neděle 23. února 2014

Setkání s Gabriellou Salvete

 Krásnou, slunečnou neděli.

 Dnes asi tušíte, co Vás čeká. Už jste měli možnost přečíst si několik různých článků o setkání s Gabriellou Salvete, na které jsem byla i já za blogerky pozvaná. Bylo to úplně poprvé, kdy jsem měla možnost zúčastnit se něčeho takového a něčeho tak krásného.

 Cestování po Praze autem není nic moc, bylo to komplikované a byla jsem ráda, že jsem stihla dorazit včas. Naštěstí to dobře dopadlo a já rychle stihla vyfotit i outfit, který na konci článku najdete také. Setkání se konalo v galerii PASSAGE v salonu Bellevue, což bylo krásné místo s krásným výhledem. Na uvítání jsme dostali bublinky (byl tam i Míra!) a zjistili, že místnost je plá fotografů a kameramanů. Fotografové by ještě byly v pořádku, ale kamera? To bylo tedy nečekané a jsem zvědavá na výsledek.

 V pozvánce nebylo jasně dáno, co nás čeká. Bylo řečeno, že se máme těšit na zajímavé hosty. Těmi byl italský chemik Alberto, který do tiskové konference vnášel odborné info, z čeho produkty jsou a pod., dále ředitel značky Alessio Monteleone, který vše i překládal a nakonec vizážistka Petra Šestáková, která nám byla po konferenci k dispozici a zodpovídala naše dotazy a v průběhu i vysvětlovala, jak s produkty nejlépe pracovat.


 Hlavním cílem bylo představit nám jarní novinky, které se v drogériích zatím sehnat nedají. Jde o CC krém a řasenku. CC krém, italsky 'čiči kréma', má za úkol sjednotit, hydratovat, krýt, zmatňovat, bojovat proti pigmentaci, akné a má pokožku regenerovat a dodávat ji hebkost. Obsahuje SPF 30, olej z mandlí a kyselinu hyaluronovou. Odstíny jsou jen 3, krém by se prý ale měl tónu pleti přizpůsobit. Já mám odstín 01 a maximálně mi vyhovuje, a to jsem neopálená. Samozřejmě, recenzi napíši, až vše pořádně vyzkouším, zatím jsem ale za těch pár dní spokojena.

 Řasenka  INFINITE DEFINITION obsahuje včelí vosk, přírodní složky a je bez parabenů, jako prý ostatní výrobky této značky. Má prodlužovat a zvětšovat objem. Je zvláštní hlavně díky svému kartáčku, který je mini a nemá štětinky. Bohužel vyfocen není ale o jeho fotky vás neochudím. I řasenka se mi zatím jeví moc dobře, i když mám pocit že se mi drolí více, než jakékoliv jiné. Oba výrobky budou stát kolem 160,-.


 Další věci, které jsme k testování dostaly se už koupit dají. Je to Long lasting foundatin 3 v1 a korektor. Makeup jsem si vzala 02, což byla chyba, je na mě poměrně tmavý i přesto, že s odstíny v drogériích jako jedna z mála nemám problém. V létě bude ale ideální. Korektor mám v odstínu 02 a ten je skvělý, zakrývá i mé tmavé kruhy a je krásně sametový a hladký i bez použití podkladové báze. Jak jsem již psala, na podrobné recenze si musíte ještě chvíli počkat.


 Osobně jsem poznala milou Mademosisellee a Péťu s Mírou, kteří v reálu působí stejně tak mile a sympaticky, jako na videích. Jsem za tohle seznámení moc vděčná a bylo to moc milé.


 Stihla jsem i vyfotit rychlooutfit, který jsem večer vymýšlela a ráno zjistila, že zásadní doplněk mi chybí. Černý náhrdelník si půjčujeme s mamkou a ona už v něm byla v práci. Takže jsem improvizovala a nebylo to úplně ono. Vše asi znáte, kabát je z rosewholesale, kabelka z KikiRiki a sáčko s krajkou, které není vidět, také odtud.

 A také jsem si konečně nechala natisknout vizitky, které se mi teda hodily!


 Články u ostatních najdete u Mademoiselle, Péti, Skodulky a Rendy.

 Já celému týmu GS který je úžasný, mockrát děkuji za pozvání a krásný zážitek, na který jen tak nezapomenu. Vše bylo do nejmenšího detailu promyšlené a bezchybné, luxusní. Nemám s čím srovnávat ale i tak vím, že to bylo na vysoké úrovni. Jsem strašně ráda, že díky blogování dostávám takové možnosti, to mě posouvá dál. Značka na mě udělala dojem i přesto, že jsem ji měla ráda už předtím. Je pěkné, když si někdo své 'fanoušky' takto hýčká.

 Uff, to byla fuška všechny pocity a zážitky smrsknout do jednoho článku. Myslím, že jsem určitě na něco zapomněla. Vám ale přeji hezký zbytek neděle a budu se těšit na komentáře. Ještě by mne ale zajímalo, jestli Vás novinky oslovily?

Kristine<3

32 komentářů:

  1. to je skvělé<3 to sis musela užít!

