čtvrtek 21. srpna 2014

Prázdninové novinky

Hezký čtvrtek, mí čtenáři!

Někdo se mě zeptal, proč oslovuji jen čtenářky, když prý i čtenáři můj blog sledují? Vzala jsem si to tedy k srdci a od teď vás budu oslovovat všechny dohromady. Dnes vám ale ukáži spoustu novinek, kde budou převládat hlavně boty. Ano, vážně, nezbláznila jsem se, dnes uvidíte hned 4 nové páry, které mi za poslední měsíc přibyly do sbírky. Jedny extra klasické a pohodlné, ostatní placaté a jedny dokonalé na vysokém podpatku.


Na začátku měsíce jsem si po dlouhé době koupila Elle kvůli miniaturkám od Aussie, se kterou jsem až do té doby neměla zkušenost. Voní krásně, to se musí nechat, ale čekala jsem zázrak, který se nekonal. Ani samotný časopis mne neoslovil.


Z novinek od Catrice jsem si dokoupila vyhlazující lesk na rty. Po dlouhé době jsem si koupila něco takového, moc tomuhle lepivému na rtech neholduji. Ale je pravda, že na rtech vydrží opravdu dlouho a vypadá moc pěkně.


Mamka má skvělé kamarádky, které jí takovéhle poklady nosí s tím, že je nevyužijí a ať si je nechá a podělí se se mnou. Já to samozřejmě moc ráda přijímám a navíc Dior incognito je snad nejkrásnější barva, jakou jsem kdy na nehtech měla (někdy vám ji v akci ukáži) a perfektně se mi s ním manipuluje.


Nové náušnice z Gate za pár kaček a v tomhle případě velikého výběru se to snad ani nevyplatí objednávat z netu (ebay), když je tam dodací doba tak dlouhá.


Ach bože, moje modré lásky. Už jste je před nějakým časem mohli vidět na mém facebookovém profilu. Jsou z CCC ze slev a jak tam nerada nakupuji, tyhle boty mi prostě padly do oka. Právě k nim mi z Ebay dorazí modré psaničko do nějakého outfitu. Náušnice opět Gate.


Ochrana na vlasy od mé oblíbené značky, od které používám i šampon s kondicionérem. Vše mi moc vyhovuje.


Mamka mě překvapila a dala mi předčasný dárek, který jsem si spokojeně odškrtla ze svého 'teď už skoro prázdného' (jsem nenáročná :-D) wishlistu. Už jsem je kdysi měla a po tom, co jsem si omylem a nevědomky objednala fake conversky ve vínové jiné nechci, tohle jsou prostě ty nejpraktičtější boty, i když jsou bílé. Ale já nejsem čuně.


A teď vám povím o fb skupině, která se jmenuje LEVNÉ BOTY. Najdete jí TADY a do skupiny vás po žádosti hned přidají. Navedla mě na ni Jitka z Francebaby a nejdříve jsem odolávala, ve slevách jsem se už ale neudržela a objednala si rovnou dvoje, baleríny, ale krásné! Jedny gumové nude, ve kterých se chodí jako v bavlnce a druhé černé, se zlatou kovovou špičkou, které využiji do práce. Ty první snad jen zdálky připomínají Melisy, tyhle byly ale za hubičku. A vypadají prý jako z marcipánu ;-)


Já vám řeknu že nebýt blogu, už bych asi měla i ajfouna. Nové věci z eshopů mě nutí dokupovat si doplňky, aby v outfitech vše krásně ladilo. Ale baví mě to, to tedy jo. Tohle pěkné mint psaníčko jsem za dvě stovky ulovila u místních vietnamců. Uvnitř skrývá i popruh a spoustu malých kapsiček, abych v ní nic nemohla najít.


A nakonec hádanka. Co je to? Každopádně se těšte na outfity, které budou ještě na letní vlně.


O víkendu budu odpočívat na chatě v Českém ráji a článek se tu už neobjeví. Hned v pondělí se ale těště na zmiňovaný outfit, ze kterého maličko a spíše takovou srandičku můžete vidět na mém FACEBOOKU.

Mějte se krásně a napiště mi, co zaujalo vás a co na to říkáte, budu se těšit!



