středa 26. února 2014

Outfit - black&mint

 Hezkou středu Vám všem,

 víte, co je nového? Definitivně jsem se stala Canonistkou a svého Nikonka jsem vyměnila. Teď mám foťák ještě o něco lepší a dokonce mi i automaticky ostří při natáčení videí! Tak se s tím zase někam posunu, konečně.

 Je středa, začíná to být dobré. Už se nemůžu dočkat prázdnin, měli bychom jet s rodiči do Itálie lyžovat a paradoxně se tam podívám hned za 3 týdny znovu, pojedeme tam na odbornou stáž v rámci školy. To jen tak do budoucna abyste věděli, co váš čeká :-)

 Dnešní článek ale bude patřit módě. Tento outft byl focen ve spěchu, nervozitě, zablácených botách, zimě a přesně tak, jak to nemám ráda. Na poslední chvíli jsem zjistila že to, co jsem si chtěla na focení obléct, stále není vyprané a opět jsem improvizovala ... Sako z KikiRiki s krajkou znáte, kalhoty a kabelka jsou vlastně také z tohoto obchodu, jen svetřík je z Oodji a náhrdelník, který s mamkou zbožňujeme a střídáme se v jeho nošení, je z Orsay. Ještě, že nevidíte mé zářivě vínové ponožky, které jsem si zapomněla převléci. Nedostatek času je v takových případech můj nepřítel a všechno to pak zachraňuje 'fotošop'...


 A nakonec jedna bonusovka mých nových lodiček, které mi poskytl eshop rejnokobuv.cz a který na mě udělal dojem a já už k nim plánuji speciální outfit 2v1. Konečně je na jejich focení skvělé počasí a podmínky.

(lodičky: ZDE)

Vám přeji krásný zbytek týdne.
K.

41 komentářů:

  1. No teda, do kikiriki se musim podivat, vzdycky jsem ten obchod zavrhovala ale az u tebe vidim jake tam maji poklady. Jinak nad mint svetrikem jsem slintala uz jednou a je skoda ze uz nikde zadny podobny neni nebo alespon ja ho nikde nenachazim :( A mimochodem, moc ti slusi jako vzdy a tesim se na nejake clanky o Italii.

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky...ale musím podotknúť,že sa mi ovela ovela viac páčiš na tých kde si usmiata a kde sa netváriš tak vážne a prehnane umelecky....top fotka je číslo6 :P

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit jako takový je moc hezký, ale působí na mě nějak smutně, je v něm na mě až moc černé. Něčím bych ho rozzářila, třeba barevnější kabelkou.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi prostě největší kráska:)

    OdpovědětVymazat
  5. "Definitivně jsem se stala Canonistkou..." - a já tutan jsem četla canoistkou a přemyšlela jsem, proč jsi se dala na takový sport :))

    Jinak outfit je parádní, přesně podle mého gusta - saka já ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný, vůbec není poznat, že bys to fotila ve spěchu nebo nějaký jiný problémy, vypadáš skvěle! A jako, jak jsi to mohla udělat, zatratit Nikony a přejít ke Canonům, to teda... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Wau, si nádherná! Ten náhrdenlík vyzerá krásne ♥♥♥
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
  8. tá predposledná fotka je brutáááálna! Tiež by som radšej brala Canon :))

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné fotky. Moc ti to sluší! :-) Já jsem jedině team Nikon ♥ :D

    OdpovědětVymazat
  10. Haha další canoistka, taky jsem chvilku nechápala :D
    Na fotkách jsi překrásná....ostatně jako vždycky :)*

    OdpovědětVymazat
  11. Outfit ti moc sluší :))) Ta kabelka je super! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Lodičky jsou nádherné!!Moc Vám to sluší.

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji holky, jsem ráda, že se Vám outfit líbí ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. jsi tak strašně krásná :) moc ti to sluší! :) lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné fotky, moc se mi líbí ten náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jednoduchý a moc hezký outfit. Takové mám nejraději. Náhrdelník je zajímavý. Momentálně jsem si koupila náhrdelníky ve výprodeji v Bijou Brigitte, který končil v jednom OC. (a za opravdu směšné ceny.. -50% a následně -70%). Takže jsem byla nadšená.
    Sako sháním už delší dobu - žádné mi nesedělo a nebo jsem se v něm necítila. Chtěla bych nějaké černé a nebo béžové.
    Kabelka se mi moc líbí - já poslední dobou tahám jednu černou - neustále dokola.
    Lodičky jsou takové zvláštní, akorát takhle se mi zas až tak moc nelíbí - těším se, až je uvidíme na nohou :) Mám ráda vyšší a né tak moc do špičky. Ale jak říkám, až uvidím na nohou, pak teprve budu posuzovat :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  17. Kristine, vitaj medzi Canonistkami! (aj keď, tie canoistky by mohli byť šťastné, keby si sa k nim pridala;-)). Tá predposledná fotka je... WAU! A vieš čo? Napríklad tá usmiata tretia vpravo tiež!;-) Asi nebudem veľmi originálna, keď ti poviem, že si krásna, že? Ale risknem to: krásna si!:-))

    OdpovědětVymazat
  18. Taky bych chtela na vsech fotkach vypadat dobre jako ty:3

    OdpovědětVymazat
  19. na predposlednej fotke si prenádherná <333

    OdpovědětVymazat
  20. ten náhrdelník se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  21. I love this outfit on you. It looks very polished and yet casual and fun at the same time. Very chic!! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  22. Tie lodicky su otrasne, ako pre staru 50 rocnu babicku... ale ty takych veci mas viac... FUJKY!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, no to je mi tedy zase jednou chytry komentar :-D Boty se spicko jsou elegantni, nosi se a mne se moc libi ;-)

      Vymazat
  23. Veľmi pekné fotky :) Si veľmi fotogenická :)
    Freedom-dream-desire

    OdpovědětVymazat
  24. Moc hezky sladěné :-) ten náhrdelník je bomba, poslední dobou na velkých náhrdelnících ujíždím :-D a botky jsou taky super

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. ten portrét je úplně mega krásný, jsi vážně modelka :) outfit se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  26. Kvalitné fotografie určite povýšia kvalitu blogu (a tie ty máš) a dosť závisí od toho aký Canon a Nikon človek má...amatérsku a poloprofi radu má lepšiu Nikon, ale zasa tie drahšie foťáky asi Canon. Ja mám D5100 a som spokojná, teda nie som canonistka :) : http://www.ephoto.sk/uzivatel/lapetiteaura/ Outfitík je pekný ale farby by som vymenila - sako by mohlo byť mint. Z fotografií je ťažko určiť aký si farebný typ, pravdeopobne tlmený/svetlý podtyp, pre ktorý je čierna pri tvári najmenej vhodná : http://krasavnutri.blogspot.sk/2013/06/cierna-farba-komu-lichoti-komu-skodi.html

    OdpovědětVymazat
  27. Outfit vypadá skvěle. :) Klasiku se sakem mám moc ráda! :) A lodičky jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
  28. ten portrét je krásny, jemný, ženský ;)

    OdpovědětVymazat