středa 21. ledna 2015

Recenze na novinku od Dove, makeup od Rimmel a na první pomoc pro zlomené nehty

Hezkou středu, mé milé čtenářky.

Klasická kosmetická recenze tu už také pěkně dlouho nebyla a navíc složky na ploše s názvem listopad, kdy jsem fotky do dnešního článku fotila, mě začaly otravovat a když se mě včera kamarádka zeptala jak to, že mám tak jemné konečky, řekla jsem si, že bych tuto recenzi už opravdu napsat měla. Navíc, dnešní novinky už nejsou takovými novinkami, kterými byli před vánoci, že :-) Tak abychom se do toho pustili, protože v dnešním článku vám představím mé dva milované produkty a nakonec jeden, za který se nevyplatí nechat v drogérii peníze.


První věcí, kterou bych dnes ráda zmínila je řada od Dove Pure Care Dry Oil, která mě dostala, v šampónu už mám teď na dně a rozhodně mohu říci, že je to jeden z nejlepších šampónů, minimálně minulého roku. Mé vlasy jsou po něm heboučké, skoro jako tekuté zlato a při použití kondicionéru po kterém se vlasy krásně rozčesávají a olejíčku, je efekt ještě hebčí. Kondicionér s šamponem jsou jedničky, nemluvě o překrásných a luxusních obalech, které jsou v koupelně opravdu nepřehlédnutelné.


Suchý olej se skrývá v krásném skleněném flakónku a tedy musím říci, že se vyrovná mému oblíbenci od Matrixu. Nanáším ho jen na konečky vlasů hned po mytí a vlasy po vyfoukání mám krásně zdravé, lesklé a rovné. Nezatěžuje je a chrání je před roztřepením, což tedy potvrzuji, protože kadeřnici jsem už nějakou dobu nenavštívila a roztřepené je nemám skoro vůbec. I když už se chystám, chce to zase zkrátit a dodat pořádný tvar.


Dalším miláčkem, který se teď v zimě zařadil mezi top výrobky je tento makeup od Rimmelu Lasting Finish. Vlastním ho v odstínu 103 true ivory a je prostě skvělý. Odstínem mi sedí dokonale, když ho nanesu prsty docílím lehkého, skoro tónovacího krytí, a když chci mít pleť bez chybičky jako z photoshopu, nanesu ho v silnější vrstvě štětcem. A když chci vypadat fresh a svěže nechám ho jen tak, bez pudru.


Navíc jeho příznivá cena, kdy se dá sehnala kolem 150 korun, prostě nemám co vytknout. Jednička!


Pak tu mám jednu věc, kterou jsem ukazovala minulý týden na instagramu. Je to 'lepidlo' na nalomené nehty od značky L'ACTION a v Rossmannu ho seženete za 200,-. Ale jak jsem do něj vkládala naděje tak mě zklamalo, samotné opravdu nefunguje. Konzistencí je to klasický čirý lak a i mi přijde, že se tak chová, lepidlo v něm nevidím. Podle popisků stačí jen samotný nehet přetřít a má to vydržet celý týden.

No, ale když na prasklinku nanesete 'plátýnko' z čajového sáčku a uděláte z něj záplatu, kterou tímto výmyslem přetřete, opravdu to drží a po zalakování nebo zagelování to není vidět. Já to na nehtu mám od čtvrtka a drží to, i když jsem nehet měla zatrhlý až do poloviny. Klasický lak by odvedl stejnou práci, takže za mne tohle ne.

Máte s tímhle zkušenost? nebo jak podobný problém řešíte  vy?


Děkuji za reakce a nezapomeňte se zapojit do soutěže! Trvá do neděle!
Jo, a jdu konečně ke kadeřnici tak jsem zvědavá, jestli se konečně přemůžu a nechám se ostříhat tak, aby to alespoň někdo poznal! Držte palce, Kristine<3



24 komentářů:

  1. Ta sada od Dove má moc pěkné ty obaly a Dove mám ráda :) S tím lepidlem zkušenost nemám, ale asi bych si rovnou v obchodě řekla, že tomu nevěřím :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja som s týmto mejkapom veľmi spokojná, mám dokonca rovnaký odtieň:) Pekne kryje, ľahko sa nanáša, nerobí fľaky a - čo je hlavné - vydrží. **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám od Dove verzi Oxygen & Moisture a jsem taky spokojená :) A od Rimmel mám vlastně taky právě ten druhý make-up v tubičce Ligh Porcelain a je fajn, i když všichni si chválí spíše tento :))

    OdpovědětVymazat
  4. Olej od Dove si musim kupit :) a to s tym cajovym sackom som ani nevedela, ale musim to rozhodne niekedy vyskusat :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle řadu od Dove musím vyzkoušet! Já mám ráda jejich hydratační. A na makeup se chystám už taky nějakou dobu:).