35 komentářů:

  1. love shoes :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Aussie v Elle jsem si také pořídila a musím říct, že jsem čekala toho více připadal mi jako normální šampon, žádný zázrak :)) Tý jo ty balerínky vypadají fajnově :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Elle jsem si taky koupila kvůli miniaturkám a lesk od Catrice mám také v plánu koupit (a nějaké další věci taky). A psaníčko se mi moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
  4. přesně ty béžové balerínky jsem chtěla a neměli 36! aaa :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci a ty kamarádky od tvojí mamky závidím! :) :D
    whitemarie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten lesk od Catrice jsem také koukala, ale něco tak lepiveho fakt nemuzu. Zvlast, kdyz skoro pořád nosím rozpuštěne vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Neplánuješ recenzi na ten lesk? :-)

    OdpovědětVymazat
  8. ten lesk od Catrice vypadá skoro stejně jak ten opěvovaný od Clarins! Kolik ten od Catrice stojí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že 90 korun :-) A recenzi snad ani v samostatném článku neplánuji, určitě se o něm ale zmíním více v nějakém líčení.

      Vymazat
  9. Tak ty růžové balerínky moc závidím a Elle jsem si taky koupila jenom kvůli miniaturkám - a už mám doma šampon v plném balení :)

    OdpovědětVymazat
  10. Topánočky sa mi najviac páčia a to všetky ! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. CCC taky nemusím, ale ty botky jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherný botky :) Elle jsem si koupila taky a žádný zázrak se u mě s Aussie taky nekonal
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. je to nadherna sukna, ktoru si nam uz ukazala aj s ciklistom :-D inak krasne vecicky :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  14. Všetky topánky sú úplne dokonalé, hlavne oboje balerínky! ♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, to je věcí! Jedno lepší jak druhý, nejlepší jsou botkyy. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné věci jsi pořídila :) Především ty botičky jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  17. Řekla bych že na té poslední fotce bude sukénka :) !
    Jinak ty gumové balerínky mě dostaly! Strašně se mi líbí ta barva, materiál a i když se mi ty gumové boty moc nelíbí tak tohle je zásah! Brala bych je ihned, opravdu vypadají jak marcipánové.

    OdpovědětVymazat
  18. krásné věci :) ty modré boty jsou boží <3

    OdpovědětVymazat
  19. náádherne vecičky! :) tie topánky ma tiež uchvátili

    OdpovědětVymazat
  20. Ty modré botičky a mentolové psaníčko <333 Nádherné věci sis pořídila, Kristýnko!

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem nadšená z těch modrých bot! Jsou nádherné...

    OdpovědětVymazat
  22. nadherne nausice, lak od Dioru a este bozskejsie balerinky :) mam rada tvoj blog

    OdpovědětVymazat
  23. Ty botičky jsou dokonalé, díky za tip! :) Stále hledám nějaké balerínky a pořád se mi nic nelíbí a nebo se mi za ně nechce dávat 300 Kč, když vím že se po jedné sezóně rozpadnou :) Jinak, sedí dobře velikostně? Pořád nevím které vybrat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prý se mají brát o číslo větší, ale já mám všechny boty 37 a řekla bych, že mi sedí dobře :-)

      Vymazat
  24. Od Aussie jsem zázraky nečekala, protože jsem si nebyla jistá, jestli mi miniaturky v časáku sednou (těch jsem se dočkala od řady Volume, ale už ji musím po půl roce obměnit, protože si vlasy začínají zvykat). Všimla jsem si na Slovensku, že ty miniauturky porádvají v DMku. Časopis je pro mě vždycky zklamání, ale kupuju si ho 1-2x do roka jen kvůli "dárku". :D

    Kosmetiku Bione mám ráda, hlavně že je regionální. :) Mám vyzkoušený arganový sprej a tři druhy šamponu. S pleťovkou si nejsem pořád jistá. Olejový odličovač ujde, ale na takový ten modrý z Balea nemá.

    OdpovědětVymazat
  25. Botičky jsou krásné všechny! :) A sprej od Bio mám také, ale nějaký pšeničný a hrozně mi smrdí :D Takže si ho dávám maximálně před umytím do vlasů.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Tie balerínky sú neskutočne roztomilé! :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  27. ty botičky jsou nádherné! oboje :) a boty z ccc jsou prostě dokonalé..

    OdpovědětVymazat
  28. Ani mě Aussie neoslovil :) Taky jsem čekala kdovíco, konečky mám sušší než normálně a od kořínků se mi vlasy zase začínají víc a dřív mastit.

    OdpovědětVymazat
  29. Botičky jsou moc krásné, tak sem taky koukala na tu FB stránku, už jsem měla i jedny vybrané a pak jsem je viděla u Vietnamců v Brně, nevím teda kolik stály tam, ale odradilo mě to od koupě :(

    OdpovědětVymazat