neděle 21. září 2014

Dny Marianne a podzimní wishlist

Pěknou sychravou neděli přeji <3

Ještě než přijdu s konkrétními články mám tu ještě několik fotek a novinek týkajících se dnů Marianne. Konečně jsem se plně vybavila na sport a běhání, sehnala skvělé kalhoty s pukem a různé další drobnosti. Na konci článku jsem si sama pro sebe (a samozřejmě i pro vás) sestavila podzimní wishlist z věcí, které bych si v nejbližší době chtěla pořídit.


V prodejně Adidas jsem uplatnila první slevu na tyhle superpohodlné boty s růžovým vnitřkem. Už dnes ráno mě vytáhly z postele a donutily mě jít si zaběhat. A řeknu vám, těm klasickým sportovním botám se opravdu nevyrovnají, běhalo se mi jako v nebi ;-)


V H&M jsem sportovní kolekci měla omrknutou už dlouho a jen jsem čekala na... Dny Marianne. Podprsenka je skvělá a spolu s tílkem vypadá opravdu pěkně. Na hodině cvičení jsem na tom tílku mohla nechat oči, má skvělou barvu, střih i materiál. Každý kus 250.- mínus sleva 20%.


V H&M jsem ještě do tašky přihodila sladké kalhotky, kterých není nikdy dost, že? 275,-.


Nakonec jsem ještě v Oodji objevila poslední velikosti béžových kalhot s pukem a koženkových kalhot, na které se strašně těším. Mám pocit, že v podzimním outfitu budou vypadat fantasticky! (na fotce ani jedny nevypadají k světu, omluvte to, v outfitech vám to vynahradím).

Ještě ke dnům Marianne: byla jsem poprvé a docela se mi to líbilo. Jen to příští rok více vychytám a lépe se na to připravím. Třeba Fokus optik měl 50% na celou zakázku i s obroučkami. A vzhledem k tomu, že si teď brýle budu vybírat, mě docela mrzí, že jsem to prošvihla. A co jsem četla od vás o tom, jak tato akce probíhala v Praze, jsem opravdu ráda, že mám Liberec blíže, protože tady to bylo úplně v pohodě, lidí tolik jako normálně, ikdyž já jsem byla už v pátek a co se dělo o víkendu nevím. Co vy, jak se vám slevové dny líbily?


Podzimní články už jsou v plném proudu a i já pomalu vyndávám tmavší a vínové odstíny rtěnek a laků na nehty. Když jsem probíhala obchody plné nových podzimních kolekcí, všimla jsem si několika různých svetrů v baby blue barvě. Dřív jsem ji přehlížela a nic mi neříkala, teď tenhle svetr z Lindexu opravdu potřebuju a do samotné barvy jsem se asi zamilovala! A taky doplňky ve skořicové barvě. Černá je už nuda a navíc mi nesluší. Co říkáte na kozačky z Botovo.cz? A jaké zkušenosti s touto stránkou máte? Já jim asi brzo podlehnu, stejně jako kabelce ve stejné barvě z H&M, která na pohled a v reálu vypadá úžasně. Akorát se v téhle barvě asi u nás neprodává. Viděl jste ji v obchodě někdo? Rukavice a šály H&M. 
Jak vypadá váš podzimní seznam? Co si myslíte, že se bude nejvíce nosit? Co vy a 'baby blue'?
A budu moc ráda za vaše odpovědi k mým otázkám z wishlistu!
Budu se těšit příště se soutěží a přeji příjemný začátek školního týdne :-)
Kristine <3

25 komentářů:

