úterý 1. července 2014

První prázdninový

Hezké prázdninové úterý!

Dnes, aby tu nebylo prázdno, vám ukáži pár nedůležitých fotek, které většinou podrobně uvidíte v pořádných příspěvcích. Chystám si pro vás několik outfitů a jen čekám, až bude konečně krásně. Vlastně nejsem ještě vůbec opálená. Jak jste na tom vy?


Začnu asi nákupy, protože to mi opravdu jde. Letní věci se nakupují lépe než ty zimní, to dá rozum. V kabinkách ze sebe nemusíte svlékat několik vrstev a hlavně je to všechno za hubičku a ještě ve slevách, které teď kralují. Já si ale stejně potrpím na sekáče, v nich se ukrývají ty nejoriginálnější kousky, které tu nikdo nemá. Jedním z nich jsou ty princeznovské šaty a květované tričko. Pak jsem také objevila NewYorker, který jsem už kdysi zavrhla a chodila kolem něj obloukem. Jo, překvapil mě a teď to beru zpět, retro krátké tričko je prostě naprosto boží, s áčkovou sukní z H&M bude vypadat v horkých dnech skvěle.

Jinak letošní móda krátkých topů se mi fakt líbí, nejsem ale zvyklá chodit s holým břichem a tak si na to teprve zvykám. Další skvělý kousek z NY uvidíte v chystaném outfitu.



Další novinkou, která mi v botníku přibyla, jsou tyhle boží boty z H&M. Jsou tak pohodlné (i když první kroky doprovázela i krev, už jsme si ale zvykli) a na noze vypadají neskutečně sexy. No, konečně mám letní černé boty na podpatku!


Outfit bude brzy, nebojte. Víc zatím neprozradím.


Musela jsem si sepsat své letní plány, abych na některé z nich nezapomněla. Moc ráda bych letos zatím jen jako model navštívila Surface, kam se po maturitě chystám na kurz. Také mi fakt chybí bronz a opalování miluju a i když se letos už k moři nejspíš nepodívám, já se tu prostě opálím! Pak bych si chtěla vypilovat řízení auta i kola, mimochodem, dostala jsem růžové, staré a krásné retro kolo, na to se také v nějakých fotkách můžete těšit :-) Chci víc fotit, pořádně začít běhat a cvičit (to teď dělám pořád, v létě se do toho ale obuji více), a začít se zabývat videi, konečně. Tak víte, na co se můžete těšit a napište mi, co zajímavého jste si dali za úkol vy.


Doufám, že vás do očí jako první praštil nový design. Stále je v procesu předělávání, přesto ale doufám, že se vám už teď líbí. Minimálně víc než ten, co tu byl. Kdybyste k němu měli nějaké připomínky, ráda je uslyším!




33 komentářů:

  1. Design vypadá skvěle, a všechno to oblečení ještě líp!
    A jsem moc zvědavá na to kolo, retro (a ještě k tomu v růžové!:D) bych si moc přála i já:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný oblečení, hlavně ty šaty. Já teda nepřišla na chut krátkým topům, vadí mi, když mi leze břicho nebo záda. A opálená nejsem vůbec, včera mi přítel řekl, že jsem hrozně bílá :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné oblečení :)))) Těším se na ten outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. New Yorker za poslední dobu opravdu překvapil. krátká tílka se mi také líbí, ale jedině se spodkem s vysokým pasem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pre tie šaty si musím do NY skočiť, sú úžasne a aj tie ostatné kúsky :)

    http://thelifeofromi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, asi tě zklamu, ale ty šaty z NY nejsou, objevila jsem je v sekáči :-)

      Vymazat
  6. Tie šaty sú neskutočné ♥ A mňam, jahody ♥

    OdpovědětVymazat
  7. taky jsem teď dlouho dělala na designu, ono to vypadá ve finále jednoduše, ale moc dobře vím, jak to dá zabrat, takže chválím :) a new yorker jsem taky zavrhla až předevčírem jdu kolem a už z výlohy vidím parádní černé šortky za směšnou cenu...no jasně že už jsou moje :D

    OdpovědětVymazat
  8. těším se na ty outfity! a já jsem si taky vzala jako předsevzetí na léto víc cvičit a běhat, tak snad to vydržím :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ach ty botičky, ty jsou opravdu nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Také nejsem ještě opálená, pořád jenom prší a když se konečně udělá hezky tak musím do práce. Pořídila si moc hezké věci, také mám plno letních věcí připravených ale zatím nic. Moc se mi líbí ty boty :-) Já snad za úkoly jsem si dala že zhubnu, začnu pořádně cvičit a hlavně se konečně naučím na podpatkách venku na ulici poněvadž chodím s lodičkami pouze na plesy a přehlídky, nějak se musím naučit se v nich cítit dobře i venku mezi lidmi :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám moc ráda tyhle záplavy fotek!♥

    OdpovědětVymazat
  12. To ja naštěstí opálená jsem, ale jen diky tomu ze jsem se v sobotu vrátila z Turecka :D

    OdpovědětVymazat
  13. krásný šatičky:)) já jsem s tím opálením na tom uplně stejně jako ty:D snad to brzo napravím!

    OdpovědětVymazat
  14. Kristýnko ty šaty jsou opravdu nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  15. ach, ty topy a sukýnka nemají chybu, už se moc těším na outfit! :)) ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Ty květované šaty jsou překrásné! :)

    OdpovědětVymazat
  17. krásné věci, opravdu :) já taky nejsem opálená, ale o už ke mě nějak patří... Já jsem si zas dala za cíl tyhle prázdniny si pořádě užít a hlavně dát odpočinek hlavě:) No a samozřejmě sportovat :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  18. myslím, že NY sa v poslednej dobe celkom vyšvihol:), tiež nie som opálená, tak nejak nestíham..už aj kvôli tomu premenlivému počasiu, tak si dopomáham aspoň samoopaľovákom:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty šaty!! Nepřestávám slintat, fakt ne.

    OdpovědětVymazat
  20. Taky bych chtěla umět najít v sekáčích vždy tak hezké věci jako ty:) Jinak máš pravdu, ty boty vypadají na noze opravdu moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahh těším se na to retro kolo, miluju je! A opálená taky nejsem a beztak ani nebudu, taky se k moři nechystám a tady u bazénu mě ležet nebaví :D

    OdpovědětVymazat
  22. Růžová a bílé puntíky? To je něco co opravdu můžu :-)

    OdpovědětVymazat
  23. ten top z NewYorkeru je úplne krásny :) a topánky sa mi tiež veľmi páčia.
    som zvedavá na ten retro bicykel.
    ja som tiež začala toto leto riadne športovať a prvý týždeň sa mi zatiaľ darí :D

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to sú pekné kúsky na leto! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  25. Už se těším na outfit, něco málo už jsem zahlédla na FB :-) a ty nové korále vypadají jako černý rybíz :-)

    OdpovědětVymazat
  26. já se chystám po prázdninách také na kurz!:) jinak nové věci jsou krásné a v létě to mám také tak - nakupuju víc jak v zimě, protože v zimě mě v kabinkách štve, jak si musím sundávat milion věcí. teď je to o dost jednodušší (bohužel :D)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat