neděle 19. dubna 2015

Bloges Market & outfit

Hezkou neděli všem!

Dnes se už konečně dostanu k akci, na které jste možná byli, možná jste na ni chtěli jít, nebo jste ji třeba prošvihli. Což je škoda, samozřejmě, protože to bylo místo plné blogerek a skvělých lidí. Poznala jsem se konečně osobně s Tess, která je naprosto úžasná, okouzlující a bezprostřední, až jsem z toho skoro odpadla a také jsem zase po roce viděla éterickou a stejně milou Johanku  a také po dlouhé době Kamilu<3

Celá akce bylo organizována dlouho dopředu a holky z Bloges Robes jsou opravdu dobré, že to takhle daly dohromady! Market probíhal v prostorách Chemistry gallery, kde byl hned na začátku Smilebox, na přivítanou Bubble tea (mé poprvé s tímto 'čajem' a kromě těch kuliček nic extra, sama bych si to asi nekoupila :-D), v horním patře byly beauty koutky v čele s Miuš, holkama z Avonu, Makeup Institutu... v dolních prostorách pak bylo místo pro nás, prodávající. Já se letos rozhodla rozprodat svůj šatník a musím říci, že se mi to docela povedlo a jsem za to ráda, domů jsem jela se skoro prázdným kufrem. Děkuji vám, že jste dorazili a vy, co jste si ode mne něco odnesly, ať se vám to dobře nosí :-)

Co se týká mého outfitu, tak jsem ho pojala na mne trochu netypicky, zkombinovala jsem sukni s obyčejným trikem, na které jsem si fixami na textil napsala jméno svého blogu, aby bylo jasné, co jsem zač!

(tohle foto Kamila, Refresher, jinak ostatní fotky jsou mé)


Zařekla jsem se, že si tam nic nekoupím, ale přeci jen mini kabelku, která mi ladí s peněženkou (od Bati), jsem tam nemohla nechat. Děkuji, Johanko!


A aby toho nebylo málo, příští týden budu extrémně busy a asi se k blogu nedostanu, tak k dnešnímu postu připojím i outfit focen hned po akci. Mám na sobě bundičku ze Sheinside, kterou nosím moc ráda, je příjemná a barevně je to přesně to, co miluji, dále 3/4 kalhoty z C&A, Coverse boty, Helvieta hodinky a náhrdelník, který kamarádka ulovila na merketu. Tohle byl pohodlný outfit na cestu domů, ve kterém jste mne asi na blogu ještě neviděli.


A ještě jedna věc: 24. a 25. probíhá výprodej kosmetiky Essence, na kterých jsem byla a vy teď můžete také, znovu, probíhá to ve 2 dnech, i v sobotu :-)


Doufám, že vám dnešní post vystačí na celý týden :-D Budu ale aktivní na Insta, tak mne tam sledujte. Dnes se s vámi už rozloučím, přeji vám pohodový večer a dobrý vstup do nového týdne! Napište mi, co na to všechno říkáte, jak se vám tam líbilo <333 K.

13 komentářů:

  1. Velmi pěkný outfit :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten outfit je perfektní, článek nám vystačí, ale jen tak tak ;)))
    Držím palce v busy týdnu! :D

    OdpovědětVymazat
  3. super outfity, já byla v práci, takže jsem nemohla jít :(. a teda, to triko je parádní, já myslela, že je to potisk!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. ježiš ty jsi milá <3 taky jsem tě moc ráda poznala <3

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky. Outfit je tiež super. Škoda, že som tam nebola :/

    LeušLifestyle

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi úžasná, taky jsem tě moc ráda zase viděla! <3 A nemáš zač, krásně ti to teda s tou peněženkou ladí.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, zrovna jsem se chtěla zeptat, kde sis nechala potisknout tričko... :-D No...jsi šikula :-) A moc se mi outfit líbí.

    OdpovědětVymazat
  8. outfit si pojala opravdu originálně :)) ta dvojka z Bati je úžasná! <3

    OdpovědětVymazat
  9. fotky sú krásne :)))) a outfit tiež :)
    Ginger´s Life

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi krásná! Hrozně ti sluší vyčesané vlasy. :)

    OdpovědětVymazat