čtvrtek 26. března 2015

Rimmel London a jeho novinky

Hezký čtvrtek!

Rimmel nedávno vypustil na trh několik novinek, které jsem měla možnost otestovat, a dnes se na ně s vámi podívám blíže. Poctivě jsem je pár týdnů používala a myslím, že pár novinek stojí opravdu za to a jak už to tak bývá, něco mi úplně nevyhovuje. Se všemi novinkami je v závěru článku i líčení. Tak a čím začneme? Tím nejlepším!


Pudr Lasting finish 25HR

-To, že miluji brášku makeup, asi víte. Ten je prostě bezkonkurenční. I pudr se vyhoupl na stejnou laťku a dost makeupu konkuruje. Dělá na pleti krásný sametový finiš, kterého sice dosáhnu i bez pudru, s ním mám ale jistotu, že se makeup zafixuje a vydrží. Je ultralehký a sametový, přesně jak slibuje. Že by měl ale nějaké super krytí, to ne a to já to osobně od pudru ani neočekávám. Takže, je libo sametovou pleť? ;-) V balení je zrcátko a prostor na houbičku, která je prakticky k ničemu a myslím, že kdyby místo ní bylo místo na samotný pudr, kterého je takhle jen 7g, bylo by to lepší.

Celkově mi pudr v odstínu 002 soft beige moc vyhovuje a jsem s ním spokojená.

Cena: 200, 


Řasenka Extra 3D lash

-Druhý nejlepší produkt z testovaných výrobků. Je to na pohled řasenka, která nezaujme. Má nic moc obal, který je po chvíli používaní ošoupaný a ani není moc hezký. Ale obsah je naprosto fantastický a tato řasenka dělá mé řasy nádherné, dlouhé, pročesané, oddělené, neotiskává se a nerozmazává.

Má celkem zvláštní kartáček, který můžete vidět na fotkách. Na půlce dlouhé a na druhé krátké štětiny, a tím si získala i mé spodní řasy, které se díky němu skvěle nalíčí. Ano, tuto řasenku za pár korun rozhodně doporučuji!

Cena: 99,-


Řasenka wonderfull water proof

-Řasenkami budu pokračovat a dále tu mám voděodolnou variantu s dokonalým, pevným obalem. Je to ale přesný opak té první, krásný obal a děsný vnitřek. Voděodolné varianty nikdy nejsou tak dobré, jako ty klasické. Má řídkou konzistenci, při líčení se otiskává a dlouho schne. Níže je i fotka, na které je rozdíl jasný. Asi nebudu nic víc psát, prostě za mě nee, i když kartáček je skvělý, na dlouhé řasy ideální, jen ten obsah nějak nefunguje...

Její sestra v oranžovém obalu, která není voděodolná, je dle mého mnohem lepší.

Za ty peníze by mě koupě dost mrzela.

Cena: 229,-

 

Balzám na rty Keep calm

-S podobnými balzámky se před nějakým časem roztrhl pytel a na našich pultech se objevily skoro od každé značky. Musím říci, že tento se mi nějak nezamlouvá. Umělá vůně mi není příjemná, obal působí trošku dětsky a i když je to balzám, barví minimálně. Když to srovnám s Babylips, tak ty rozhodně vítězí. Hydratace je ale uspokojivá, to se mu musí nechat.

Vyrábí se ve 4 odstínech a tohle je, myslím, nejhezčí ze všech.

Cena: 59,-


Brow this way

-Posledním produktem je set na obočí. Já ho mám v tmavém odstínu a proto poputuje ke kamarádce, která ho využije. Samotný set je ale praktický a super, obsahuje stín na vykreslení obočí a i tónovaný gel na jeho zafixování. Dále super štěteček a kartáček. Palec nahoru, doporučuji.

Cena: 129,-


A nakonec přidávám fotku se všemi Rimmeláckými produkty. Vidíte, že pleť mám opravdu díky duu makeupu s pudrem pěknou, sametovou, a řasy také. A balzám, nenápadný, na popraskaných rtech.


Jak se vám dnešní nadupaná recenze líbí? Těším se na vaše komentáře a přeji vám krásný, sluníčkový zbytek týdne! Kristine :-*







12 komentářů:

  1. Mám všetky produkty a môj názor na ne je totožný s tvojím. Ten balzam je o ničom, taký umelý a nepríjemný na ústach, akoby som na nich mala niečo voskové :-) Riasenka Extra 3D lash je skvelá, zbožňujem ju.
    Môj názor na výrobky si môžete prezrieť TU :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvé krásné oči a řasy nepřestnu obdivovat!
    Ten pudr vypadá báječně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu Extra 3D řasenku jsem zvědavá, zatim jsem četla samý pozitivní recenze..a za tu cenu najít super řasenku? To by bylo super:))

    OdpovědětVymazat
  4. Set na oboci a balzam vypadaji skvele! A diky za clanek, ja jsem doposud slysela jen o pudru. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta prvni rasenka vypada na rasach opravdu moc hezky a pudr taky nevypada spatne :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenky mě moc nenadchly, balzámek se mi líbí a nejvíc mě zaujal produkt na obočí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí obal balzámu Keep calm, ale po zkušenostech s Babylips bych do něj tedy nešla...
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. Jej, tak jsem ráda, že jsem tu voděodolnou nedostala. A balzámek máš moc hezký. Já tím, že žádné Babylipsy ani další podobné nemám, tak se mi tento balzámek líbí, ale je pravda, že to je všechno na stejné brdo :) Pro mě je nevětším favoritem brow kit a pak na stejném místě řasenka 3D lash a pudr.

    OdpovědětVymazat
  9. Nejvíc mě zaujal produkt na obočí, který bych chtěla zkusit. Mimochodem, máš krásné oči :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  10. Ten balzám na rty vypadá úžasně, ale po zkušenosti s baby lips si myslím, že je to jen další reklamní trik. Stejně tak jako eos balzámy :) platíte za značku a reklamní kampaně. Myslím si, že kdyby jste porovnaly tyto balzámy s obyč.labellem, vyjde to na stejno =)

    OdpovědětVymazat
  11. Škoda, že ten bálzámek je nic moc:/ Řasenka 3D vypadá slibně;))

    OdpovědětVymazat
  12. Hm hm, pre mňa absolútne nezaujímavé produkty. Akosi ma Rimmel neberie.

    OdpovědětVymazat