje štěstí a nějaký hezký kousek objevím :) Jinak laky od Rimmelu taky zrovna testujeme a zatím velká spokojenost.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. shodou okolností jsem si před pár dny taky koupila svou první velkou yankee, a tu stejnou jako ty :) je parádní

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé sekáčové úlovky! A přeju hodně štěstí u maturity

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, krásná směs všeho možného :-D nejlepší jsou úlovky ze sekáče, samé parádní věci...můžu se zeptat kam chodíš?

    OdpovědětVymazat
  6. No teda, ty mas v tech secondhandech stastnou ruku, vsechny kousky jsou nadherne a moc se mi libi ten prehoz a cerveny top, taky jsem si ho hned predstavila k nejake midi sukni :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně pěkný článek! A krásné věci, ty sekáčové úlovky by opravdu chtěly potlesk! A lesky vypadají super! A Yankee voní opravdu nádherně! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci jsi pořídila. Ty šaty s koženkou na ramenou jsou božské. Laky od Rimmel z nové kolekce se mi moc líbí, už mám jeden doma a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny článok a tá kabelka a šaty sú SUPER! Už predstavujem šaty skombinované s červenými lodičkami :-) A tie novinky od Rimmmel sa mi tiež pozdávajú :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty šaty ze sekáče jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  11. super fotky a pekný random :) tie šaty sú prekrásne!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Milujem tvoje články !:) Dokonalé fotky:) Mimochodom nádherná kabelka a taktiež červený croptop :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ovšem ten červený top je naprosto dokonalý <3 Určitě Ti bude ohromně slušet :)

    OdpovědětVymazat
  14. Sáčko a červený top jsou top, teda až po malinách! Mňam!

    OdpovědětVymazat
  15. Sekáčovým úlovkům se prostě nic nevyrovná! :) Já jsem tento týden také lovila.. Mám svetřík v podobné barvě, dvě tílka a džíny, takže jsem spokojená. A teď ještě plánuji mrknout do jednoho nově otevřeného sekáče tady u nás, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné fotky! Tuhle yankee svíčku s vůní marshmallows jsem nikde neviděla, ale určitě voní nádherně..budu muset zapátrat! Miluju jejich svíčky, dokonale provoní celý pokoj a přijde mi, že vydrží sto let a dvě zimy :D.

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi líbí kabelka a šaty, bude outfit???:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maturitní outfit asi nafotím, takže ty šaty uvidíte :-)

      Vymazat
  18. super fotky! a všetky tie kúsky sú úžasné, hlavne červený top!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  19. ten obal na mobil je roztomilý! :)

    OdpovědětVymazat
  20. jak jako sekáčové úlovky.. já chci taky sakryš! :D super, všechno je božácké.

    OdpovědětVymazat
  21. Ty botky jsou krásné, taky si chci koupit takové podobné :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  22. Všechny kousky vypadají skvěle, už se těším na outfity :)
    http://hollychicc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. to je krása, miluju Tvoje fotky! a co se týká sekáčových úlovků.. bože.. takové štěstí nemá nad nikdo! nádhera, opravdu :))

    OdpovědětVymazat
  24. Můžeš mi prosím napsat odkaz na ten kryt na mobil? Moc se mi líbí. Děkuji moc. :) Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tady: http://www.ebay.com/itm/400895478587?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=670438234498&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      :-))

      Vymazat