čtvrtek 10. listopadu 2016

Podzimní outfit a boty Sorel

Krásný den, milí čtenáři!

Chcete slyšet story?

V sobotu ráno jsem se hodinu a půl připravovala, abychom poté nafotili nový outfit. Je to pro mne nezvyklé, protože takhle dlouhou péči si ve školní dny dopřeji jen s těží. Líčila jsem se, vlnila jsem si vlasy a všemu jsem přikládala důraz. Venku u nás na severu ještě k tomu byla zima. jako prase Sem tam poletoval i sníh. Odjeli jsme tedy níže, kde naštěstí vysvitlo i sluníčko a podzim tam stále hezky hrál barvami. Fotili jsme, trvalo to 15-20 minut, klasika. Poté jsme zjistili, že objektiv si usmyslel, že se mu dnes nechce ostřit a tak tyto fotky jsou jedinými z několika mnohem hezčích, které byly ostré... A to vás po takových přípravách naštve! Ale říkejme tomu víkendové starosti, navíc fotek je nakonec dost, snad se vám budou líbit. Koneckonců, teď to tu bylo jen o kosmetice, tak máme změnu.


Nejlepší položkou jsem na dnešním outfitu jednoznačně boty! Jsou značky Sorel a myslím, že ji málokdo z vás bude znát. Je kanadského původu a už nějaký ten rok se tam vyrábí. Značka je zaměřena spíše na sněhule a pohory, které jsou vyráběny z kvalitních materiálů. S tím já souhlasím, je mi potěšením nosit na nohou takové kvalitní boty. Ty mé jsou semišové, na patách mají koženou aplikaci a jejich kombinace materiálů mne baví. Tato značka je nově dostupná v rámci prodejen Baťa a v řetězcích Destroy. Botky jsem dostala k nezávazné recenzi a vlastnímu užití :-)

Šaty mám také nově, jsou klasické, z teplákového materiálu. Mám je moc ráda, jsou pohodlné a nenáročné, přesto vypadají šik. Jediné, co mi nesedí, je jejich délka, tu budu muset ještě nějak poladit. Jsou ze Shein, stejně jako bunda. O té jsem vám již psala a teď se rozmýšlím nad tím, jestli se mi vyplatí pořídit si kvalitní černý křivák i přes to, že se v něm stylem a v černé barvě necítím úplně dobře. Pak jsou ale dny, kdy ho k outfitu potřebujete a kdy to nejde jinak...

Klobouk je z H&M a je mým narozeninovým dárkem. Kabelka už je stará, z NewYorkeru.



13 komentářů:

  1. Ty botky jsou docela zajímavé a vypadají celkem dobře, ale ty šaty jsou nádherné :) sice já takové dlouhé nemusím, ale tobě to sluší :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, botky jsou nevšední, to mne na nich baví! Děkuji za komentář <3

      Vymazat
  2. Mně se takovéhle jednoduché outfity hrozně líbí! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, na ty šaty jsem nedávnou koukala. Jen jsem si nebyla jistá velikostí, takže jsem neobjednala. Tyhle jsou v jaké velikosti, abych měla aspoň představu. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, já si vždy beru XS, to je u mne sázka na jistotu :-)

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší! Nejvíce se mi líbí klououk a šaty.

    theheartissue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky a hlavně ten klobouk! Moc ti sluší. Každá by měla mít alespoň jeden v podzimno-zimním šatníku :)

    Secrets of M

    OdpovědětVymazat
  6. ty si nenormálne zaujímavá :) outfit je krásny a farebnosťou ti veľmi svedčí :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná barvička šatů, k tvým blonďatým vlasům padne náramně. :) Moc ti to sluší. Jen bych měla maličkou výtku k těm černým silonkám. Už není moderní nosit průhledné černé silonky. Není to můj výmysl, říkal to jeden stylista, a mně upřímně se to také nelíbí.
    Jinak jsi ale kočka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář a asi máš pravdu, že černé silonky by vypadaly mnohem lépe :-)

      Vymazat
  8. Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak jsi byla spokojená s těmi botami Sorel? Docela o nich přemýšlím na podzim/začátek zimy. Vybírám tady https://www.eobuv.cz/sorel.html ale ty, co máš v tom autfitu mi přijdou hodně elegantní. Budu ráda, když mi nějaké doporučíš a hlavně, jestli jsou dostatečně teplé i na chladnější dny. Moc děkuji, Lída

    OdpovědětVymazat