neděle 11. prosince 2016

Velký předvánoční novinkový článek!

Krásnou neděli, milí čtenáři!

Jak už to tak bývá, před Vánoci je všude blázinec, který se zastaví až těsně před vánoci. Vidím to na blogu, kdy chci stihnout vyhlásit a odeslat v čas všechny soutěže, na spolupracích, kterých je v prosinci nejvíce, na fotozakázkách, které se nám dostávají, na škole a na úkolech, které máme zadané...

No těším se, až se 24. ráno odvalím na gauč s pocitem, že všechny dárky jsou zabalené a všechno cukroví je konečně dodělané a načančané. Vánočních dárků je už v mé kouzelné skříni spousta, chybí jen pár posledních. Čím budu obdarovávat mé blízké vám tu ale ukázat nemohu, což je mi trošku líto, vezmu to tedy jen rámcově. Dnešní článek bude o inspiraci a o tom, co je v obchodech nového a co je na internetu krásného!


Firma Presco mne oslovila s nabídkou spolupráce a já nelituji ani za mák, že jsem ji přijala, protože bloky a diáře, které se ke mne dostaly, jsou nesmírně krásné. Zaregistrovala jsem ji už vloni na Designbloku, kde jsem obdivovala právě nejpestřejší diáře. Jsou zábavné, barevné, z krásného kvalitního papíru. Nemohu se na ně vynadívat a těším se, až do toho mého, s motivem od Roye Lichtensteina, bez linek, budu skicovat mé prvotní nápady na naše školní ateliéry. A tužky budu lovit v penálku s motivem Malého prince, který mi vykouzlí úsměv na tváři. Těmi ostatními obdaruji mé blízké a věřím, že z motivu Batmana budou nadšeni, stejně jako z diáře s liškami.


Tyto botky jste už viděli v outfitu, já vám je ale chci ukázat ještě takhle, samotné.


Od mého oblíbeného Havlíka jsem dostala tuto krásnou dárkovou kazetu, která se jmenuje Hebké tělo. Najdete v ní Jemný mycí elixír na tělo s rakytníkem, se šalvějí muškátovou a bramborou, dále Havlíkův vyhlazovací tělový olej a nakonec Mycí elixír na intimní partie, který já miluju, nic dalšího zatím z kazety vyzkoušeno nemám. Cena této kazety je 618 korun. Letos jsem tu nakoupila nejeden dárek a těším se, až si ho budou ******* rozbalovat!


Schwarzkopf přišel s novinkou - barevnými spreji na vlasy. Ke mne se dostaly ve 3 barvách, v baby pink, baby blue a apricot. Modrá na fotce není, tu  už totiž používá maminka a na jejích šedivých vlasech vypadá ohromně zajímavě. Proto i já chci vyzkoušet tu růžovou, jen jsem se k tomu ještě nedostala. Barvy se stříkají na mokré omyté vlasy a mají vydržet až tři mytí.


Astor do drogérií také přináší pár novinek v podobě řasenky Big & Beautyful Eye Opener a oční linky Perfect Stay Fountain Pen. Ani z jednoho nejsem nadšená, řasenka voní okurkově, jako už dříve řaseky v dílně Rimmel, a linky mají nešikovný kartáček.


Blistex také přichází s novinkou, s neuvěřitelně voňavými balzámy na rty - TRIPLE BUTTERS. Najdete v něm bamucké a mangové máslo, voní po karamelu. U nás se, pokud vím, dá sehnat jen online, a to třeba ZDE, na eshopu kupkosmetiku.


Pak tu mám jednu milou vánoční zásilku, kterou jsem cestou z pošty skoro neunesla. Pupa přichází s vánoční limitkou REDQUEEN, která je zahalena do krásných obalů. Moc za ni děkuji, rozhodně si ji nenechám jen pro sebe a podělím se o ni. Focení jsem si moc užila i přesto, že dnes byla extrémní tma už od časného rána. Co na fotky říkáte? A já Pupě moc děkuji! Ach, ach ach!


Pravděpodobně ji ještě otestuji a sepíši vám článek i s líčením a krátkým popisem produktů, teď to berte jen jako čerstvou novinku, kterou vám chci ukázat. Rozjasňovač už ale vlastně nadchl nejednu blogerku ;-)


Kazety myslím, do limitky nezapadají. Jsou ale rozkošné, že?


Já jsem paf ze všech čtyř laků, které nahodím na Vánoce a nafotím je. Teď mají mé ruce takový zápřah v ateliéru, že ani nemá cenu, abych si je lakovala.


Ještě ke mne připutovala tato konturovací paletka, ve které jsou úžasné odstíny. Přesně akorát pro mne včetně dechberoucího rozjasňovače.


Ani Elnino nezůstalo pozadu a pro své blogerky nachystalo krásný vánoční balíček. Děkuji.


A nakonec tu mám jednu fashion lahůdku. Neukáži vám ji celou, i když vy asi víte. Objeví se tu ještě samostatně, v outfitu! Tak se těšte jako já <3


Přiznám se, že zase pospíchám a článek dopisuji na poslední chvíli. Tak si ho užijte, pokochejte se a zítra se tu, a nebo na Instagramu, sejdeme u další soutěže!

Krásný zbytek neděle <3

11 komentářů:

  1. Tak nejvice me samozrejme zaujaly produkty od značky Pupa, to je fakt pecka.Těším se, az na tobe uvidim ruzovou barvu na vlasy. Hezkou adventni nedeli preji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna čtu, že to docela ničí vlasy, tak uvidíme, jestli do toho půjdu. Děkuji!

      Vymazat
  2. O značku Pupa jsem se nikdy moc nezajímala, ale tahle limitka je vážně božská <3

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné věci a ten penál s motivem Malého prince!♥
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  4. Pupa mě láká čím dál tím více :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ten triple butter balzám by mě lákal.

    OdpovědětVymazat
  6. Božínku, samé krásné novinky :) a ty fotky mají takovej úžasnej vánoční nádech. Krásnej předvánoční čas Kristy

    OdpovědětVymazat
  7. No už mám otevřený web Presco.cz a čučím jak hrom :) O značku Pupa jsem ještě nějak nezavadila, ale ten žabák, tomu bych hned pusu dala! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pupa je super :) Máme ji v práci a všechny vánoční kazety už máme vyprodané, jsou tak krásné:D

    OdpovědětVymazat