    OdpovědětVymazat
  6. Dove je ta nejlepší pečující kosmetika. Máš krásné fotky! :)

    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím, tento šampon je opravdu výborný produkt :) jsem s ním moc spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  8. Radu od dove si chci poridit.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Řada od Dove vypadá moc dobře, makeup od Rimmelu taky vlastním a jsem spokojená. To lepidlo vypadá fakt na nic, kdysi jsem zkoušela ten čajový sáček a dost v klidu to drželo a máš to zadarmo :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to lepidlo mě zaujalo, ale je pravda, že bych tomu nevěřila :-/ To s tím plátýnkem neznám, takže super! Děkuji za tip :-)))

    OdpovědětVymazat
  11. Hmmm, ten mejkap nevypadá špatně, ale já si už od Rimmelu koupila jiný, Match Perfection, který byl ve slevě za 149 Kč. Ale někdy příště bych si jej asi koupila. Jinak, co se týče nehtů, tak sice vím, že jsou určité metody jak spravit nalomené nehty, ale já to řeším cestou jedinou, radši ho zkrátím pilníkem. Těmto lepidlům totiž moc nevěřím.... I kdyby to fungovalo, tak ta kvalita opraveného nehtu nebude nic moc.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, tvůj blog je úžasný. Taky jsem teď nedávno založila.Tak pokud budeš mít zájem spřátelit budu ráda.sofi-beauty-s.blogspot.com A chci se zeptat, nemáš zkušenost s mobilní aplikaci bloggermobile? Je to aplikace přes kterou můžeš sem dávat příspěvky. Já jsem si jí stáhla, ale nejde mi přihlásit se na tento účet. Místo toho se to přihlásí na účet který mám v mobilu :( Tak jestli by jsi mi neporadila, nebo kterákoliv zvás. Budu ráda, protože všechno hodně fotím mobilem tak abych nemusela každý obrázek dávat na kompu. Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sofi, děkuji za komentář a jsem moc ráda, že se ti u mne líbí <3 K tvému dotazu bohužel nemám odpověď, v mobilu jsem měla jen appku přímo od Bloggeru, která fungovala sice skvěle, ale mě byla na nic, protože to není aplikace určená na prohlížení tvých oblíbených blogů, ale jen na přehledy a psaní článků. Tak jestli ti jde vyloženě jen o tohle, tak ji zkus, jinak kdyby někdo věděl o nějaké, která blogy umožňuje prohlížet, tak také budu vděčná za radu! :-)

      Vymazat
    2. Já na prohlížení blogů používám Bloglovin' :-) Jak na počítači, tak v mobilu.

      Vymazat
    3. medvidatko: děkuji za typ, určitě zkusím :) Kristine: tak mohu si tě přidat do oblíbených blogů? :)

      Vymazat
    4. Také děkuji za tip, už to mám v mobilu a je to dobré! A Sofi: jasně, budu rada! :-))

      Vymazat
    5. ok tak ty mě mužeš taky pokud cheš :)....appku mám v mobilu a je super. A to je pouze na sledování blogů, nebo mohu přidávat příspěvky na můj blog :)

      Vymazat
  13. ten make-up je opravdu skvělý! Ale ještě více mi vyhovuje Match perfection. :)

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  14. Když si zlomím nehet nemám nervy na to to nějak zachraňovat, vezmu nůžky a všechny ostříhám :-D Takže bych se na nějaké lepidlo vyprdla.

    OdpovědětVymazat
  15. Ten Dove se chystám vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  16. Kdybych teď doma neměla minimálně 10 nerozbalených produktů na vlasy (a další 3 na cestě), hned bych si pro kondicionér a šompon letěla. Už jsem na ně slyšela více pozitivních recenzí, a pořád mě lákají. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky zlomený nehet prostě zapiluju či ustřihnu. Když to není moc vidět, počkám, než to odroste, když jo, ostříhám i ostatní nehty.

    OdpovědětVymazat
  18. tak ja som skusala tu sadu od orly na zlomene nechy a nic moc ked som si to zalepila s tym prilozenym praskom tak mi to vydrzi ledva pol dna, ale ked pouzijem cajove vrecko tak aj dva dni :) teraz som o tom dost pozerala na youtube a americanky si chvalia nejaky hodvab na nechty co sa zalepi cez zlomene miesto,skus pozriet https://www.stringsbymail.com/supernail-swiss-silk-wrap-self-adhesive-40-tabs-36-inches-11181.html a moze sa to aj zagelovat takymto gelom: http://www.sallybeauty.com/light-less-gell/SBS-156572,default,pd.html

    OdpovědětVymazat
  19. za mne tedy nej technika na opravu prasklého nehtu... chce to chvilku cviku, ale pak ti to dá až 14 dní :-) http://www.mikrosvetbyellen.com/2014/07/lakomanie-jak-na-opravu-transplantaci.html

    OdpovědětVymazat