  1. Sportovní podprsenku na cvičení máme stejnou :))

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Na Dny Marianne jsem taky ulovila spousty super věcí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Baby blue budem tuto jesen kombinovat s burguny..zadovazila som si koselu v odtieni baby blue a myslim ze k nej prevetram burgundy lodicky spolu s rimmelom cutting edge :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si nedávno z botovo objednala lodičky a sandálky na klínku a jsou super, netlačí, jsou pohodlné a vypadají, že i něco vydrží. Podle mě odpovídají kvalitou řetězcům, žádný extra zázrak, ale propadák to asi taky nebude.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. V sportovej sekcii H&M som tiez dobre nakupila - podobne ako ty, tielko a podprsenku :) Za tu cenu nepoznam lepsiu alternativu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvele nakupy a super wishlist!! :) Ja som síce ešte tejto modrej nepodľahla, za to doplnky a ich farba to je moje jesenné :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem se chtěla dnů Marianne, ale bohužel jsem byla nemocná :(( škoda, nakoupím si v květnu na elle víkendu :))) nakoupila jsi super kousky!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ten svetr z Lindexu si také přeji, přesně jak popisuješ, ta baaarvaaa!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Uch uch krásne si si vybrala. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dokonalé úlovky a wishlist na jeseň mám takmer na chlp rovnaký :)

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  11. Tuhle kabelku mám v černé a je skvělá :).V Plzni máme i tuhle hnědou a je opravdu hezká + ve stejném odstínu mají i šálu :)

    OdpovědětVymazat
  12. úžasné kousky..nutně potřebuju novou kabelku, takže díky za tip! :) a ten svetřík je strašně pěkný, baby blue je moc pěkná barva, hlavně svetr v této barvě je nádherný :) a na podzim bych se neobešla bez tartan šály a dalších kostkovaných/károvaných barev :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pekné veci, športová podprsenka vyzerá veľmi dobre, určite sa po nej pri najbližších nákupoch pozriem. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  14. Myslim, ze ukazovat tu nohavicky je trochu cez...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patří k životu a nosíme je všechny... mě to nijak neuráží... :) Zu.

      Vymazat
  15. Botovo nedoporučuji. Mají hezké boty, ale stejné jsem sehnala u vietnamců o půlku levněji, a to fakt nekecám :/ A bylo absolutně totožné.

    OdpovědětVymazat
  16. Můj wishlist je plný svetříků, dále bych chtěla kabát - parku a chlupatou vestu... bohužel mám pocit, že letos nic neseženu, jelikož mi v obchodech XS nesedí... :( A to mám postavu pořád stejnou... Zu.

    OdpovědětVymazat
  17. Barvička baby blue se mi líbí, já mám hodně ráda všechny odstíny modré :). Pokoupila sis pěkný věci i věci na wishlistu se mi líbí :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  18. Dobře si nakoupila já bohužel to mám daleko :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Baby blue se mi moc líbí a chtěla bych v této barvě aspoň jeden kousek :) Jinak si chci také nakoupit spíše hnědé doplňky, v černé mám všechno a už mě to nebaví :X

    OdpovědětVymazat
  20. Super wishlist, taký krásny burgundy šálik nájdeš aj v HMku , úžasný je veľký. Veľmi rada ho nosím :)

    OdpovědětVymazat
  21. Pekné veci sisi nákupila!
    Všetko z tvojho zoznamu si viem na tebe predstaviť. Na sebe už trošku tažšie :) baby blue nie je moja farba.
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  22. Já si na dnech Marianne pořídila taky spoustu pěkných věcí, něco jsem pokoupila už i na Vánoce :-). Baby blue mě moc nebere, ale ta kabelka z H&M je fakt moc pěkná! Koukala jsem na ní ve Francii, docela dlouho jsem jí držela v ruce než jsem se rozhodla, že utrácet nebudu :-). Těším se na tvé podzimní outfity :-).

    OdpovědětVymazat
  23. spodní prádlo mají v H&M opravdu krásné, nechala bych tam majlant! :x :D na botovo.cz jsem si vyhlížela už několik kousků a řekla bych, že asi neprohloupíš :) i ty šálky jsou nádherné <3

    OdpovědětVymazat