neděle 13. listopadu 2016

Vánoce v The Body Shop

Krásnou neděli, milí čtenáři!

Tento týden vás tu vítám již potřetí a to je tedy docela úspěch. Na mé blogovací a studijní poměry určitě. Dneškem na blogu oficiálně zahajuji články s vánoční tématikou a tipy na dárky. Já sama už jsem tak naladěná, pálím svíčky, rozvěšuji světélka, vařím svařené víno a šířím kolem sebe vánoční atmosféru jak jen mohu. V obchodech ale už Vánoce panují nějaký ten čas a já jsem s foťákem vyrazila právě do mého milovaného TheBodyShopu, kde to jimi přímo dýchá. Zamířila jsem na Smíchov a Vánoc jsem se tam nabažila dosyta. Vám jsem vyfotila spousty inspirace na dárky pro maminky, babičky, sestry a tetičky a v neposlední řadě hlavně pro nás!


Ve čtvrtek, kdy jsem obchod navštívila, byla 40% sleva na skin care. Lituji, že jsem toho nekoupila víc, protože to bylo opravdu výhodné. Mamka miluje odličovací máslíčko a mne se líbil krém na pleť, vybrala jsem ale nakonec jen odličovací olej, který Balea přestala vyrábět. (Pamatujete, jak jsem se do něj zamilovala?) Se slevou mne vyšel na krásných 230 korun, jinak stojí myslím 420. Doporučuji vychytat nějakou slevu, teď před vánoci jich je hodně a investovat do něj, je opravdu báječný.


Teď už ale k samotným vánočním kolekcím a výzdobě obchodu. TBS letos slaví 40 let své existence a koupí každého vánočního balíčku či setu přispějete k pomoci ohrožených druhů zvířat a obnově deštných pralesů. Jako vždy tedy s nákupem uděláte i dobrý skutek a snad nemusím připomínat, že obaly jsou recyklovatelné a výrobky přírodní.

První vánoční řada FROSTED BERRIES kombinuje vůně brusinek, červeného rybízu a malin s bílými květy. V každé limitce najdete tělové máslo v kelímku (malá velikost 150kč), tělový krém s praktickou pumpičkou (350kč), krém na ruce(150kč), pěnu do koupele, sprej na tělo s třpytem, balzám na rty a tělový scrub.


VANILLA CHAI vás zahalí do vůně teplého mléka, vanilky, skořice a hnědého cukru. Pro mne je tato vůně opravdu vánoční, moc příjemná. V limitce je opět to samé, co bylo u té předchozí.


A nakonec po mne nejvánočnější a nejpříjemnější kolekce SPICED APPLE, která voní přesně jako štrúdl. Cítit je po pečených jablkách, skořici, pomeranči. Tělové mléko jsem si odnesla domů a po celou zimu se jím hodlám rozmazlovat. Stojí to totiž opravdu za to, je to zážitek.


Vánoční sety ve skvostných jablíčkách se prodávají ve 3 variantách. Ty jsou již předpřipravené, ale vytvořit si můžete i vlastní set. Stojí cca 500kč.


Krémy na ruce miluji. Ten vánoční z loňska s vůní zmrzlé švestky už domazávám, nosím ho ale v kabelce a vždy mi ve škole udělá radost, kdy si jím natírám(e) ruce rozpraskané sádrou. Všichni ho opěvují. Opět je můžete koupit ve vánoční kazetě po 3 či po 6ti, nebo v roztomilém balení v tubusu společně s balzámkem na rty. A samostatně také, stojí 150 korun. 


Další vánoční sety, je jich opravdu nepřeberné množství v několika cenových kategoriích. 

/tělové máslíčko v setu s balzámem, roztomilé balení ve vánoční ozdobě/
/5 miniatur tělových másel/
 /dva sprchové gely s mycí houbičkou/
 /další balení tří tělových máslíček/

A pro mne objev roku - tyto parfémy. Stojí za to je očichat, jsou dost nevšední ale upřímnĚ, nikdy mi nic nevonělo tak originálně a přesto božsky, jako třeba SWIETEILA. Očichejte je, až půjdete kolem, a dejte mi vědět, jak voní vám.


SLEVY DO VÁNOC:

11.-17.11 - 30% sleva na druhé tělové máslo
18.-24.11 - 50% sleva na druhý dárkový set
25.-1.12 - 5 za 3, 3 za 2 na celý sortiment
2.-8.12 - 4 za 2  na produkty z řady SPA
9.-15.12 - 35% na vánoční produkty
16.-24.12 - DRUHÝ VÁNOČNÍ PRODUKT ZA 100kč (akce se vztahuje na levnější nebo stejně drahý produkt, nevztahuje se na dárkové sety)


Já sama za sebe mohu říci, že mne vůně letošních limitek baví mnohem více, než loni. Vlastně jsem z nich paf, obzvlášť ta štrúdlová...to je neskutečné. A krém na ruce z vanilkové limitky je také pecka, ruce vám budou vonět strašně dlouho. A díky této kosmetice cítím letos vánoce ve vzduchu mnohem dříve, než loni.

Co vy a výběr letošních kosmetických dárků? Zaujalo vás něco? K.

13 komentářů:

  1. Mají teda dokonalé vánoční balíčky! :) Hned bych něco brala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Krása koukat a ještě lepší musí být tam a vše si očichat. Já mám teď od této značky jahodový krém na ruce a hodně jsem si ho oblíbila

    OdpovědětVymazat
  3. U mě je to letos jako každý rok, na Vánoce jsem naladěná už skoro měsíc, v koupelně mi dělají společnost produkty se zimními vůněmi, ale jak přijde prosinec, je toho ve škole tolik, že si na svátky ani nevzpomenu :D To mi připomnělo, že musím vyrazit nakupovat dárky, než nebudu stíhat :D Od TBS jsem nikdy nic neměla, ale jednou jsem tam kupovala sestřence právě sadu krému na ruce s balzámem v tubusu. Jsem docela lakomá a nechce se mi tolik investovat, ale dostat nějaký takový dárek, nezlobím se :D Podle obalu se mi nejvíc líbí první a druhá limitka, ale podle popisu bych nevěděla, jestli svolit štrúdl nebo vanilku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to mne asi také čeká! Dárky už také musím začít nakupovat, jak píšeš, pak na to nebude čas ani myšlenky.

      Vymazat
  4. The Body Shop úplně zbožňuji! teď jsem si koupila celou TeaTree řadu na mastnou a problematickou pleť. Už ji mám po druhé a jsem neskutečně spokojená. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. The Body Shop je moja veľká kozmetická láska a týmto článkom si mi pripomenula, že už som tam dlho nebola :D ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to nádherně, já jsem na tyhle vánoční edice a obaly hrozně natěšená, takže pro mě úplně dokonalý článek! :D

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. Tá sada krémov na ruky ♥
    zatiaľ som TBS mala len 1 sadu - telové mlieko a sprchový gél ružový grep a jeden tint na pery, ale tie vecičky tam majú takéééé geniálne, že by som vykúpila celý obchod :D

    OdpovědětVymazat
  8. júúúú, tieto voňavé vecičky mám najradšej zo všetkých a keby som mohla, kúpim si asi všetko :)

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    OdpovědětVymazat
  9. Parádní, hned si jdu naplánovat, kdy tam bude prima akce a vyrazím nakupovat. Děkuju za článek a za krásnou inspiraci. :)

    OdpovědětVymazat