    OdpovědětVymazat
  2. krásne fotky :))
    veľmi sa mi páči tvoj outfit ! <3

    OdpovědětVymazat
  3. věřím, že to muselo být hezké :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o setkání četla na ostatních blozích, museli (i Míra) jste si to všichni parádně užít :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě oslovila řasenka a korektor, tak jsem na ně opravdu zvědavá! Také už jsem pár článků z této akce shlédla ;) Snad bude těchto akcí více :))

    OdpovědětVymazat
  6. Máš krásne vizitky, jednu by som chcela dostať :)
    Z noviniek GS by som celkom rada vyskúšala CC krém.

    OdpovědětVymazat
  7. Kabátik je veľmi pekný, na novinky od Gabriely som celkom zvedavá, zaujala ma hlavne maskara.:-)
    Pozývam na Giveaway na mojom blogu.:-)
    http://ziriane.blogspot.sk/2014/02/100-blog-post-thank-you-and-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. muselo to byť skvelé!:) mala si pekný outfit a na recenziu sa teším!

    OdpovědětVymazat
  9. Kristýn, mně se ta řasenka taky nějak drolí, to jsem jinak u GS řasenek nezaznamenala :(
    Jinak 3in1 mám taky dvojku a je teda hrozně tmavá a bojím se, že ani v létě mi nesedne, stejně jako korektor. CC mám 2 a přišla nám s holkama světlejší jak 1, tak to docela jde a ztratí se to :)
    A úplně jsem ti zapomněla pochválit ten outfit, vínovozlatočerná kombinace je úžasná :)
    Každopádně si článek napsala moc hezky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Tobě to také moc slušelo. Té řasence dejme šanci a nedejme na první dojem, já stále doufám, že mne překvapí! :-)

      Vymazat
    2. Já taky, ale stejně to vidím, že mojí oblíbenou Diamante nepřekoná :) Ale obal má hezčí ta Infinite :)) A děkuju <3

      Vymazat
  10. Tak tohle setkání sis musela opravdu moc užít :-), s Peťou vám to na fotce opravdu sekne :-)) a jinak ty vizitky jsou krásné!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Bych chtěla vyzkoušet ten CC cream :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně se těším na ten CC krém, vypadá dobře. Jinak moc hezký outfit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  13. musela to být super akce a strašně se mi líbí vizitky, jsou jemné, nepřeplácené a skvěle se mi hodí k tvému blogu:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  14. Moc se mi líbí tvůj outfit, kombinaci velbloudí béžové a černé mám ráda :-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Kristýnka, podľa toho, ako o tejto udalosti píšeš/píšete, bola akcia naozaj skvelá, príjemná a na úrovni (koniec koncov presne taká, akú Gabriellu poznáme z vystupovania a komunikácie na ich FB:-), a v dobrom závidím (teda skôr prajem) účasť na takom peknom čiči-večierku;-). Tak nech sa teraz také príjemné pozvania len hrnú!;-)
    P.S.: Na tej spoločnej fotke s Peťou vám to sekne, zlaté ste!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že to máš do ČR daleko. Tebe bych moc ráda na takovém příjemném setkání poznala!

      Vymazat
    2. Júú, ty si zlatá Kristine! Až ma to chytilo za srdce:-), nápodobne!♥

      Vymazat
  16. Gratuluji k takove prilezitosti!

    OdpovědětVymazat
  17. článek už napsala i Andrea, jestli můžu doplnit :)
    http://www.carameels.com/2014/02/setkani-s-gabriellou-salvete.html

    OdpovědětVymazat
  18. Jemná závisť, ale prajem ti to, lebo je to zaslúžené. Ty si naozaj šikulka a máš krásny blog :) Bude ešte nejaký článok? Čo nové a zaujímave si sa tam dozvedela? Teda nejaké podrobnosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to je od Tebe milé. No, já si z výkladu bohužel nebyla schopná zapamatovat vše, tak nevím nevím. V obsáhlejší recenzi ale určitě něco zajímavého zmíním ;-)

      Vymazat
  19. Teeda, to jste si musely parádně užít. Muselo to být zajímavé a poučné. Na takovou akci bych se chtěla taky někdy v životě podívat. Moc vám to spolu s Petrou na fotce sluší. A vizitky jsou super - jednoduché a vkusné. Stejně tak i tvůj outfit - jednoduchý a přesto - moc hezký.

    Jsi super - ráda čtu tvůj blog a moc ti to přeju. Přeju ještě víc takových pěkných akcí - a hlavně se těším na následné články, pokud nějakou takovou akci navštívíš! :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  20. Těším se až se začnou objevovat recenze na novinky :)!

    OdpovědětVymazat
  21. Bože to Petra nevystrčí z vesnice prdel aniž by jí nebyl v patách manžel? Tohle je fakt ujetý už..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale, ty jsi nějaká chytrá. Je krásné, jak se vzájemně podporují, který jiný chlap by tohle udělal...

      Vymazat
  22. Na ten CC krém jsem hodně zvědavá, určitě mám v plánu si ho koupit a Tobě to zase moc sluší :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Kdo sedi prosim vedle Lou v te siltovce? Taky blogerka? Diky za odpoved :)

    OdpovědětVymazat