pondělí 9. února 2015

Lakování s CND vinylux a china glaze

Hezké pondělí!

Mám zase nějaké resty, co se recenzí týká, a tak je dnes plním, abych si je spokojeně mohla odškrtnout ze seznamu. Opět jsem se snažila fotky nafotit co nejlépe a dnes vám tedy představím jednu bombu, která stojí za zmínku a pak jeden lak od china glaze, který vám svou barvičkou navodí jaro! A omluvte tu nehtovou smršť za poslední dobu, příště se už můžete konečně těšit na outfit. Tak šup, jdeme na to.


Hned na začátek bych chtěla mluvit o laku s top coatem od značky CND vinylux, které jsou k sehnání na modeláži nehtů zde. Jedná se o průlomový týdenní lak na nehty a to, co slibuje, i plní. Má nějaké speciální složení, které jsem sice nestudovala, ale osvědčilo se. Nečekala jsem, že by ten týden vydržel, ale byla jsem překvapená, protože to dokázal. A nebrala bych ho za tak převratný, kdyby ho nevyzkoušela mamka. Její nehty na svém blogu často srovnávám se svými a vy víte, že ty její jsou na rozdíl od těch mých slabé, lámavé a roztřepené. Mamka si ho moc pochvalovala a vydržel jí mnohem déle, než jiné klasické laky.

V kombinaci s top coatem (base coat netřeba) jsou to skvělí parťáci, navíc i tahle barvička je na denní nošení jako dělaná, já poslední dobou nosím jen nude laky. A abych trošičku oživila jeho nudnost, prsteníček jsem zahalila do třpytek.


Štětečky jsou příjemné, tak akorát velké. Akorát si budete při aplikaci muset dát pozor na pruhování, to je bohužel jeho jediné mínus, ale dá se to zachránit topcoatem, který na barvě vytvoří rovný a ochranný povrch. Jo, a báječně schnou.


Dalším lakem, který alespoň ve mne probouzí touhu po jaru, je tenhle krasavec od značky china glaze. Musím přiznat, že tohle bylo s touto značkou mé poprvé, a se samotným lakováním jsem trošku bojovala. Má užší štěteček a musíte pracovat opatrně a rychle, protože schne bleskurychle. Seženete zde. Vypadá ale krásně, že?


Děkuji za vaše komentáře u předchozích článků, jste vážně skvělé! A těším se na další. Teď se jdu popsat s učením a budu se těšit u fashion článku v průběhu týdne. Kristine <3

17 komentářů:

  1. Ten oranzovy se mi libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerajú nádherne, najmä ten oranžový :) Aj keď ja sa odvážim len na neutrálnejšie farby.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten oranžový bude vypadat senzačně v létě k opálené pokožce k jednoduchému outfitu, třeba s bílým tričkem :-) určitě nezanikne ;-)

    https://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. ako vyzeraju obidva pekne, ale oranzovy je asi naj pre mna :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké :) Ten oranžový je krásný. Já mám China Glaze laky hrozně ráda a proto jich mám taky už slušnou sbírku :D Mají nádherné odstíny. Miluju hlavně ty neonové letní limitky :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavně máš krásné nehty !! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš fakt krásné nehty. Ten oranžový se mi moc líbí.:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty máš tak krásně upravené nehty <3

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji všem a jsem moc ráda, ze se vám laky líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jee, skvělý článek, mám CND vyzkousene a jsou top, opravdu vydrží a i jejich gellaky stoji za to!

    OdpovědětVymazat
  11. China Glaze, obdivuji tuto značku. Má krásné barvičky. Ale je pěkně drahý :D

    OdpovědětVymazat
  12. Moc se mi libi, jake jsi vytvorila nehtiky s tim oranzovym lakem :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásný nehty a na to, že moc oranžovou nemusím, tak tyhle se mi líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  14. něco takového jako je ten weekly polish bych potřebovala - mám poslední dobou šíleně nehty (hlavně kvůli mytí nádobí) a lámou se, třepí.. no hrůza.

    OdpovědětVymazat
  15. O Vinylux lakoch som trochu počula a môže to byť super pomocník. Ja mám teda podobné nechty ako tvoja mamina, hlavne sa mi rozdvojujú a podobné, neviem ako to, predtým boli v poriadku, takže by mi snáď pomohol v lepšej výdrži.

    OdpovědětVymazat