neděle 18. září 2016

Novinky nejen ze světa kosmetiky

Pěkný den vám přeji!

Dlouho na blogu nebyl článek, ve kterém bych měla prostor na pár slov o tom, jak se mám, čím právě žiji a tak vůbec o novinkách, které se dějí v kosmetickém i nekosmetickém světě. To si tak celý školní rok říkáte, že blogovat budete, až bude volno a prázdniny. A ve volnu a prázdninovém času zjistíte, že vlastně musíte chodit do (nudné-krysí) práce, abyste si mohli přes školní rok, kdy na vydělávání peněz nebude čas, kupovat, co bude potřeba. Pak se taky najednou musíte starat o domácnost, nejen o svou a přítelovu, ale také o tu rodinnou, protože mamka je na zasloužené kompenzaci životních událostí v lázních a vyděšení členové mužské části rodinky zoufale volají, jakže se zapíná pračka a kde se zapíná sušička...

''Ahoj maminko, jak bylo v lázních? -No, byla jsem tam nejmladší. Měli jsme zasedací pořádek u jídla. Vyslechla jsem si tam toho dost, až mi z těch všech řečí šla hlava kolem.''

Můj poznatek: jet do lázní není sranda!


Všechno už ale končí, jak prázdniny, tak práce. Ale byly krásné, na Florencii budu vzpomínat do smrti. Je čas se vrátit do reality. Čeká mne teď ještě před začátkem školního roku zkouška z angličtiny, na kterou se snažím celé léto soustředit. 

Ve středu se na Chodově otevíral nový obchod značky Pupa Milano. Byla jsem se tam podívat, strašně moc se mi tam líbilo. Na Chodově jsem byla vlastně poprvé, mám to přeci jen trošku z ruky. Obchod je to ohromný, plný nejúžasnější kosmetiky. Jsem moc ráda, že jsem sortiment kosmetiky Pupa Milano mohla vidět pohromadě, udělal na mne ohromný dojem. Koupila jsem si konečně gel na obočí, po kterém jsem pokukovala u NYXu, ale nerozhoupala jsem se. Až teď! A víte co? Já vám ještě dnes nic neukáži, nechám si to do dalšího samostatného článku. Tedy vlastně, maličko je už na IG.


Na mém kosmetickém stolku letos v létě přistálo strašně moc nových laků, které mi byly zaslány k vyzkoušení. Troufám si říci, že i přes 20 kusů. Snažím se je všechny postupně nalakovat a nafotit. Pak se o ně s vámi podělím, těším se :-) Nové dvoufázové laky od Astoru a voděodolná řasenka se ke mne dostaly nedávno. Ještě je zkouším, ale ani s jedním produktem asi nebudu velká kamarádka.


Lirene má také pár novinek. Tyto masky na pleť, které budou sehnání v sortimentu Kaufland a Teta drogerie za 24 korun, mají do pohodlí vašeho domova vnést luxus z kosmetických salónů. Sama jsem na ně zvědavá.


TheBodyShop opět přišel s novinkou v podobě masek na pleť. Ke mne se s doporučením, že je nejvhodnější, dostala tato British Rose. Hydratuje a rozjasňuje pleť. Opravdu jsou v masce viditelné kousky okvětních lístků růží. Sortiment této značky miluju, vybrala bych z něj několik mých oblíbenců, na které nadám dopustit. Těchto masek se vyrábí několik druhů, jejich výroba je inspirována recepty z celého světa, klasicky v nich nejsou parabeny a podobně. Jejich varianty jsou: čistící maska s himalájským uhlím, svěží hydratační s britskou růží, hloubkově vyživující maska s etiopským medem, čistící maska s čínským ženšenem a rýží. rozjasňující maska s amazonským acai. Až tu mou pořádně vyzkouším, podám echo!


V balíčku jsem ještě kromě masky měla tuto čistící houbu, kterou už používám a miluju, a flanelové 'ubrousky' k odstranění makeupu, ke kterým jsem se ještě nedostala.


Got2b mi poslalo tyto stylingové produkty. Jsou určeny jako primer do účesů jako jsou letos tak moderní copy, copánky...


Dostala jsem úžasnou příležitost - natáčet spot se značkou Rimmel London. Asi jste to zaznamenali na mém Instagramu, kde jsem vás celý den informovala o průběhu a postovala fotky. Výsledkem bude tedy video a až v říjnu vyjde, určitě vám ho ukáži. Líčil mne skvělý Lukáš Kimlička celým sortimentem této značky a hlavně novinkami, které vám ještě nemohu ukázat, ale budou boží! Já si tam také doplnila zásoby, o můj nejoblíbenější makeup, za který bych opravdu strčila ruku do ohně, a pak o spousty konturek na rty, kterým jsem letos v létě propadla. Dále bronzer, balzámek na rty a bezbarvou konturku na rty. A přikládám pár fotek z akce. Oblékal Zoot. Ty červené šaty jsou, že?


Tahle super věc se sice ještě na blogu objeví v oblíbencích, je to ale i novinka, tak patří i do tohoto článku. Je to i můj suvenýr z Florencie. Je to naprosto fantastický rozjasňovač v tyčince. Je krásně zlatavý až dorůžova. Je boží, nejlepší rozjasňovač, jaký jsem kdy měla. prosím, ať je Kiko i u nás!


Čistič na kosmetické štětce od Ecotools mne dostal! Štětce se s ním čistí jedna radost, mnohem lépe, než s běžnými šampony na vlasy. K sehnání na www. kupkosmetiku.cz, drogérie DM, za 230 korun. Samozřejmě bez parabenů.


A tady malý sneak peek z novinek Essence. Ach, jak já jejich pravidelnou obměnu sortimentu 2x za rok miluju! Asi si více a bližší popis s produkty v akci nechám do samostatného článku, opět, snad se mi to povede. Ale několik favoritů jsem našla, to už vám mohu říci teď!


Zaujalo vás něco ze zmíněných novinek?
Těším se na vaše komentáře, dělají mi velkou radost!

Kristýna


12 komentářů:

  1. Už se těším na fotky a video od Rimmel :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Masky od Lirene právě také zkouším a jsou moc fajn, též jsem si našla oblíbence v Essence novinkách, i když mám tu druhou variantu :) Zaujaly mě novinky Got2b a Rimmel hromádka.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Na tom focení od Rimmelu Ti to vážně seklo! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Najviac ma zaujali výrobky The Body Shop. Veľmi sa teším na recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Body Shop, to vypadá tak krásně! Taky mám tenhle balíček Essence, dneska zkouším tvářenku a trio a zatím se mi moooc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. och tie červené šaty sú nádherné!!! si krásna!!
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem k možnosti natáčať! Mala som možnosť stráviť s Lukášom na workshope líčenia jeden deň a je to fakt kúzelník :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty nové masky TBS všechny vypadají skvěle, chystám se na tu s acai :) Gratuluji k té příležitosti s Rimmelem, to musí být skvělý zážitek a těším se, až nám ukážeš výsledek! Vypadala si báječně a ty červené šaty?!?! QUEEN!

    OdpovědětVymazat
  9. BodyShop taky miluju! nedám dopustit na jejich tělová másla, peelingy, másla na rty a sprchové gely a vlastně pomalu na všechno! do masek už jsem se stihla zamilovat, bohižel jen platonicky, kvuli ceně mimo mé možnosti :) ale všechny vypadají skvěle

    OdpovědětVymazat